Review birou de gaming Trust GXT 711 Dominus

Review birou de gaming Trust GXT 711 Dominus
Rating

Scaunele de gaming sunt ultra populare atunci când vine vorba despre mobilier pentru entuziaștii de tehnologie. În contrast, birourile de gaming reprezintă o apariție inedită pe piață și sunt căutate mai rar. În această recenzie, evaluăm primul birou de gaming pe care l-am folosit vreodată: Trust GXT 711 Dominus. Acesta combină un design simplu, cu accesorii utile, la un preț mai mic decât alte birouri de gaming. Dacă vrei să afli părerea noastră despre Trust GXT 711 Dominus, citește această recenzie:

Reclamă

Biroul de gaming Trust GXT 711 Dominus: Pentru cine este o alegere potrivită?

Biroul de gaming Trust GXT 711 Dominus este o alegere potrivită pentru:

 • Utilizatorii care au nevoie de un birou suficient de mare încât să încapă două monitoare pe el
 • Pasionații de jocuri care nu vor să investească o sumă mare în biroul lor de gaming
 • Utilizatorii care apreciază un suport pentru căni și unul pentru căști
 • Persoanele care-și doresc un sistem pentru managementul cablurilor de pe birou

Pro și contra

Iată ce ne place la biroul de gaming Trust GXT 711 Dominus:

 • Design ergonomic minimalist
 • Accesorii utile: suportul pentru căni și cel pentru căști
 • Are un sistem simplu, dar eficient, pentru managementul cablurilor
 • Este suficient de mare pentru a încăpea două monitoare pe el
 • Prețul său este mai accesibil decât al altor birouri de gaming
 • Ușor de asamblat, chiar și de către o singură persoană

Există câteva neajunsuri de luat în considerare:

 • Suportul pentru căni este puțin mai greu accesibil pentru copii
 • Ajustarea înălțimii este minimală
 • Este ceva mai scump decât birourile similare care nu sunt "de gaming"
Notă produs 4/5
Verdict

Verdict

Trust GXT 711 Dominus este un birou ergonomic minimalist care are câteva aspecte atractive pentru pasionații de jocuri și utilizatorii pasionați de tehnologie: un sistem pentru managementul cablurilor, un suport pentru căni și altul pentru căști. De asemenea, îl poți personaliza cu abțibilduri colorate, care-l fac să arate mai puțin ca un birou standard. Per total, are un raport foarte bun calitate/preț și oricine-l folosește va fi mulțumit. Dacă nu vrei să cheltuiești foarte mult pentru un birou de gaming, Trust GXT 711 Dominus este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face.

Asamblarea biroului de gaming Trust GXT 711 Dominus

Pachetul în care vine biroul Trust GXT 711 Dominus este simplu și la obiect. Este însă foarte greu, având 19 kg. Cutia sa este foarte mare, cu un abțibild pe ea care-ți arată produsul pe care tocmai l-ai cumpărat.

Pachetul în care vine Trust GXT 711 Dominus
Pachetul în care vine Trust GXT 711 Dominus

Atunci când deschizi cutia, vezi mai întâi blatul superior, acoperit cu un strat poliuretanic negru.

Trust GXT 711 Dominus - blatul biroului
Trust GXT 711 Dominus - blatul biroului

În cutie, găsești și toate celelalte elemente care compun biroul, manualul pentru montare, șuruburile și accesoriile necesare asamblării.

Trust GXT 711 Dominus - toate accesoriile
Trust GXT 711 Dominus - toate accesoriile

Procesul de asamblare nu este dificil dacă citești manualul și poți face asta singur(ă). Nu este nevoie de o a doua persoană, deși te poate ajuta să termini mai repede montajul. Tot ce trebuie să faci este să fii atent(ă) la pașii descriși în manual, mai ales cei pentru montarea ramei de oțel care ține blatul de sus.

Asamblarea biroului Trust GXT 711 Dominus
Asamblarea biroului Trust GXT 711 Dominus

La final, montezi blatul și decizi dacă vrei să atașezi și suporturile opționale pentru căști și căni.

Biroul de gaming Trust GXT 711 Dominus
Biroul de gaming Trust GXT 711 Dominus

Despachetarea și asamblarea biroului de gaming Trust GXT 711 Dominus este o experiență rapidă și plăcută. În pachet, primești accesoriile de care ai nevoie pentru a-l asambla singur(ă).

Reclamă

Design și specificații

Biroul de gaming Trust GXT 711 Dominus este minimalist. Este tot negru, are un cadru de oțel, un blat din fibră cu densitate medie pe partea superioară, cu o acoperire din poliuretan care îi sporește durabilitatea. În total, primești 116 cm de spațiu pe birou, destul pentru două monitoare, un monitor plus un laptop, ori un monitor de calculator și o consolă. Partea frontală este în unghi, pentru o poziționare cât mai confortabilă a mâinii și antebrațului.

Marginea din față a Trust GXT 711 Dominus
Marginea din față a Trust GXT 711 Dominus

Pe colțul din față stânga al Trust GXT 711 Dominus poți atașa un suport pentru căști. Dacă folosești căști în mod frecvent, îl vei aprecia, deoarece îți oferă mai mult spațiu liber pe birou.

Suportul pentru căști de pe Trust GXT 711 Dominus
Suportul pentru căști de pe Trust GXT 711 Dominus

Pe partea dreaptă a biroului poți atașa și un suport pentru căni și pahare. Un alt accesoriu util care va fi apreciat de mulți utilizatori.

Suportul pentru cană de pe Trust GXT 711 Dominus
Suportul pentru cană de pe Trust GXT 711 Dominus

Biroul de gaming Trust GXT 711 Dominus are și un sistem de management al cablurilor care include două ghidaje pentru cabluri. Este folositor utilizatorilor de PC, mai ales atunci când au două monitoare pe birou.

Sistemul pentru administrarea cablurilor de pe Trust GXT 711 Dominus
Sistemul pentru administrarea cablurilor de pe Trust GXT 711 Dominus

Trust se laudă că acest birou are o înălțime ajustabilă. Din păcate, gradul în care aceasta poate fi ajustată este foarte limitat, așa cum se vede în poza de mai jos, luată din manualul de asamblare.

Ajustarea înălțimii picioarelor biroului Trust GXT 711 Dominus
Ajustarea înălțimii picioarelor biroului Trust GXT 711 Dominus

Dacă vrei mai multe detalii despre caracteristicile tehnice ale Trust GXT 711 Dominus, vizitează această pagină: Birou de gaming Trust GXT 711 Dominus.

Reclamă

Utilizarea biroului de gaming Trust GXT 711 Dominus

Utilizarea biroului de gaming Trust GXT 711 Dominus este o experiență plăcută. Oferă suficient loc pentru tot ce ai nevoie, inclusiv două monitoare pentru PC, un laptop și un PC desktop. Suportul pentru căști și cel pentru căni sunt utile, atât pentru adulți cât și pentru copii.

Biroul de gaming Trust GXT 711 Dominus
Biroul de gaming Trust GXT 711 Dominus

Trust oferă și două seturi de abțibilduri pe care le poți lipi pe rama de oțel, pentru a personaliza biroul astfel încât să arate ca și cum ar fi al unui gamer. Din moment ce trebuia să returnăm biroul pe care l-am testat, am preferat să nu le lipim, ci doar să le fotografiem.

Abțibildurile pentru Trust GXT 711 Dominus
Abțibildurile pentru Trust GXT 711 Dominus

Mulți copii și adolescenți sunt pasionați de jocuri și de ideea de a avea biroul lor de gaming. De aceea am decis să rog un băiat de 11 ani să folosească biroul Trust GXT 711 Dominus pentru câteva zile și acesta mi-a împărtășit părerea sa:

 • "Îmi place cât de mult loc am pe acest birou. Pot să-mi păstrez monitorul, tastatura și mouse-ul, fără să le mut și să-mi rămână suficient loc să-mi fac temele pe el."
 • "Îmi plac culorile și abțibildurile. Pot să le lipesc pe birou?"
 • "Îmi place că nu este nimic de care să mă lovesc accidental cu picioarele, chiar dacă mă mișc fără să mă uit, pe lângă birou."
 • "Nu-mi place faptul că suportul pentru suc este prea departe în dreapta. Nu-l văd dacă nu mă uit în direcția lui și uit să-mi beau sucul."
Biroul de gaming Trust GXT 711 Dominus
Biroul de gaming Trust GXT 711 Dominus

De asemenea, l-am studiat din poziția de spectator și nu am observat niciun punct slab pentru biroul Trust GXT 711 Dominus, exceptând faptul că suportul pentru căni este într-adevăr mai greu accesibil copiilor.

Care este părerea ta despre biroul de gaming Trust GXT 711 Dominus?

Acum știi ce părere avem despre biroul de gaming Trust GXT 711 Dominus, ce ne place și ce nu ne place la el. Înainte de a închide această recenzie, spune-ne ce părere ai. Dacă ai deja acest birou, spune-ne ce fel de experiență ai avut cu el, în comentariile accesibile mai jos.

Descoperă: Sănătate Recenzii