Review Trust GXT 707 Resto V2: Excelent și cu un preț rezonabil!

Review Trust GXT 707 Resto V2: Excelent și cu un preț rezonabil!
Rating

Trust GXT 707 Resto V2 este un scaun proiectat pentru a fi ergonomic, robust și cu multe opțiuni de ajustare. Deși mă joc destul de mult pe calculator, adevărul este că îl folosesc mai degrabă pentru muncă, decât pentru a mă juca. Aveam nevoie de un scaun care să fie confortabil pentru multe ore pe zi și, pentru că am probleme cu spatele, îmi doream un scaun care să-mi țină spatele drept, într-o poziție sănătoasă. Scaunul de gaming Trust GXT 707 Resto V2 promite multe și reușește să acopere toate detaliile importante pe care mi le doream, la un preț rezonabil. După ce l-am folosit timp de câteva săptămâni, iată ce îmi place și ce nu îmi place la acesta:

Reclamă

Trust GXT 707 Resto V2: Pentru cine este o alegere potrivită?

Acest scaun de gaming este o alegere excelentă pentru:

 • Gamerii care vor să se joace mult și își doresc să se simtă confortabil în timp ce o fac
 • Oamenii cu dureri de spate care doresc un scaun ergonomic, ce oferă suport lombar și cervical
 • Utilizatori care doresc un scaun robust pe care să-l poată ajusta așa cum își doresc
 • Persoanele care nu vor să plătească un preț premium pentru scaunul lor

Pro și contra

Iată lucrurile care ne plac la scaunul de gaming Trust GXT 707 Resto V2:

 • Echilibru excelent între preț și caracteristici
 • Design ergonomic ce îți oferă confort pentru perioade lungi de timp
 • Cadru metalic solid și un piston cu gaz care suportă o greutate maximă de 150 kg
 • Perna lombară și perna cervicală îți mențin spatele drept și sunt ajustabile
 • Scaunul și spătarul sunt acoperite cu material textil, ceea ce înseamnă că transpiri mai puțin în timpul zilelor de vară
 • Multe opțiuni de ajustare: poți regla înălțimea scaunului, unghiul spătarului și înălțimea cotierelor
 • Poți asambla scaunul cu ușurință, singur, în mai puțin de 20 de minute
 • Este disponibil în trei combinații diferite de culori, pentru a se potrivi cu gusturile tale

Există și un dezavantaj minor:

 • Unii utilizatori s-ar putea să prefere niște perne mai mici
Notă produs 5/5
Verdict

Verdict

Dacă petreci mult timp în fața calculatorului, fie pentru muncă, fie pentru joacă, un scaun bun este o necesitate din punct de vedere al sănătății, nu doar un capriciu. Trust GXT 707 Resto V2 este un scaun de gaming excelent, perfect și pentru cei care nu de joacă pe calculator, dar care își doresc să aibă o poziție sănătoasă de ședere atunci când își folosesc calculatorul. Acest scaun este confortabil, robust și reglabil. Șezutul său este mare, spătarul este înalt, iar cotierele și pernele pot fi poziționate cu ușurință exact așa cum îți place. Trust GXT 707 Resto V2 este un scaun care ar trebui să reziste la trecerea timpului și care va fi cu siguranță pe placul oricărui utilizator.

Asamblarea scaunului de gaming Trust GXT 707 Resto V2

Trust GXT 707 Resto V2 vine într-o cutie mare din carton. Pe una dintre fețele sale, găsești două imagini color mari: una dintre ele îți arată cele trei combinații de culori diferite disponibile pentru scaun, iar cealaltă îți spune că primești, de asemenea, și un joc gratuit odată cu noul tău scaun. Totuși, este posibil ca aceste oferte să nu fie disponibile în toate magazinele, permanent. Trust a tipărit și câteva informații despre specificațiile și caracteristicile acestui scaun de gaming, direct pe cutia de carton.

Ambalarea scaunului de gaming Trust GXT 707 Resto V2
Ambalarea scaunului de gaming Trust GXT 707 Resto V2

Deschide cutia și, în interior, găsești toate componentele care alcătuiesc scaunul, un manual de utilizare care îți arată cum să le asamblezi, toate șuruburile necesare, piulițele și alte accesorii necesare pentru a pune totul laolaltă, precum și două perne (o pernă lombară și o pernă cervicală).

Scaunul de gaming Trust GXT 707 Resto V2: ce găsești în cutie
Scaunul de gaming Trust GXT 707 Resto V2: ce găsești în cutie

Dacă urmezi pașii prezentați în manualul de utilizare, asamblarea scaunului pentru gaming Trust GXT 707 Resto V2 este relativ ușoară. Am reușit să o fac de unul singur, fără a avea nevoie de nimeni altcineva pentru a mă ajuta.

Pentru început, trebuie să montezi roțile, împingându-le în baza în formă de stea a scaunului. Apoi, introdu pistonul cu gaz și capacul său din plastic, în bază. Acest lucru se face prin împingerea pistonului direct în bază.

Manualul utilizatorului pentru scaunul de gaming Trust GXT 707 Resto V2
Manualul utilizatorului pentru scaunul de gaming Trust GXT 707 Resto V2

Apoi, atașează placa metalică inferioară a scaunului și cele două brațe. Vei folosi câteva șuruburi pentru a le monta. De asemenea, merită notat faptul că poți să poziționezi cotierele mai aproape sau mai depărtate de scaun, deși distanța disponibilă pentru reglaj este de sub un centimetru.

Trust GXT 707 Resto V2 - Montarea cotierelor pe scaun
Trust GXT 707 Resto V2 - Montarea cotierelor pe scaun

Apoi, fixează spătarul pe scaun. Și acest lucru este foarte ușor de făcut, cu ajutorul câtorva șuruburi. Când ai terminat, pune scaunul deasupra pistonului cu gaz și împinge-l în jos. Apoi poți să stai pe el! 🙂

Scaunul de gaming Trust GXT 707 Resto V2 asamblat
Scaunul de gaming Trust GXT 707 Resto V2 asamblat

Despachetarea și asamblarea scaunului de gaming Trust GXT 707 Resto V2 sunt lucruri ușoare, care nu pot decât să te facă fericit cu achiziția ta. Pachetul conține tot ce îți trebuie pentru a asambla scaunul, lucru pe care îl poți face singur, fără a avea nevoie de ajutorul altei persoane.

Reclamă

Design și caracteristici

Scaunul de gaming Trust GXT 707 Resto V2 este o piesă de mobilier care arată bine. Scaunul și spătarul sunt fabricate din material textil cu inserții din piele artificială. Cel pe care îl am eu folosește nuanțe de negru și gri, dar poți să cumperi acest scaun și în negru și roșu, sau negru și albastru, dacă preferi aceste combinații de culori.

Scaunul de gaming Trust GXT 707 Resto V2
Scaunul de gaming Trust GXT 707 Resto V2

La fel ca majoritatea scaunelor de gaming, Trust GXT 707 Resto V2 are un design care seamănă cu cel al scaunelor din mașinile de curse. Aceasta nu este doar o caracteristică atrăgătoare pentru gameri, care tind să aprecieze acest stil, ci este și un design care face ca scaunul să fie confortabil. În plus, așa cum am menționat, acest scaun nu folosește piele pentru zonele principale ale scaunului și spătarului, ci materiale textile și spumă cu densitate mare. Asta înseamnă că nu vei transpira cu ușurință, chiar dacă stai la calculator toată ziua.

Cusăturile de pe materialul textil de pe scaunul de gaming Trust GXT 707 Resto V2
Cusăturile de pe materialul textil de pe scaunul de gaming Trust GXT 707 Resto V2

Un alt detaliu care s-ar putea să îți placă este faptul că, pe lângă designul său ergonomic, acest scaun de gaming vine și cu două perne. Una dintre ele este mai mare și este concepută pentru a menține poziția corectă a regiunii lombare a coloanei tale, iar cealaltă face același lucru pentru regiunea cervicală a coloanei, ținându-ți gâtul în poziția corectă.

Vedere frontală a scaunului de gaming Trust GXT 707 Resto V2
Vedere frontală a scaunului de gaming Trust GXT 707 Resto V2

Scaunul are un cadru din oțel, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie foarte rezistent și ar trebui să facă față chiar și celor mai grei gameri. 🙂 Continuând pe acest subiect, trebuie să știi că scaunul stă pe un piston cu gaz clasa 4, care poate susține o persoană de până la 150 kg.

Șezutul scaunului de gaming Trust GXT 707 Resto V2
Șezutul scaunului de gaming Trust GXT 707 Resto V2

De asemenea, merită menționat faptul că fiecare dintre cele cinci roți ale scaunului este dublă și mărimea lor este generoasă, astfel încât acestea ar trebui să ofere scaunului o alunecare lină, indiferent dacă îl folosești pe o suprafață acoperită cu parchet laminat sau din lemn, sau pe un covor. Dacă ești îngrijorat de faptul că să s-ar putea să îți zgârie podeaua, nu îți face griji, deoarece roțile sunt realizate din polimer sintetic elastic negru, care este rezistent.

Baza stea a scaunului de gaming Trust GXT 707 Resto V2
Baza stea a scaunului de gaming Trust GXT 707 Resto V2

Trust GXT 707 Resto V2 îți permite să îi ajustezi înălțimea, unghiul spătarului și înălțimea cotierelor. Înălțimea scaunului poate fi ajustată între 54,5 și 47 cm, deci poți să îl ridici sau să îl cobori maxim 7,5 cm.

Trust GXT 707G Resto V - partea de sub scaun și pistonul cu gaz
Trust GXT 707G Resto V - partea de sub scaun și pistonul cu gaz

Unghiul de ședere poate fi reglat între 155 și 100 de grade, ceea ce înseamnă că poți să înclini spătarul până când acesta este în poziție orizontală. Nu este ceva pe care majoritatea dintre noi o va face, dar, din când în când, acest lucru te poate ajuta să te odihnești puțin, după ce ai reușit să treci peste un nivel greu din jocul tău preferat. 🙂

Scaunul de gaming Trust GXT 707 Resto V2 cu spătarul reglat la orizontală
Scaunul de gaming Trust GXT 707 Resto V2 cu spătarul reglat la orizontală

Cotierele sunt acoperite cu un material plastic care, deși arată ca și cum ar fi dur, este de fapt puțin moale și nu îți va provoca deloc durere la coate.

Una dintre cotierele scaunului de gaming Trust GXT 707 Resto V2
Una dintre cotierele scaunului de gaming Trust GXT 707 Resto V2

Scaunul are o adâncime de 50 cm și o lățime de 46 cm, iar spătarul are o înălțime de 83 cm. În ceea ce privește greutatea, acesta are 20,5 kg. Dacă vrei mai multe detalii despre caracteristicile tehnice, vizitează Trust GXT 707 Resto V2.

Reclamă

Caractersticile tehnice ne spun că Trust GXT 707 Resto V2 ar trebui să fie un scaun de gaming robust. Materialele par a fi solide și de bună calitate și oferă o mulțime de opțiuni de ajustare, ceea ce este întotdeauna bine.

Experiența de utilizare a scaunului de gaming Trust GXT 707 Resto V2

O caracteristică esențială a oricărui scaun de joc este cât de ergonomic este. Dacă este bine proiectat și bine construit, ar trebui să stai confortabil pe el chiar și timp îndelungat, în timpul sesiunilor lungi de gaming. Am folosit scaunul Trust GXT 707 Resto V2 timp de aproape o lună și pot să declar, cu mâna pe inimă, că este un scaun foarte confortabil. Mă simt odihnit și spatele nu mă doare, chiar dacă stau la birou, pe calculator, toată ziua, lucru care mi se întâmplă des.

Scaunul de gaming Resto VX Trust GXT 707, văzut dintr-o parte
Scaunul de gaming Resto VX Trust GXT 707, văzut dintr-o parte

Există mai mulți factori care, împreună, fac din Trust GXT 707 Resto V2 un scaun excelent. În primul rând, aș vrea să spun câteva lucruri despre șezutul și spătarul acestui scaun. Acestea sunt acoperite cu material textil și au inserții din piele artificială pe margini. Materialul textil pare moale, dar în interior se află spumă cu densitate ridicată. Rezultatul este un șezut și un spătar care nu par să fie nici prea tari, dar nici prea moi. Este confortabil și nu te face să transpiri, așa cum ar face-o pielea artificială sau cea reală.

Inserții din piele artificială pe scaunul de gaming Trust GXT 707 Resto V2
Inserții din piele artificială pe scaunul de gaming Trust GXT 707 Resto V2

Am niște probleme cu spatele, mai ales cu zona lombară inferioară. Pe lângă faptul că am făcut ceva fizioterapie, nu prea am făcut altceva legat de această problemă de sănătate pe care o am. În plus, cele mai multe scaune pe care le-am folosit în trecut au făcut parte din categoria celor ieftine: le știi, acele scaune pe care te doare spatele după doar douăzeci de minute de stat pe ele. Din păcate, în trecut nu am acordat atenție și nu consideram că scaunul este ceva important. După ce am stat puțin timp pe scaunul de gaming Trust GXT 707 Resto V2, recunosc că am greșit foarte tare. Un scaun bun contează și poate să te ajute atunci când ai dureri de spate. De asemenea, te poate ajuta din punct de vedere al sănătății tale pe termen lung, mai ales atunci când ai un loc de muncă care implică petrecerea multor ore în fața unui calculator.

Scaunul de gaming Trust GXT 707 Resto V2
Scaunul de gaming Trust GXT 707 Resto V2

Scaunul de gaming Trust GXT 707 Resto V2 vine cu două perne. Scaunul are o pernă mare pentru zona lombară și una mai mică pentru zona cervicală. Poți să le ajustezi cu ușurință poziția pe spătar și să le muți în sus sau în jos, deoarece ambele au corzi elastice care le țin pe poziție. La început, am crezut că perna lombară este prea mare pentru a mă simți confortabil, dar după ce am încercat timp de câteva minute, am înțeles că am greșit. Era exact cât de mare trebuia să fie. Totuși, dacă ai senzația că este prea mare, trebuie să știi că poți folosi fermoarul din spatele ei pentru a scoate umplutura din interior și pentru a scoate o parte din ea (folosind un cutter sau poate o foarfecă?).

Perna lombară a scaunului de gaming Trust GXT 707 Resto V2
Perna lombară a scaunului de gaming Trust GXT 707 Resto V2

Perna cervicală este celălalt lucru care face ajută la poziționarea corectă a spatelui. Deși multe dintre imaginile pe care le-am văzut cu acest scaun arată perna cervicală poziționată cu banda elastică trecută printre cele două găuri din partea de sus a spătarului, când am așezat-o așa, nu m-am simțit deloc confortabil. Asta pentru că am o înălțime de aproximativ 180 cm și perna cervicală era prea jos pentru a îmi ține capul pe ea. Dacă ai o înălțime apropiată de a mea sau ești și mai înalt, ar trebui să pui perna cervicală mai sus pe spătar, apropiată sau chiar peste logoul brodat Trust GXT.

Perna cervicală a scaunului de gaming Trust GXT 707 Resto V2
Perna cervicală a scaunului de gaming Trust GXT 707 Resto V2

Cotierele sunt acoperite cu un plastic moale. Pe alte scaune pe care le-am folosit în trecut, am descoperit deseori că mă dureau coatele după scurt timp. Asta pentru că ele aveau cotiere proaste și am simțit că îmi "atacau" oasele din coate. 🙂 Trust GXT 707 Resto V2 este într-o altă ligă, într-un mod pozitiv.

Una dintre cotierele scaunului de gaming Trust GXT 707 Resto V2
Una dintre cotierele scaunului de gaming Trust GXT 707 Resto V2

După ce am stat pe scaunul de gaming Trust GXT 707 Resto V2 timp de aproximativ o lună, jucând jocuri și scriind zilnic pe calculator, am doar lucruri bune de spus despre acest scaun. Mi se pare că este un scaun robust și rezistent. Este confortabil și reușește să-mi țină spatele drept, ceea ce este extraordinar.

Ce părere ai despre Trust GXT 707 Resto V2?

Acum știi ce părere avem noi despre scaunul de gaming Trust GXT 707 Resto V2 și cât de mult ne place. Înainte de a închide această recenzie, spune-ne ce crezi. Dacă deja îl ai, nu ezita să ne spui ce părere ai, în secțiunea de comentarii de mai jos.

Descoperă: Sănătate Recenzii Recomandate