6 metode de a adăuga mai mult spațiu de stocare la OneDrive

Microsoft OneDrive este unul dintre cele mai bune servicii de stocare în cloud. Încă de la început, el oferă utilizatorilor săi 15 GO spațiu gratuit. Totuși, primiți acest lucru pentru simplul fapt că vă înregistrați. Puteți adăuga spațiu suplimentar prin diverse metode, iar unele dintre ele nu implică nici un cost. În acest articol vi le vom spune pe toate. Sau cel puțin pe cele de care am auzit.

Verificați ce opțiuni aveți pentru extinderea spațiului de stocare din OneDrive

Atunci când vă înregistrați pentru OneDrive, primiți 15 GO de spațiu liber. Totuși, acest spațiu poate fi crescut prin mai multe metode. De exemplu, Microsoft vă poate oferi spațiu liber atunci când vă abonați la unul dintre serviciile lor, atunci când cumpărați un produs al lor sau pur și simplu pentru că folosiți unele dintre caracteristicile OneDrive.

Adunând spațiu în OneDrive puteți ajunge să dețineți și peste 1000 de GO de spațiu de stocare.

Pentru a vedea ce tipuri de spațiu gratuit deja dețineți în OneDrive, citiți acest articol: Cum configurați situl și serviciul OneDrive.

Acum haideți să vedem câteva moduri de a adăuga spațiu gratuit la OneDrive:

1. Loialitate bonus

Recent, Microsoft a mărit spațiul de stocare oferit de planul gratuit al OneDrive, de la 7 GO la 15 GO. Totuși, utilizatorii vechi ce au folosit acest serviciu încă de când se numea Windows Live SkyDrive, deja aveau 25 de GO în conturi. Atunci când a avut loc această schimbare, spațiul acestor utilizatori a fost redus la 15 GO. Totuși, în același timp ei au primit un bonus de Loialitate de 10 GO. Adunând planul gratuit de 15 GO și cei 10 GO din bonusul de loialitate, veți vedea că nu s-a pierdut nimic.

Utilizatorii vechi ai OneDrive au primit spațiu gratuit prin Bonusul de loialitate.

2. Abonament Office 365

Dacă vă abonați la Microsoft Office 365, veți primi un întreg teraoctet de spațiu de stocare. Adică 1024 de GO adăugați la OneDrive! Foarte tare, nu?

3. Surface bonus

Atunci când cumpărați un Microsoft Surface veți primi 200 GO de spațiu gratuit, timp de 2 ani. Este o adiție bună la raportul valoare/preț pentru Surface.Rețineți totuși că, dacă achiziționați mai multe dispozitive Suface, spațiul gratuit primit nu se va adăuga la OneDrive, ci se va prelungi perioada în care dețineți acest spațiu. De exemplu, deținerea a două Surface-uri nu vă va aduce 400 de GO pentru 2 ani, ci 200 de GO pentru 4 ani.

4. Bonus pentru entuziaști

Acesta este un bonus ce poate fi primit din mai multe cauze. Îl puteți primi pentru că dețineți un Windows Phone, pentru că v-ați înscris la diverse servicii Microsoft (precum Skype Collaboration Project), v-ați înrolat ca beta tester pentru Microsoft Office sau pentru că v-ați înscris în programul Bing Rewards. De fapt, Microsoft are deja o istorie de campanii organizate pentru utilizatorii de OneDrive, prin care a oferit spațiu gratuit.

Aceste campanii sunt în general disponibile numai pentru anumite perioade de timp. Pentru a vă asigura că nu o veți rata pe următoare, puteți să le urmăriți blogul: The OneDrive Blog.

5. Bonus de recomandare

Microsoft oferă 500 MO de spațiu gratuit în OneDrive pentru fiecare persoană pe care o recomandați. Puteți să recomandați până la 10 persoane. Asta înseamnă că puteți obține un maximum de 5 GO spațiu gratuit de stocare în OneDrive. Pentru a obține link-ul de recomandare sau pentru a-l partaja pe rețelele sociale, dați clic sau apăsați pe butonul "Obțineți spațiu de stocare gratuit" de pe pagina de Stocare OneDrive.

6. Bonus Album cameră

Dacă alegeți să vă creați copii de rezervă pentru fotografii în OneDrive, Microsoft vă va recompensa cu spațiu gratuit suplimentar. Cantitatea de spațiu pe care o veți primi depinde de campania activă. În mod normal, acest lucru v-ar aduce 3 GO de spațiu suplimentar. Totuși, sunt perioade în care puteți primi chiar mai mult. De exemplu, dacă ați activat salvarea automată a fotografiilor în luna septembrie a acestui an, sau dacă ați activat această opțiune de mai mult timp, atunci tocmai ați primit 15 GO de spațiu gratuit în OneDrive. Această ofertă a fost disponibilă indiferent dacă ați activat opțiunea pe un dispozitiv Windows, un smartphone Android sau un iPhone.

Concluzie

OneDrive este generos atunci când vine vorba de spațiul gratuit pe care îl oferă. Mai mult, el poate fi mărit, cu condiția să activați unele opțiuni sau să participați în campaniile Microsoft. Una peste alta, OneDrive este un serviciu de stocare în cloud ce reușește să fie unul dintre cele mai bune disponibile pe piață. Dacă știți și alte metode de a adăuga spațiu la OneDrive, ne-ar face plăcere să ni le spuneți, așa că nu ezitați să folosiți comentariile de mai jos.