Antlion Audio ModMic Wireless: Microfon wireless pentru orice tip de căști

Antlion Audio ModMic Wireless: Microfon wireless pentru orice tip de căști
Rating

Unii utilizatori de PC-uri au căști extraordinar de bune, dar care nu includ un microfon. Alții au căști de gaming excelente dar microfoanele lor s-au stricat. Ce poți face într-o astfel de situație? Răspunsul este să îți cauți un microfon bun pe care să îl poți atașa la orice tip de căști. Dacă poți să găsești unul wireles, cu atât mai bine. Exact asta vrea să îți ofere Antlion Audio cu microfonul ModMic Wireless. L-am primit în teste și l-am folosit intens în ultimele câteva zile. Citește acest review și află dacă este o opțiune bună pentru tine:

Reclamă

Antlion Audio ModMic Wireless: Pentru cine este o alegere potrivită?

Microfonul Antlion Audio ModMic Wireless este o alegere excelentă dacă:

 • Vrei un microfon de calitate, care se poate atașa la orice pereche de căști
 • Urăști cablurile și vrei un microfon wireless
 • Nu te deranjează să plătești un preț premium pentru un microfon excelent

Pro și contra

După ce am testat Antlion Audio ModMic Wireless, iată lucrurile care ne plac cel mai mult la el:

Vezi prețul:
 • Este un microfon wireless ce funcționează cu orice fel de căști
 • Oferă calitate audio de top
 • Suportă două tipuri de preluare a sunetului: unidirecțional și multidirecțional
 • Este ușor de folosit cu orice tip de căști, iar calitatea construcției este bună
 • Este un dispozitiv plug-and-play ce necesită doar un port USB și nu are nevoie de vreun software special
 • Butoanele sale sunt ușor de găsit și utilizat

Ca aspecte mai puțin pozitive:

 • Este scump și mulți utilizatori s-ar putea să nu și-l permită
 • Nu este compatibil cu consolele de gaming Xbox One
Notă produs 4/5

Verdict

Microfonul Antlion Audio ModMic Wireless este un microfon wireless pentru căști ce oferă calitate înaltă a sunetului. Are un design bun și reușește să îți ofere tot ce promite, iar nouă ne place destul de mult. Îl recomandăm oricui își poate permite prețul său și în special acelora dintre voi care dețin deja un set excelent de căști, dar care nu includ și un microfon.

Despachetarea microfonului Antlion Audio ModMic Wireless

Microfonul Antlion Audio ModMic Wireless sosește într-un pachet mic și rectangular, creat din carton mat. Pe partea din față, îți arată o fotografie a microfonului, precum și câteva detalii despre dispozitiv.

Pachetul Antlion Audio ModMic Wireless

Pachetul Antlion Audio ModMic Wireless

Spatele cutiei este plin de detalii despre caracteristicile și butoanele microfonului, precum și informații legate de compatibilitatea sa cu diverse platforme. Apoi, în interiorul cutiei, găsești o husă făcută din material tare.

Husa din cutia microfonului Antlion Audio ModMic Wireless

Husa din cutia microfonului Antlion Audio ModMic Wireless

Deschide fermoarul și, în husa de călătorie, găsești totul așezat frumos: microfonul Antlion Audio ModMic Wireless cu filtrul său pop, un receptor USB, două cabluri USB (unul pentru încărcare și unul de extensie), o serie de hârtii adezive și un suport magnetic suplimentar, un șervețel de curățare cu alcool, ghidul de pornire rapidă și manualul de utilizare.

Antlion Audio ModMic Wireless: Ce găsești în cutie

Antlion Audio ModMic Wireless: Ce găsești în cutie

Despachetarea microfonul Antlion Audio ModMic Wireless este o experiență plăcută, demnă de un dispozitiv premium. Acum hai să vedem cum arată și ce specificații și caracteristici are:

Reclamă

Design și specificații hardware

Microfonul Antlion Audio ModMic Wireless are o metodă specială de a se atașa la căști, folosind un sistem magnetic. Prima dată trebuie să lipești magnetul din neodim pe una din căști, după care pur și simplu apropii microfonul de magnet. Este o metodă confortabilă și universală, ce funcționează foarte bine.

Baza adezivă a microfonului Antlion Audio ModMic Wireless

Baza adezivă a microfonului Antlion Audio ModMic Wireless

Baza microfonului - cea care se atașează magnetic - este destul de mare, dar nu arată rău deloc. Pe partea exterioară, găsești un buton care dezactivează microfonul, precum și trei leduri diferite. Fiecare dintre ele se aprinde în altă culoare: albastru îți spune că microfonul este activ, galben indică încărcarea microfonului, iar roșu înseamnă că microfonul este dezactivat.

Antlion Audio ModMic Wireless montat pe un set de căști

Antlion Audio ModMic Wireless montat pe un set de căști

Aceleași culori sunt afișate și pe receptorul USB. Și, pentru că tot l-am menționat: el folosește USB 2.0 și Bluetooth aptX, permițându-ți să utilizezi microfonul pe o rază de până la 10 metri.

Receptorul USB al microfonului Antlion Audio ModMic Wireless

Receptorul USB al microfonului Antlion Audio ModMic Wireless

Microfonul și receptorul său USB wireless sunt capabile să ofere o calitate a sunetului la nivel de DVD. Codecul Bluetooth aptX suportă transferuri de date cu o latență de doar 34 ms, ceea ce înseamnă viteze de până la 5 ori mai rapide decât cu Bluetooth obișnuit.

Microfonul Antlion Audio ModMic Wireless

Microfonul Antlion Audio ModMic Wireless

Rata de eșantionare a microfonului este 48 kHz / 16-bit, adică nivel de DVD, iar răspunsul în frecvență este similar cu cel al microfoanelor cu fir: 20 Hz până la 20 kHz. În plus, este capabil să lucreze în două moduri diferite: omnidirecțional (bun pentru înregistrări sau streaming) și unidirecțional (bun pentru eliminarea zgomotelor nedorite din jurul tău). Reține însă că, în modul unidirecțional, răspunsul în frecvență se îngustează: 100 Hz până la 10 kHz. Pentru a face tranziția de la un mod la celălalt, ai la dispoziție un comutator dedicat, aflat lângă boom.

Antlion Audio ModMic Wireless: Comutatorul Unidirectional / Omnidirectional

Antlion Audio ModMic Wireless: Comutatorul Unidirectional / Omnidirectional

Fiind un microfon wireless, și durata de funcționare pe baterie este importantă. Vestea bună este că Antlion Audio ModMic Wireless deține o baterie bine echilibrată, capabilă să îl țină în funcțiune peste 12 ore la o încărcare completă. Chiar mai mult, bateria poate fi încărcată în timp ce utilizezi microfonul (prin intermediul cablului micro USB la USB-A), așa că nu vei fi deranjat de întreruperi nedorite.

Reclamă

La final, ar trebui să știi și că microfonul Antlion Audio ModMic Wireless este compatibil cu orice calculator cu Windows, Mac sau Linux, precum și cu consolele de gaming PlayStation 4. Totuși, nu funcționează cu Xbox One sau alte dispozitive, precum smartphone-uri sau tablete.

Dacă vrei să verifici toate specificațiile oficiale ale acestui produs, vizitează-i pagina web oficială: Antlion Audio ModMic Wireless.

Antlion Audio ModMic Wireless arată bine, iar caractecteristicile și specificațiile sale îl recomandă oricui își caută un microfon de calitate înaltă. Funcționează oare la fel de bine pe cât sugerează specificațiile sale? Hai să aflăm:

Experiența de utilizare a microfonului Antlion Audio ModMic Wireless

Montarea microfonului Antlion Audio ModMic Wireless pe una dintre perechile mele de căști a fost mult mai simplă decât mi-am imaginat. În aproximativ 10 secunde, deja montasem baza adezivă pe cască, iar microfonul s-a “lipit” magnetic imediat ce l-am apropiat. Este o metodă foarte tare de a atașa acest microfon la orice tip de căști, iar partea cea mai bună este că îl poți da jos cu ușurință, oricând vrei tu.

Antlion Audio ModMic Wireless montat pe o pereche de căști

Antlion Audio ModMic Wireless montat pe o pereche de căști

Utilizarea butonului de pe partea exterioară a bazei microfonului este simplă. Este ușor să-l identifici fără a te uita după el și nu îl poți rata pentru că este singurul buton de acolo. Doar apeși pe el, iar microfonul este pus pe “modul mut”, astfel că nimeni din ședința ta online nu poate să îți audă copiii țipând în spatele biroului. 🙂 O altă opțiune bună pentru astfel de situații este și celălalt buton disponibil pe Antlion Audio ModMic Wireless. Se găsește lângă boom și îl poți folosi pentru a trece microfonul în modul unidirecțional sau în cel omnidirecțional. Atunci când sunt zgomote nedorite în jurul tău, activează preluarea unidirecțională a sunetului, astfel încât microfonul să se axeze mai mult pe vocea ta.

Microfonul Antlion Audio ModMic Wireless

Microfonul Antlion Audio ModMic Wireless

Pentru a testa microfonul Antlion Audio ModMic Wireless, l-am folosit în câteva sesiuni de chat, precum și în jocul online League of Legends. Mi-am întrebat colegii dacă mă aud bine și toți au zis că excelent, așa că trebuie să îi cred pe cuvânt. Totuși, pentru a îți face o idee mai bună despre cum sună acest microfon, iată o înregistrare pe care am făcut-o cu el:

Antlion Audio ModMic Wireless este un microfon excelent și mult mai bun decât majoritatea microfoanelor incluse în headset-uri. Îmi place cât de ușor este de instalat și cât de bine funcționează și sunt convins că și ție îți va plăcea.

Ce părere ai despre microfonul Antlion Audio ModMic Wireless?

Acum ai o idee mai bună despre ce are de oferit microfonul Antlion Audio ModMic Wireless. Îți place? L-ai cumpăra sau ai deja unul pe căștile tale? Spune-ne ce părere ai sau întreabă, dacă ai neclarități, în secțiunea de comentarii de mai jos.

Descoperă: Divertisment Hardware și sunete Recenzii