Review ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter: Voce clară. Întotdeauna!

Review ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter: Voce clară. Întotdeauna!
Rating

În această vară, ASUS a lansat o serie de noi dispozitive create pentru a oferi sau a îmbunătăți calitatea audio a comunicațiilor prin voce. Dispozitivele despre vorbim folosesc AI (Inteligență Artificială) pentru a elimina zgomotele nedorite, fără a avea nevoie de vreo aplicație suplimentară și fără a fi nevoie ca utilizatorul să facă ceva în plus, iar asta sună foarte bine. 🙂 Unul dintre cele mai interesante dispozitive de acest fel este ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter. După ce l-am verificat și am testat ce face și cât de bine funcționează, am ajuns la niște concluzii interesante. Citește acest review și află dacă ar trebui să îți cumperi un adaptor de microfon ASUS cu înlăturarea zgomotelor prin AI:

Reclamă

ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter: Pentru cine este o alegere potrivită?

ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter este un dispozitiv pe care ar trebui să îl cumperi dacă:

  • Îți place să faci streaming din jocuri sau cu alte tipuri de conținut video
  • Ești gamer și îți place să te joci jocuri multiplayer, unde trebuie să vorbești cu echipa ta
  • Locuiești sau lucrezi într-un mediu zgomotos, de unde trebuie să faci apeluri telefonice în mod regulat

Pro și contra

Ne plac multe lucruri la ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter:

  • Calitatea excelentă pentru intrarea audio, voce foarte clară și eliminarea excepțională a zgomotelor
  • Suport pentru multiple platforme și flexibilitate foarte bună: port USB Type-C sau A și conector audio de 3,5 mm
  • Plug and play adevărat: nu sunt necesare drivere sau software și nu are nevoie să-ți folosească procesorul sau placa video

Există doar un neajuns minor de avut în vedere:

  • Unii utilizator s-ar putea să considere că este scump pentru un adaptor
Notă produs 5/5
Verdict

Verdict

ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter este un dispozitiv excelent și unul pe care îl recomandăm oricui vrea să îmbunătățească calitatea audio a microfonului său. Îl conectezi și merge pur și simplu. Acest dispozitiv este suprinzător de bun la a îți face vocea să fie foarte clară în majoritatea, dacă nu chiar în toate situațiile, indiferent de cât de zgomotos este mediul în care te afli. În opinia noastră, ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter merită fiecare leu, deși unii oameni s-ar putea să îl considere cam scump.

Despachetarea ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter

ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter nu este un dispozitiv mare. De aceea vine într-un pachet mic. Cutia folosește nuanțe de gri deschis și are o imagine destul de mare a adaptorului pe partea din față.

ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter: Pachetul
ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter: Pachetul

Pe spatele cutiei, găsești detalii despre adaptorul pe care l-ai cumpărat, precum și liste cu caracteristicile sale, specificațiile și conținutul pachetului. Când deschizi cutia descoperi tot ce ai primit: ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter, un adaptor USB-C la USB 2.0, ghidul de pornire rapidă și documentele de garanție.

Despachetarea ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter
Despachetarea ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter

Despachetarea ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter este o experiență plăcută. Este simplă dar primești tot ce îți trebuie, inclusiv un adaptor USB-C la USB-A.

Reclamă

Design și specificații hardware

ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter este primul adaptor de microfon cu adevărat plug-and-play care să folosească un cip AI pentru eliminarea zgomotelor nedorite. Funcționează cu orice tip de dispozitiv care are un port USB-C și cu orice pereche de căști cu microfon și conexiune de 3,5 mm. Cântărind numai 8 grame și având o lungime de doar 13,5 cm, ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter este un dispozitiv portabil pe care poți să îl iei cu tine oriunde ai merge.

ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter are un port USB-C și unul de 3,5 mm
ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter are un port USB-C și unul de 3,5 mm

Cipul AI (Inteligență Artificială) aflat în interiorul acestui adaptor de microfon poate să anuleze zgomotele nedorite din jurul tău în timp real. Nu are nevoie de niciun fel de putere de procesare suplimentară de la dispozitivul la care îl conectezi, indiferent că este vorba de un PC, laptop, smartphone, consolă de gaming sau orice altceva.

Intrarea audio de 3,5 mm de pe ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter
Intrarea audio de 3,5 mm de pe ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter

În prezent, majoritatea dispozitivelor au porturi USB-C, așa că nu ar trebui să ai probleme la utilizarea ASUS AI Noise-Cancelling Mic Adaptor. Totuși, în cazul în care calculatorul, laptopul sau consola ta de gaming nu are USB-C, veste bună este că primești și un adaptor USB-C la USB Type-A pentru flexibilitate și compatibilitate suplimentară.

Adaptorul USB-C la Type-A
Adaptorul USB-C la Type-A

Conform ASUS, procesorul din interiorul acestui adaptor de microfon cu anulare de zgomot este încărcat cu profile de sunete ce pot identifica și elimina peste 50 de milioane de tipuri diferite de zgomote de fundal. În același timp, procesorul menține sunetele vocale originale astfel încât vocea ta să sune clar la celălalt capăt al firului, pentru cei cu care vorbești.

ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter cu adaptorul USB-A
ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter cu adaptorul USB-A

ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter vine și cu un DAC 96 kHz / 24-bit integrat (convertor digital-analog) ce oferă audio pentru căștile conectate la el. Acesta beneficiază de tehnologie exclusivă "ASUS Hyper-Grounding", ce protejează sursa audio de interferențele electromagnetice (zgomot EMI).

ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter este un adaptor ușor, portabil și plug-and-play care îmbunătățește comunicațiile. Nu are nevoie să-ți utilizeze procesorul dispozitivului și folosește AI pentru a elimina zgomotele nedorite din jurul tău. Pare să fie un exponent excelent al tehnologiei de acest tip Totuși, încă nu am răspuns întrebării principale: cât de bine sună ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter?

Reclamă

Experiența de utilizare a ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter

Super clar! Așa sună ASUS AI Microphone Adapter. 🙂 L-am testat pe multiple platforme și folosind diverse surse de zgomote și a reușit să "curețe" intrarea audio de majoritatea zgomotelor nedorite.

ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter folosit împreună cu un smartphone
ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter folosit împreună cu un smartphone

Pentru a fi mai specifici, am folosit AI Noise-Canceling Mic Adapter cu un calculator desktop, un laptop și două smartphone-uri cu Android diferite. În ceea ce privește sursele de zgomot, am testat acest adaptor de microfon cu AI în condițiile rezultate din utilizarea unor boxe ce redau muzică la volum foarte ridicat, într-o cameră cu copii ce se jucau și chiar și lângă o bormașină în funcțiune. 😀

Deși ai putea să ne crezi pe cuvânt, vrem să auzi tu însuți ce poate face ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter. De aceea, am făcut două înregistrări audio folosind aceleași căști (ASUS ROG Strix Go Core), una cu adaptorul de microfon și una fără adaptorul de microfon. Iată ce am obținut și cum a eliminat zgomotele de fundal ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter:

ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter chiar poate să facă diferența când vine vorba de cum te auzi la microfon. Este atât de ușor de folosit și nu necesită nicio configurare specială: plug-and-play în adevăratul sens al cuvântului. Nouă ne place mult și îl recomandăm oricui caută o metodă de a-și face vocea mai clară în apeluri, streaming sau la înregistrarea de clipuri video.

Ce părere ai despre ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter?

Acum știi mai multe detalii despre acest dispozitiv util numit ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter. Ne place și suntem siguri că multor altor oameni le va plăcea odată ce îl încearcă. Ai cumpăra un astfel de dispozitiv? Dacă deja îl ai, care sunt impresiile tale despre el? Comentează mai jos și hai să purtăm o conversație.

Descoperă: Divertisment Hardware și sunete Recenzii Recomandate