6 site-uri web pentru crearea de tonuri de apel pentru smartphone

6 site-uri web pentru crearea de tonuri de apel pentru smartphone

În decursul ultimului deceniu, smartphone-urile au devenit o parte esențială a vieților noastre și, la fel ca în cazul oricărei alte achiziții, vrem să le personalizăm. Acest lucru include și tonurile de apel - acele sunete care ne reflectă preferințele și ne ajută să știm când sună smartphone-urile noastre. Sunt mulți utilizatori care caută și folosesc tonuri de apel create de terțe părți, dar alții - inclusiv noi - preferă să își creeze propriile tonuri de apel, folosind cântece, motto-uri preferate ș.a.m.d. Dacă și tu ești la fel, atunci probabil că te interesează să știi câteva site-uri web bune pe care poți să îți creezi propriile tonuri de apel online, fără a fi necesar să instalezi vreo aplicație pe calculatorul tău. Iată lista noastră cu cele mai bune site-uri web de creat tonuri de apel online:

Reclamă

NOTĂ: Site-urile web pe care ți le recomandăm te pot ajuta să creezi tonuri de apel (ringtone) pentru smartphone-urile cu Android și pentru iPhone. Din păcate, începând cu anul 2012, Google a trimis scrisori de încetare tuturor site-urilor de creare de ringtone-uri cu sursa YouTube, așa că aceste site-uri au fost nevoite să elimine suportul pentru descărcarea și conversia clipurilor video de pe YouTube în tonuri de apel. Poți citi care sunt termenii de utilizare ai YouTube aici.

1. Melofania.club

Melofania.club este unul dintre cele mai bune și mai ușor de folosit site-uri web pentru crearea de tonuri de apel online. Poți să creezi tonuri de apel din fișiere pe care le încarci de pe calculatorul sau dispozitivul tău. De asemenea, este și singurul site web din lista noastră pe care l-ai putea denumi ca fiind un creator de ringtone-uri de pe YouTube. Însă, deși oficial suportă YouTube, noi nu am reușit să folosim această facilitate deoarece procesul s-a încheiat de fiecare dată cu o eroare. După ce selectezi sursa, poți să alegi ce parte vrei să păstrezi pentru tonul de apel, să adaugi efecte de creștere sau descreștere graduală a volumului sunetului, după care poți să descarci tonul de apel pe smartphone-ul tău.

Site-ul web melofania.club: Teoretic, poate crea tonuri de apel din clipuri YouTube
Site-ul web melofania.club: Teoretic, poate crea tonuri de apel din clipuri YouTube

Site web: melofania.club

2. RingtoneMaker.com

RingtoneMaker.com este un website ceva mai tradițional, în sensul că nu îți dă voie să extragi audio direct din clipurile video de pe YouTube sau de pe alte platforme online similare. Totuși, își face treaba foarte bine dacă intenționezi să creezi un ton de apel pornind de la un fișier pe care îl încarci de pe calculatorul tău. Acest site îți dă posibilitatea de a tăia fișierul încărcat după cum dorești, dar nu îți dă opțiunea de a adăuga efecte de sunet.

ringtonemaker.com - Un site web pe care poți crea tonuri de apel
ringtonemaker.com - Un site web pe care poți crea tonuri de apel

Site web: ringtonemaker.com

Reclamă

3. Mp3Cut.net

Mp3Cut.net nu se promovează drept site de creat tonuri de apel, dar pagina sa web Audio cutter face exact acest lucru. Îți dă posibilitatea de a crea un ton de apel dintr-un fișier audio sau video pe care îl încarci, sau dintr-un fișier stocat în spațiul tău din Google Drive sau Dropbox. Din păcate, nu funcționează cu clipurile video de pe YouTube. După ce selectezi sursa pentru tonul de apel, poți să tai fișierul după cum dorești și poți să îi adaugi inclusiv efecte de creștere sau de scădere graduală a volumului sunetului.

mp3cut.net - Un site web pe care poți crea tonuri de apel
mp3cut.net - Un site web pe care poți crea tonuri de apel

Site web: mp3cut.net

4. Ringer.org

Ringer.org este încă un site dedicat creării de tonuri de apel online, care arată și funcționează aproape identic cu ringtonemaker.com - numărul doi din lista noastră. Din păcate, nici acesta nu oferă opțiunea de a folosi clipuri de pe YouTube drept sursă și, de asemenea, nu îți dă posibilitatea de a adăuga efecte audio la tonul de apel pe care îl creezi. Însă, per total, este simplu de folosit și merge bine, așa că nu te dezamăgește dacă vrei un instrument simplu cu care să creezi tonuri de apel folosind fișiere audio locale.

ringer.org - Un site web pe care poți crea tonuri de apel
ringer.org - Un site web pe care poți crea tonuri de apel

Site web: ringer.org

Reclamă

5. BearAudioTool.com

BearAudioTool.com oferă un instrument de creare a propriului tău ton de apel personalizat. Poți să folosești un fișier pe care îl încarci de pe calculatorul tău, sau poți să imporți fișiere audio direct de la adrese URL (adrese web), dar, din păcate, nu suportă YouTube. După ce selectezi sursa audio, BearAudio îți dă acces la o mulțime de unelte cu care poți să tai, să decupezi, să adaugi efecte de creștere sau scădere graduală a volumului sunetului și, în general, să modifici tonul de apel așa cum vrei.

bearaudiotool.com - Un site web pe care poți crea tonuri de apel
bearaudiotool.com - Un site web pe care poți crea tonuri de apel

Site web: bearaudiotool.com

6. Ringtone-Converter.com

Ringtone-Converter.com îți oferă posibilitatea de a îți crea propriile tonuri de apel, din fișierele audio pe care le încarci, dar și din fișiere audio pe care le ai stocate într-un serviciu de stocare în cloud de la Dropbox sau Google Drive. Din păcate, nu poți să folosești YouTube drept sursă pentru tonuri tale de apel și nu poți să adaugi efecte de creștere sau de scădere graduală a volumului sunetului.

ringtone-converter.com - Un site web pe care poți crea tonuri de apel
ringtone-converter.com - Un site web pe care poți crea tonuri de apel

Site web: ringtone-converter.com

Știi și alte site-uri web ce pot crea tonuri de apel online?

Acestea sunt cele mai bune site-uri web pe care le-am găsit pentru crearea de tonuri de apel personalizate online, fără a fi nevoie să instalezi vreo aplicație pe calculator. Sigur, există și alte site-uri web similare, dar multe dintre ele sunt fie foarte învechite, fie nu sunt altceva decât cuiburi de malware și adware. Pe cele pe care le-ai văzut în lista noastră, le-am testat individual și putem spune că sunt sigure. Dacă știi și alte site-uri web similare pentru crearea de tonuri de apel online, nu ezita să ni le spui și nouă. Promitem să actualizăm această listă.

Descoperă: Smartphone Android Aspect și Personalizare Blog Hardware și sunete iOS Recomandate