Cum anulezi legătura dintre un ID Skype și un cont Microsoft

Cum anulezi legătura dintre un ID Skype și un cont Microsoft

Acum câțiva ani, am publicat un ghid despre cum să anulezi legătura dintre un ID Skype și un cont Microsoft. Articolul a fost foarte popular și pe mulți cititori i-a ajutat. Din păcate, începând cu anul 2017, ghidul a încetat să mai funcționeze deoarece Microsoft a schimbat în mod tacit totul, fără niciun fel de anunț oficial. Astăzi, dacă vrei să anulezi legătura dintre un cont Skype și unul Microsoft, te simți de parcă te uiți la Misiune Imposibilă. Am făcut ceva documentare și, avem ceva ajutor pentru tine. Citește mai departe pentru a afla ce mai poți face și ce nu:

Reclamă

În trecut, Microsoft ne lăsa să anulăm legătura dintre conturile Skype și cele Microsoft

În trecut, dacă te duceai la saitul Skype, te autentificai cu contul Skype și apoi la "Contul meu", vedeai în lista de setări și preferințe, o legătură numită "Setări cont".

ID Skype, cont Microsoft
ID Skype, cont Microsoft

După ce dădeai click pe "Setări cont", vedeai o opțiune numită "Anulați legătura".

ID Skype, cont Microsoft
ID Skype, cont Microsoft

Aceasta opțiune a existat până în 2017. Astăzi, ea nu mai există și, pe pagina de suport, Microsoft spune următoarele: "Din cauza schimbărilor continue, deconectarea conturilor Skype și Microsoft este momentan indisponibilă. Îți înțelegem frustrarea dacă ai conectat accidental conturile greșite. Dacă s-a întâmplat acest lucru, spune-ne prin sondajul rapid de mai jos."

ID Skype, cont Microsoft
ID Skype, cont Microsoft

Astfel, ești blocat cu o legătură greșită ori pe care nu o mai dorești, între contul tău Skype și un cont Microsoft pe care nu vrei să-l folosești, ori care nu este al tău.

Ce poți face pentru a rezolva problema?

Unele persoane trăiesc adevărate povești de groază, cu conturile lor Skype legate de conturi Microsoft ale altor persoane. Dacă și tu ai problema asta, poți folosi un formular de feedback. Mergi la această pagină, selectează problema pe care o ai și trimite-o companiei Microsoft. Din păcate, trebuie să-ți expui problema în limba engleză.

ID Skype, cont Microsoft
ID Skype, cont Microsoft

În plus, asta nu înseamnă că Microsoft va intra în contact, în mod automat, cu tine. Cel mai probabil, compania va lua atitudine doar dacă mai mulți utilizatori se plâng prin intermediul acestui formular. Nu este o abordare fericită și nici nouă nu ne place.

Reclamă

Dacă te poți autentifica cu contul tău Skype ori Microsoft, ai o șansă să primești ajutor real de la Microsoft, dacă mergi la această pagină de suport.

ID Skype, cont Microsoft
ID Skype, cont Microsoft

Alege topicul pentru care ai nevoie de ajutor, oferă detaliile cerute și trimite-ți problema la Microsoft. În acest scenariu, s-ar putea să primești ceva ajutor.

O alternativă ar fi să-ți ștergi contul Microsoft, dacă nu mai vrei să-l folosești. Mergi la această pagină și urmează pașii pentru închiderea contului. La final vei pierde și contul Skype, deoarece procedura respectivă șterge tot ce ține de contul respectiv și legăturile sale.

De ce te confrunți cu această problemă în ceea ce privește legăturile dintre conturile Skype și Microsoft?

Inițial, Skype a fost creat în Estonia, de o echipă independentă de dezvoltatori și prima versiune beta publică a fost lansată în August 2003. În Mai 2011, compania Skype a fost cumpărată de Microsoft și, de atunci, Microsoft a integrat Skype treptat, în portofoliul său de servicii. Astăzi, Skype este clientul de chat oficial al Microsoft. Utilizatorii vechi de Skype, aveau un ID Skype pentru a folosi aplicația. Microsoft a venit cu propriile conturi Microsoft. Dacă vrei să afli mai multe despre ele, citește acest ghid: Ce este un cont Microsoft (Outlook, Xbox, Skype)?

Deoarece Microsoft și-a dorit să integreze Skype în portofoliul său, a trebuit să lege ID-urile Skype de conturile sale Microsoft. Inițial, acest pas era opțional pentru utilizatori, iar aceștia puteau face această legătură atunci când doreau ei. După aceea, acest pas a devenit obligatoriu și, pentru o vreme, utilizatorii puteau anula legătura dintre conturile Skype și cele Microsoft, dacă aveau probleme. Acum, Microsoft nu mai vrei ca utilizatorii de Skype să-și folosească ID-urile de Skype. Microsoft vrea ca utilizatorii de Skype să folosească doar conturi Microsoft.

Pentru că acest lung proces de migrare a fost administrat prost, te confrunți cu problemele pe care le ai. Astfel, s-ar putea să rămâi cu contul tău vechi de Skype legat de contul Microsoft al unei alte persoane.

Spune-ne povestea ta despre contul tău Skype

Asta este tot ce putem face pentru a te ajuta. Sperăm că sfaturile și explicațiile noastre ți-au fost de ajutor. La final, spune-ne povestea ta. Ce probleme ai avut? Ai reușit să ți le rezolvi? Nu ezita să lași un comentariu folosind opțiunile de mai jos.

Descoperă: Securitate Conturi utilizator și siguranța familiei Ghiduri Programe Skype Windows