De ce am redenumit 7 Tutoriale în Digital Citizen?

De ce am redenumit 7 Tutoriale în Digital Citizen?

După campania pentru redenumirea 7 Tutoriale în Digital Citizen , am primit feedback din partea multor persoane. Ni s-a părut interesant că multă lume ne-a întrebat de ce am ales Digital Citizen și nu alt nume pentru identitatea noastră. Așa că, am decis să revenim cu un articol în care oferim mai multe informații despre identitatea aleasă și ambițiile noastre pe termen lung. Iată de ce am ales brandul Digital Citizen și ce vrem să facem cu el:

Reclamă

De ce Digital Citizen?

Pe măsură ce creșteam ca trafic, conținut, număr de oameni și ambiții, am devenit din ce în ce mai nemulțumiți de numele nostru: 7 Tutoriale. Când am început în 2012, era un nume potrivit deoarece saitul nostru era despre Windows 7 și era plin de tutoriale.

7 Tutoriale a fost un nume bun pentru o vreme dar, odată cu lansarea Windows 8.1 și extinderea noastră în noi zone de conținut, ne-a fost clar că nu era un brand potrivit pentru ambițiile noastre. 7 Tutoriale era un nume care ne limita.

Am petrecut ultimele luni muncind la acest rebranding și redesign, și am ales Digital Citizen din următoarele motive:

  • Audiența noastră nu mai este formată doar din oameni care folosesc Windows. Cititorii noștri folosesc un număr mare de dispozitive și sisteme de operare, iar asta este evident și din statisticile noastre de trafic.
  • În ceea ce privește conținutul, nu mai suntem doar despre Windows și Microsoft, ci despre viața digitală în multe aspecte ale ei. Mai trebuie să dezvoltăm conținut în câteva arii noi dar asta va veni treptat în lunile următoare.
  • Oamenii care folosesc tehnologia în viața de zi cu zi au devenit cetățeni digitali, chiar dacă ei nu sunt conștienți de asta. Dacă ne citești, ești un cetățean digital.
  • Toți încercăm, cu diferite grade de succes, să îmblânzim tehnologia și să o folosim într-un mod productiv atunci când suntem la muncă, să comunicăm mai rapid și mai bine cu ceilalți, să ne distrăm atunci când vrem asta.
  • Scopul nostru este să ajutăm toți cetățenii digitali să-și îndeplinească obiectivele atunci când folosesc tehnologia. Suntem aici pentru a ne asigura că veți fi productivi, că vă veți distra și că veți avea o experiență de utilizare a tehnologiei sănătoasă și sigură.
Reclamă

Ce așteptări să aveți de la Digital Citizen?

Veți vedea treptat, noi tipuri de conținut și articole detaliate. Vom dezvolta noi serii de articole și ne vom aventura în direcții în care nu am fost activi până acum. Veți afla noutăți chiar de luna viitoare.

Digital Citizen
Digital Citizen

Sloganul nostru, "Viața într-o lume digitală" recunoaște cât de mult suntem înconjurați de tehnologie și cum ne influențează fiecare aspect al vieții noastre. Cu toții știm cât de dificil este să folosim cu sens și scop tehnologia din jurul nostru.

Am început deja să scriem despre ecosistemul Android. În trecut am scris câteva materiale și despre Xbox One ori despre cum să folosim dispozitive wearable (purtabile) și aplicații pentru a ne menține ori a îmbunătăți sănătatea. Toate acestea sunt arii în care vom investi și în viitor.

De asemenea, saitul nostru nu mai este doar despre tutoriale și ghiduri de utilizare. Scriem de multă vreme recenzii din ce în ce mai profesioniste. Am creat și seria Tech Lolz, în care ne amuzăm și râdem împreună cu voi despre tehnologie și utilizările ei mai puțin inteligente.

Vom continua să experimentăm în noi direcții și vom dezvolta conținut care nu este doar "un alt tutorial despre Windows".

Ce vrem de la voi?

Vrem să continuați să ne citiți și să ne oferiți feedback. Dacă nu vă place ceva, spuneți-ne. Dacă vă place ceva, scrieți-ne. Dacă aveți întrebări, lăsați un comentariu.

Ne puteți contacta foarte ușor, folosind formularul pentru comentarii de la finalul oricărui articol, ori folosind acest formular global de contact.

La final, nu uitați să salvați adresa noului sait în navigatorul vostru web favorit. De acum înainte, ne găsiți doar la www.digitalcitizen.ro.

Descoperă: Divertisment Blog Știri