Microsoft Office Professional 2013 Step by Step - A treia carte a echipei 7 Tutoriale

Microsoft Office Professional 2013 Step by Step - A treia carte a echipei 7 Tutoriale

Nu foarte multă lumea știe că echipa noastră a fost implicată și într-un proiect de realizare a unei cărți despre Office 2013. Deși nu scriem tutoriale despre Office pe situl 7 Tutoriale, am fost atât recenzor tehnic cât și co-autor al cărții Microsoft Office Professional 2013 Step by Step - o biblie de 1180 pagini.

Reclamă

Microsoft Office Professional 2013 Step by Step - Ce găsiți în această carte

Dacă doriți să aflați mai multe despre această carte, mergeți la această pagină: Microsoft Office Professional 2013 Step by Step. Aici veți găsi o descriere mai detaliată cât și tabelul cu lista completă de capitole și secțiuni. Veți vedea că această carte este de-a dreptul colosală și este împărțită în 8 părți și 43 de capitole.

Microsoft Office Professional 2013 Step by Step
Microsoft Office Professional 2013 Step by Step

Din fericire, nu va fi nevoie să citiți toate capitolele. Vă recomand să începeți cu prima parte - Part 1 - Office Professional 2013 Fundamentals pentru a învăța bazele acestei noi versiuni de Microsoft Office. Apoi, citiți capitolele care vă interesează în ordinea pe care o doriți.

Contribuția lui Ciprian la Microsoft Office Professional 2013 Step by Step

Microsoft Office Professional 2013 este o suită foarte mare de aplicații și, pentru a acoperi doar lucrurile importante, o carte nu poate fi altfel decât foarte mare. Cu greu am reușit să păstrăm dimensiunea cărții la doar 1180 de pagini și sunt multe alte lucruri ce doream să includem în ea. Sperăm că am reușit să creăm un balans între numărul de pagini și conținutul relevant pentru cât mai mulți utilizatori.

Microsoft Office Professional 2013 Step by Step
Microsoft Office Professional 2013 Step by Step

După cum vedeți pe coperta cărții, echipa editorială a fost mare. Cu toții, am fost 7 co-autori: Beth Melton, Mark Dodge, Echo Swinford, Andrew Couch, Eric Legault, Ben M. Schorr și Ciprian Adrian Rusen.

Fiecare dintre noi s-a ocupat de capitolele destinate unei aplicații din pachetul Office: Word, Powerpoint, Excel, Outlook, OneNote, Access și Publisher. Aceste unelte sunt incluse și în Office 365. Drept urmare, dacă aveți o subscriere Office 365, această carte este foarte potrivită.

Eu m-am ocupat de capitolele de la finalul cărții, dedicate aplicației Publisher. Deși nu este o aplicație foarte populară, asta nu înseamnă că nu este puternică și utilă pentru cei care au nevoie de ea. Cu Publisher puteți crea materiale vizuale precum cărți de vizită, calendare, anunțuri pentru ziare și reviste, postere și tot soiul de materiale publicitare.

În plus, am fost și recenzorul tehnic al întregii cărți. Asta a presupus verificarea din punct de vedere tehnic a tuturor informațiilor prezentate în carte de ceilalți 6 co-autori. Responsabilitatea mea principală era ca informațiile tehnice prezentate să fie corecte, la fel și instrucțiunile pas cu pas pentru efectuarea diverselor sarcini prezentate pe parcursul cărții.

De Unde Puteți Cumpăra Microsoft Office Professional 2013 Step by Step

Microsoft Office Professional 2013 Step by Step este disponibilă internațional, prin multe canale de distribuție. Deși piața principală de desfacere este SUA, o puteți comanda și din România.

Descoperă: Productivitate Blog Microsoft Office Programe