Lansare Windows 8.1 Step by Step - Cartea poate fi comandată și din România

Lansare Windows 8.1 Step by Step - Cartea poate fi comandată și din România

Dacă doriți să cumpărați un PC, o tabletă ori un dispozitiv hibrid cu Windows 8.1, ar trebui să luați în considerare și achiziția unui manual complet pentru acest sistem de operare. Suntem tare fericiți să anunțăm lansarea internațională a cărții noastre Windows 8.1 Step by Step (Windows 8.1 Pas cu Pas). Cartea poate fi comandată și din România.

Reclamă

Windows 8.1 Step by Step - Poate cea mai bună carte despre Windows 8.1

Când am lucrat la Windows 8.1 Step by Step, ne-am uitat la feedback-ul primit pentru precedenta carte - Windows 8 Step by Step. Am păstrat tot ceea ce era bun la precedenta ediție și am venit cu idei noi care vor plăcea cititorilor noștri. În plus, am avut grijă se reparăm ceea ce nu a fost pe placul cititorilor noștri.

Asemeni Windows 8.1, cartea Windows 8.1 Step by Step este o nouă ediție mai bună, mai utilă și mai interesantă decât predecesorul ei. Noua carte include mai multe recomandări, mai multe fișiere de practică și mai multă informație utilă.

Windows 8.1 Step by Step, carte
Windows 8.1 Step by Step, carte

Dacă v-a plăcut Windows 8 Step by Step, veți iubi Windows 8.1 Step by Step.

Ce găsiți în Windows 8.1 Step by Step

Windows 8.1 Step by Step are 810 pagini, este împărțită în 21 de capitole și 4 anexe. Vă arată aproape tot ceea ce trebuie să știți despre Windows 8.1: cum se folosește ecranul Start, cum se customizează, cum se face rețelistică în Windows 8.1, cum se folosește SkyDrive și cum se lucrează cu uneltele de securitate incluse în acest sistem de operare. Capitolul 20 vine cu 20 de sfaturi care vă vor îmbunătăți sensibil experiența de utilizare a sistemului de operare. La final, anexele vă arată cum se instalează Windows 8.1, cum se face o actualizare de la Windows 8 și cum vă puteți muta datele de pe un calculator mai vechi.

Dacă doriți o mostră, puteți descărca gratuit primul capitol al cărții, de aici: Windows 8.1 Step by Step, capitol gratuit (fișier PDF). Are "doar" 67 de pagini.

De unde cumpărați Windows 8.1 Step by Step

Windows 8.1 Step by Step poate fi cumpărat din multe magazine online ce trimit cartea inclusiv în România. Pentru o distribuție rapidă și fără costuri mari, vă recomand să încercați edițiile digitale.

Descoperă: Productivitate Blog Știri Windows