15 jocuri gratuite de Android, pe care le poți juca fără internet

15 jocuri gratuite de Android, pe care le poți juca fără internet

Te-ai trezit vreodată într-un loc în care nu exista internet, cum ar fi într-un avion, într-o zonă rurală îndepărtată sau într-un tren care trece prin munți? Dar dacă ai vrea să te joci pe smartphone-ul tău cu Android și să-ți petreci timpul într-un mod plăcut? Din păcate, multe jocuri pentru smartphone-uri din ziua de azi necesită o conexiune la internet ca să poată fi jucate. Dar, din fericire, încă mai poți să găsești jocuri de Android care pot fi jucate și offline. Tot ce trebuie să faci este să le instalezi atunci când ai acces la internet și apoi te poți distra jucându-le oricând, oriunde, dacă ai destulă baterie la smartphone. Iată cele mai tari jocuri gratuite pentru Android care nu au nevoie de o conexiune la internet:

Reclamă

1. Plague Inc.

Plague Inc. este un joc de Android dezvoltat de Ndemic și publicat pe Android de echipa Miniclip.com. Scopul tău este să creezi o boală care să infecteze întreaga lume și să ucidă toți oamenii de pe pământ. Începi prin a crea un patogen precum o bacterie, un virus, o ciupercă sau un parazit, după care trebuie să-l evoluezi pentru a îl face mai infecțios, mai letal, dar și mai greu de vindecat de către laboratoarele medicale din toată lumea.

Jocuri offline pentru Android: Plague Inc.

Jocuri offline pentru Android: Plague Inc.

Acesta este un alt fel de joc post-apocaliptic, care combină strategia cu ceea ce compania numește “o simulare terifiant de realistă”. Plague Inc. este un joc care creează dependență și nu necesită o conexiune la internet. Te vei distra cu siguranță încercând să ucizi întreaga lume în timpul călătoriilor lungi cu avionul. 🙂

Descărcare: Plague Inc.

2. Alto's Odyssey

Alto’s Odyssey este un joc de acțiune în 2D care te impresionează prin imaginile sale de înaltă calitate, precum și prin atmosfera zen. Efectele sale speciale sunt frumoase, și deși designul jocului poate părea simplist inițial, reușește să creeze un mediu liniștitor și interesant în același timp.

Jocuri offline pentru Android: Alto's Odissey

Jocuri offline pentru Android: Alto's Odissey

Dacă îți place ideea de a te da cu placa pe nisip în mijlocul desertului, specializându-te în sărituri, încearcă excelentul joc Alto’s Odyssey, pe care îl poți juca fără internet. Nu vei regreta.

Descărcare: Alto’s Odyssey

Reclamă

3. Fallout Shelter

Fallout Shelter este un alt excelent joc gratuit pentru Android, pe care îl poți juca offline. Scopul său este să te pună la conducerea unui buncăr subteran, iar provocarea este să-l construiești pe cel mai bun. Asta înseamnă că oamenii din el ar trebui să fie cât mai fericiți posibil și poți face asta doar selectându-l pe cel mai potrivit pentru fiecare loc de muncă și dându-le hainele, armele și antrenamentul potrivit. Dacă eșuezi, toată lumea cade pradă deșertului apocaliptic.

Jocuri pentru Android fără internet: Fallout Shelter

Jocuri pentru Android fără internet: Fallout Shelter

Sunt o mulțime de decizii de luat și asta face acest joc distractiv și captivant. Ce vei alege să faci: să oferi apă potabilă, suficientă hrană sau să economisești credite pentru a construi mai mult spațiu de locuit?

Descărcare: Fallout Shelter

4. Bubble Witch 3 Saga

Magazinul Google Play este plin până la refuz de jocuri în care potrivești bule, dar Bubble Witch 3 Saga se distinge prin imaginile sale frumoase și un stil de joacă fără stres.

Jocuri fără internet pentru Android: Bubble Witch 3 Saga

Jocuri fără internet pentru Android: Bubble Witch 3 Saga

Este un joc pentru Android de înaltă calitate, pe care îl poți juca fără internet și pe care recomandăm să-l încerci. Dacă ai încercat jocuri similare, nu vei avea probleme să te apuci de el, deci de ce să aștepți? Pe lângă spargerea bulelor viu-colorate, poți folosi și tot felul de puteri, bile de energie, bufnițe drăguțe și o pisică neagră magică.

Descărcare: Bubble Witch 3 Saga

PONT: Știai că poți instala jocuri și din alte surse în afară de Magazinul Play? Citește cum instalezi fișiere APK pe Android fără Magazinul Google Play pentru mai multe detalii.

5. Into the Dead

Into the Dead este un joc post-apocaliptic în care alergi în continuu în încercarea de a scăpa de hoardele de zombi care au invadat întreaga lume. Ești un supraviețuitor și trebuie să scapi de toți acești zombi, ce încearcă să te mănânce.

Jocuri offline pentru Android: Into the Dead

Jocuri offline pentru Android: Into the Dead

Finalul este întotdeauna același, deoarece nu poți scăpa pentru totdeauna și, în cele din urmă, tot mori de fiecare dată. Întrebarea este, însă, cât de mult timp vei supraviețui înainte să devii felul principal pe masa unui zombie? Este o întrebare foarte bună pe care să ți-o pui în timp ce traversezi țara într-o călătorie lungă cu trenul. 🙂

Descărcare: Into the Dead

6. Trials Frontier

Trials Frontier este un joc în care trebuie să îți controlezi motocicleta și s-o conduci pe tot felul de trasee. Gameplay-ul se bazează pe legile fizicii, creează dependență și te prinde de la primul traseu. Dacă tânjești după sărituri nebunești și rotații în aer cu motocicleta, atunci trebuie să încerci Trials Frontier.

Jocuri offline pentru Android: Trials Frontier

Jocuri offline pentru Android: Trials Frontier

Deși noi nu am avut probleme cât ne-am jucat acest joc, trebuie totuși să te atenționăm că unii jucători se plâng de buguri, care blochează jocul și strică astfel toată distracția. Încearcă-l și tu și spune-ne în comentariile de mai jos dacă ți s-a blocat cumva pe smartphone-ul tău cu Android.

Descărcare: Trials Frontier

Reclamă

7. Eternium

Dacă te-ai jucat vreunul din jocurile Diablo, îți va plăcea la nebunie Eternium. Este un joc RPG gratuit, care își are originile în clasicul Diablo. Eternium oferă controale simple și este ușor de învățat. Poți să joci ca mag, vânător de recompense sau războinic, croindu-ți drum prin poveste în timp ce mânuiești un toiag magic, un topor, o sabie sau o armă de foc. În Eternium, te lupți contra scheleților, armatelor de zombi, automatonilor, extratereștrilor, demonilor, dragonilor și a altor creaturi. Poți, de asemenea, să explorezi peșteri, temnițe, păduri, sate, cimitire și să călătorești prin munți, deșerturi, jungle ori pe alte planete.

Jocuri offline pentru Android: Eternium

Jocuri offline pentru Android: Eternium

După părerea noastră, Eternium este unul dintre cele mai bune jocuri RPG de acțiune pentru Android și îți recomandăm să-l joci. Este o activitate mult mai bună decât să te plictisești la țară la bunici, fără o conexiune la internet. 🙂

Descărcare: Eternium

8. Beach Buggy Blitz

Beach Buggy Blitz este un excelent joc de curse, foarte distractiv. Dacă îți plac insulele tropicale cu plaje frumoase și îți surâde ideea de a intra în curse cu un buggy, atunci ar trebui să încerci acest joc.

Jocuri offline pentru Android: Beach Buggy Blitz

Jocuri offline pentru Android: Beach Buggy Blitz

Poți să explorezi plaje, peșteri, mlaștini, temple în ruină și vulcane care erup, mergând cu cea mai mare viteză posibilă. De asemenea, te vei întâlni cu personaje amuzante și vei putea să te joci cu o mulțime de upgrade-uri și powerup-uri ca să poți evolua.

Descărcare: Beach Buggy Blitz

PONT: Îți petreci mult timp călătorind cu avioane ce au la bord Wi-Fi? Iată trei moduri de a te conecta la o rețea Wi-Fi de pe Android.

9. Asphalt 8: Airborne

Asphalt 8: Airborne este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de curse pentru dispozitivele cu Android. Totuși, este posibil să nu știi că poate fi jucat și offline. În Asphalt 8: Airborne, te întreci conducând atât mașini, cât și motociclete rapide și performante pe trasee din întreaga lume, de la deșertul Nevada până la străzile din Tokyo.

Jocuri offline pentru Android: Asphalt 8 Airborne

Jocuri offline pentru Android: Asphalt 8 Airborne

Potrivit dezvoltatorilor săi, jocul oferă peste 300 de mașini, printre care poți găsi câteva modele de top, precum Lamborghini, Bugatti, sau Porsche. Dacă ești un fan al vitezei, trebuie să joci Asphalt 8: Airborne.

Descărcare: Asphalt 8: Airborne

10. Manuganu

Manuganu este un joc platformer în care controlezi un băiețel numit Manuganu. Alergi, sari, aluneci pe frânghii și te ferești de pietre, ciocane, flăcări și alți inamici, totul pentru a colecta mai multe monede și a trece la nivelul următor.

Jocuri pentru Android fără internet: Manuganu

Jocuri pentru Android fără internet: Manuganu

Sunt disponibile 30 de niveluri și fiecare dintre ele are un design unic. Dacă îți plac jocurile de tip platformer, neapărat trebuie să îl încerci și pe acesta, măcar în acele momente când nu ai disponibilă o conexiune la internet.

Descărcare: Manuganu

11. Angry Birds 2

A venit timpul pentru unul dintre acele jocuri care se încadrează în categoria vechi dar bune! Angry Birds a fost și încă este unul dintre cele mai populare jocuri pentru smartphone-urile cu Android, iar Angry Birds 2 continuă „aventura cu praștia”. Gameplay-ul este bazat pe legile fizicii, iar jocul este despre cum înveți să folosești o praștie pentru a arunca niște păsări colorate în porci verzi. Ai la dispoziție păsări tari ca piatra, păsări explozive, păsări care se clonează singure în zbor și altele.

Jocuri offline pentru Android: Angry Birds 2

Jocuri offline pentru Android: Angry Birds 2

Poți juca Angry Birds 2 offline? Răspunsul este da, Angry Birds 2 merge cu sau fără o conexiune la internet așa că te poți bucura de el chiar și într-o zonă fără acoperire mobilă sau Wi-Fi.

Descărcare: Angry Birds 2

Reclamă

12. Freeze!

Freeze! este un joc înșelător de simplu, pentru dispozitivele cu Android. Are un gameplay bazat pe legile fizicii și arată cel puțin straniu. În joc, trebuie să ajungi la un portal, pe care îl folosești ca să scapi de pericolele întunecate care pândesc în jurul tău. Trebuie să rotești un cadran și să oprești timpul, pentru a profita de gravitație și a ajunge la portaluri. Jocul este frumos și întunecat, iar coloana sonoră sinistră este destul de captivantă.

Jocuri pentru Android fără internet: Freeze!

Jocuri pentru Android fără internet: Freeze!

Dacă vrei să te joci pe smartphone-ul tău înainte de a adormi în cort, într-o noapte fără conexiune la internet, atunci trebuie să te încerci Freeze! Îți va plăcea la nebunie!

Descărcare: Freeze!

13. Quizoid

Cui nu-i plac jocurile trivia? Dacă știi limba engleză și vrei o provocare răspunzând la întrebări, atunci trebuie să încerci Quizoid. Nu ai nevoie de internet pentru acest joc, care-ți oferă mii de întrebări pentru categorii și nivele de dificultate diferite.

Jocuri pentru Android fără internet: Quizzoid

Jocuri pentru Android fără internet: Quizzoid

Deși nu toate modurile sunt disponibile gratuit și există reclame în joc, îl poți juca fără probleme offline pe smartphone-ul Android. Crede-mă, chiar și modurile gratuite incluse sunt o provocare și îți vor îmbunătăți cu siguranță cunoștințele generale.

Descărcare: Quizoid

14. 3D Pool Ball

Dacă îți place biliardul, atunci 3D Pool Ball este jocul pe care ar trebui să-l ai pe smartphone-ul tău cu Android pentru acele momente când nu ai disponibilă o conexiune la internet.

Jocuri offline pentru Android: 3D Pool Ball

Jocuri offline pentru Android: 3D Pool Ball

Pe lângă faptul că arată grozav și-ți oferă o experiență 3D reală, nu doar 2D ca majoritatea aplicațiilor similare, jocul este realist din punct de vedere al fizicii și are moduri offline în care poți să exersezi împotriva unui AI sau să joci cu un partener uman pe același telefon.

Descărcare: 3D Pool Ball

15. Rayman Adventures

Vom încheia această listă cu un joc clasic de la Ubisoft, care este disponibil și pe platformele mobile: Rayman Adventures. Este un joc în care alergi, iar obiectivul tău principal este să salvezi Incrediballs, creaturi drăguțe care te vor ajuta pe tine - Rayman - să crești un copac. Imaginile sunt fermecătoare, iar comenzile sunt bune: atingerile și glisările fac personajul tău să sară, să schimbe direcția, să atace și așa mai departe.

Jocuri pentru Android fără internet: Rayman Adventures

Jocuri pentru Android fără internet: Rayman Adventures

Indiferent dacă ești nostalgic după seria originală Rayman sau dacă este prima dată când auzi de ea, ar trebui să încerci Rayman Adventures: este un excelent joc de Android pentru care nu ai nevoie de internet.

Descărcare: Rayman Adventures

Care sunt jocurile tale offline preferate pentru Android?

Acestea sunt unele dintre cele mai bune jocuri gratuite de Android pe care le poți juca fără conexiune la internet. Nouă ne plac foarte mult și suntem siguri că și pe tine te vor captiva multe dintre ele. Dacă știi și alte jocuri tari pentru Android care pot fi jucate atunci când nu există nici Wi-Fi, nici o acoperire mobilă în zona ta, nu ezita să ni le spui în secțiunea de comentarii.

Descoperă: Divertisment Android Blog Programe Recomandate