10 jocuri tari pentru Android pe care le poți juca și fără să ai internet

Te-ai aflat vreodată în vreun loc unde nu ai internet, cum ar fi de exemplu în avion, undeva într-un loc retras de la țară, ori poate într-un tren care traversează munții? Ce poți face în o astfel de situație dacă vrei să te joci pe smartphone-ul tău cu Android și să pierzi timpul într-un mod plăcut? Din păcate, multe jocuri pentru smartphone-uri necesită o conexiune la internet ca să poată fi jucate. Dar, din fericire, încă mai poți să găsești jocuri de Android care pot fi jucate și offline. Tot ce trebuie să faci este să le instalezi atunci când ai acces la internet și apoi te poți distra jucându-le oricând, oriunde, cât timp bateria smartphone-ului tău încă mai are curent. Iată cele mai tari jocuri gratuite pentru Android care nu au nevoie de o conexiune la internet:

1. Plague Inc.

Plague Inc. este un joc de Android dezvoltat de echipa faimoasă de la Miniclip.com. Scopul tău este să creezi o boală care să infecteze întreaga lume și să ucidă toți oamenii de pe Terra. Începi prin a crea un patogen precum o bacterie, un virus, o ciupercă sau un parazit, după care trebuie să îl evoluezi pentru a îl face mai infecțios, mai letal, dar și mai greu de vindecat de către laboratoarele medicale. Acesta un joc post-apocaliptic diferit de altele, care combină strategia cu ceea ce compania numește "o simulare realist terifiantă". Plague Inc. este un joc care creează dependență și nu necesită o conexiune la internet. Cu siguranță te vei distra încercând să ucizi întreaga lume în timpul călătoriilor lungi cu avionul.

Android, jocuri, offline

Descărcare: Plague Inc.

2. Into the Dead

Into the Dead este un joc post-apocaliptic în care alergi continuu în încercarea de a scăpa de hoardele de zombie care au invadat întreaga lume. Ești un supraviețuitor și trebuie să scapi de toți acești zombie care încearcă să te mănânce. Adevărul este că finalul este întotdeauna același, deoarece nu poți să scapi definitiv și, în cele din urmă, tot mori, de fiecare dată. Întrebarea este, însă, cât de mult timp reușești să supraviețuiești înainte să devii felul principal pe masa unui zombie: Este o întrebare foarte bună pe care să ți-o pui în timp ce traversezi țara într-o călătorie lungă cu trenul. 🙂

Android, jocuri, offline

Descărcare: Into the Dead

3. Trials Frontier

Trials Frontier este un joc în care trebuie să îți controlezi motocicleta și trebuie să o conduci pe tot felul de trasee. Gameplay-ul se bazează pe forțele fizicii, creează dependență și te prinde de la primul traseu. Dacă tânjești după sărituri nebunești și rotații în aer cu motocicleta, atunci trebuie să încerci Trials Frontier. Deși noi nu am avut probleme cât ne-am jucat acest joc, trebuie totuși să te atenționăm că unii jucători se plâng de bug-uri care blochează jocul și astfel strică toată distracția. Încearcă-l și tu și spune-ne în comentariile de mai jos dacă ți s-a blocat cumva pe smartphone-ul tău cu Android.

Android, jocuri, offline

Descărcare: Trials Frontier

4. Eternium

Dacă te-ai jucat vreunul din jocurile Diablo, îți va plăcea la nebunie Eternium. Este un joc RPG gratuit care își are originile în clasicul Diablo. Eternium oferă controale simple și este ușor de învățat. Poți să îl joci ca Mag, Vânător de recompense sau ca Războinic, croindu-ți drumul prin narațiunea jocului și mânuind un toiag magic, un topor, o sabie sau o armă de foc. În Eternium te lupți contra scheleților, armatelor de zombie, automatonilor, extratereștrilor, demonilor, dragonilor și a altor creaturi. De asemenea, poți să explorezi peșteri, temnițe, păduri, sate, cimitire și poți să călătorești prin munți, deșerturi, jungle, ori pe alte planete. Din punctul nostru de vedere, Eternium este unul dintre cele mai bune jocuri RPG de acțiune pentru Android și îți recomandăm să joci acest joc. Este o activitate mult mai bună decât să te plictisești la țară la bunici, fără o conexiune 4G. 🙂

Android, jocuri, offline

Descărcare: Eternium

5. Assassin's Creed Pirates

În jocuri, pirații sunt întotdeauna niște aventurieri nebuni. Assassin's Creed Pirates este un joc pentru Android care te pune în pielea lui Alonzo Batilla, un pirat tânăr care își croiește calea prin viața neîndurătoare a lupilor de mare. Dacă îți plac corăbiile și legendele cu pirați, acesta este unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-ai putea lua cu tine în locurile fără conexiuni la internet.

Android, jocuri, offline

Descărcare: Assassin's Creed Pirates

6. Beach Buggy Blitz

Beach Buggy Blitz este un joc de curse foarte tare și distractiv. Dacă îți plac insulele tropicale cu plaje frumoase și îți surâde ideea de a intra în curse cu un buggy, atunci trebuie să încerci acest joc. Vei putea să explorezi plaje, peșteri, mlaștini, temple în ruină și vulcane care erup, în cea mai mare viteză pe care o poți controla. De asemenea, te vei întâlni cu personaje amuzante și vei putea să te joci cu o mulțime de upgrade-uri și powerup-uri care te vor ajuta să evoluezi.

Android, jocuri, offline

Descărcare: Beach Buggy Blitz

7. Asphalt 8: Airborne

Asphalt 8: Airborne este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de curse pentru dispozitivele cu Android. Totuși, este posibil să nu știi că poate fi jucat și offline. Asphalt 8: Airborne este un joc în care concurezi cu mașini, dar și motociclete, rapide și performante, pe trasee din întreaga lume, din Statele Unite în Guyana Franceză și din Islanda în Japonia. Conform spuselor dezvoltatorilor, jocul oferă peste 190 de mașini, printre care poți să vezi modele de top precum Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari LaFerrari, McLaren P1, Porsche 911, Ducati Monster 1200 și altele. Dacă ești un fan al vitezei, trebuie să te joci Asphalt 8: Airborne.

Android, jocuri, offline

Descărcare: Asphalt 8: Airborne

8. Manuganu

Manuganu este un joc platformer în care controlezi un băiețel pe care îl cheamă Manuganu. Alergi, sari, aluneci pe frânghii și te ferești de pietre, ciocane, flăcări și alți inamici, totul pentru a colecta monede și a trece la nivelul următor. Sunt disponibile 30 de niveluri și fiecare dintre ele are un design unic. Dacă îți plac jocurile de tip platformă, neapărat trebuie să îl joci și pe acesta, măcar atunci când nu ai o conexiune la internet disponibilă.

Android, jocuri, offline

Descărcare: Manuganu

9. Angry Birds

A venit timpul pentru unul dintre acele jocuri care se încadrează în categoria vechi dar bune! Angry Birds a fost și încă este unul dintre cele mai populare jocuri pentru smartphone-urile cu Android. Gameplay-ul este bazat pe forțele fizicii și jocul este despre cum înveți să folosești o praștie ca să arunci niște pui colorați în porci verzi. 🙂 Ai la dispoziție pui explozivi, pui care se clonează singuri în zbor și așa mai departe. Angry Birds funcționează cu sau fără o conexiune de internet așa că te poți distra cu el chiar dacă ești într-o zonă fără acoperire mobilă sau Wi-Fi.

Android, jocuri, offline

Descărcare: Angry Birds

10. Freeze!

Freeze! Este un joc înșelător de simplu, pentru dispozitivele cu Android. Are un gameplay bazat pe forțele fizice și arată cel puțin straniu. În joc, trebuie să ajungi la un portal pe care îl folosești ca să scapi de pericolele întunecate care te pândesc în jurul tău. Trebuie să rotești un fel de cadran și să îngheți timpul astfel încât să poți să profiți de gravitație și să ajungi în portal. Jocul arată întunecat și frumos, iar soundtrack-ul sinistru este chiar impresionant. Dacă vrei să te joci un joc pe smartphone-ul tău înainte să adormi în cort, într-o noapte fără conexiune la internet, atunci trebuie să te joci Freeze! Îți va plăcea la nebunie!

Android, jocuri, offline

Descărcare: Freeze!

Concluzie

Acestea sunt unele dintre cele mai bune jocuri gratuite pentru Android pe care le poți juca și fără o conexiune la internet. Nouă ne plac mult și suntem siguri că și ție îți vor plăcea. Dacă știi și alte jocuri tari pentru Android care nu necesită Wi-Fi sau o conexiune la internet, nu ezita să le împărtășești în secțiunea de comentarii.

Descoperă: Divertisment Android Blog Programe Recomandate