Huawei anunță noi versiuni pentru P30 Pro și beta-ul pentru EMUI 10

Huawei anunță noi versiuni pentru P30 Pro și beta-ul pentru EMUI 10

La IFA Berlin, Huawei a făcut multe anunțuri, atât pentru noi cipuri care vor fi folosite în smartphone-urile lor viitoare, cât și pentru noi produse. Un anunț neașteptat a fost faptul că au lansat și noi versiuni de culoare pentru telefonul lor de top - Huawei P30 Pro. Află cum arată aceste noi versiuni și când clienții Huawei vor primi acces la interfața EMUI 10 și Android 10:

Reclamă

Iată noile Huawei P30 Misty Lavender (Lavandă vaporoasă) și Mystic Blue (Albastru mistic)

Dacă te uiți la noile variante de Huawei P30 Pro din față, nu observi ceva diferit pe lângă versiunile existente. Doar tema implicită pentru EMUI este ușor diferită vizual, pentru a se potrivi culorilor folosite la noile telefoane. Trebuie să fii un adevărat cunoscător al interfeței EMUI folosită de Huawei, pentru a observa diferența.

Huawei P30 Pro Mystic Blue
Huawei P30 Pro Mystic Blue

Noile variante de culoare oferă un design în două tonuri, cu un aspect reflectorizant pe partea superioară a spatelui smartphone-ului și cu un efect metalizat periat pe partea de jos. Varianta Misty Lavender este cea mai arătoasă dintre cele două și o poți vedea mai jos.

Huawei P30 Pro Misty Lavender
Huawei P30 Pro Misty Lavender

Varianta Mystic Blue arată și ea bine, dar parcă nu este la fel de fermecătoare precum cealaltă. În timp ce fotografiam cele două smartphone-uri, am observat că textura mată din partea de jos a Huawei P30 Pro, de sub camere, este rezistentă la amprente.

Huawei P30 Pro Mystic Blue
Huawei P30 Pro Mystic Blue

Variantele de culoare Mystic Blue și Misty Lavender ale Huawei P30 Pro vor fi actualizate la EMUI 10 (care include Android 10), iar vânzările acestora încep din 20 septembrie. Prețurile lor nu ar trebui să fie diferite de variantele de culoare existente ale P30 Pro. În acest moment nu este clar pe ce piețe vor fi disponibile la început, ori dacă vor ajunge vreodată și în România.

Reclamă

Din punct de vedere hardware, aceste smartphone-uri nu aduc nimic nou pe piață. Nu sunt actualizate la procesorul Kirin 990 (anunțat recent) și folosesc "vechiul" Kirin 980, ca și dispozitivele anterioare Huawei P30 Pro. Dacă doreșți să le vezi în acțiune, urmărește clipul de mai jos.

EMUI 10 beta vine pe 8 Septembrie pentru multe smartphone-uri Huawei

În cadrul aceluiași eveniment, Huawei a anunțat și disponibilitatea programului beta EMUI 10 pentru seria Huawei P30 și pentru alte smartphone-uri ale companiei. EMUI 10 va actualiza utilizatorii Huawei la Android 10. Pe lângă noile caracteristici dezvoltate de Google pentru această versiune a sistemului de operare, vor fi incluse și îmbunătățirile aduse de Huawei:

  • Colaborare multi-ecrane între laptopuri cu Windows 10 și smartphone-urile Huawei
  • O nouă schemă de culori numită Morandi Palette, care armonizează texturile blânde cu transluciditatea, pentru a crea un sentiment de liniște.
  • Mod Întunecat (Dark Mode) pentru tot sistemul de operare
  • Designul animațiilor a fost îmbunătățit, pentru a oferi o experiență lină și naturală atunci când atingi smartphone-ul și interacționezi cu el.

Programul beta ar trebui să se încheie cândva în Noiembrie, urmând să fie urmat de lansarea oficială a EMUI 10 și Android 10 pentru smartphone-urile Huawei.

Ce părere ai despre noile variante de culoare?

Ne plac noile completări la paleta de culori a Huawei, pe care am găsit-o impresionantă încă de la lansarea primelor telefoane P30 Pro. Cu toate acestea, suntem și mai încântați de faptul că EMUI 10 și Android 10 ajung în curând la utilizatorii Huawei. Înainte de a închide acest articol, spune-ne ce părere ai despre anunțul Huawei.

Descoperă: Smartphone Android Blog Hardware și sunete Știri