Sony WI-1000XM2 - Căști intraauriculare premium cu anularea zgomotului

Sony WI-1000XM2 - Căști intraauriculare premium cu anularea zgomotului

Sony a avut un program încărcat la IFA Berlin. Pe lângă lansarea noului smartphone Xperia 5, compania a anunțat și lansarea unor căști în formatul neckband (bandă de silicon) - Sony WI-1000XM2. Este un produs ușor, cu un design clasic și funcții hardware foarte interesante. Acest model are o telecomandă similară celei de la căștile intraauriculare cu fir, ce îți permite să ajustezi rapid volumul, să oprești muzica, etc. Dacă vrei să afli mai multe despre Sony WI-1000XM2, prețul lor și data la care vor fi puse în vânzare, citește acest articol:

Reclamă

Sony WI-1000XM2 vin cu cel mai avansat procesor de anulare a zgomotului disponibil pentru formatul neckband

Dacă preferi să folosești căști care au o bandă de silicon ce poate fi purtată în jurul gâtului, în locul căștilor Bluetooth precum Sony WH-1000XM3, vei fi interesat(ă) de noile căști Sony WI-1000XM2, fără fir și intraauriculare. Banda de silicon și căștile cântăresc împreună doar 58 de grame și sunt disponibile în două culori: negru (în poza de mai jos) și argintiu.

Sony WI-1000XM2 - versiunea în negru
Sony WI-1000XM2 - versiunea în negru

Prețul lor va fi în jurul sumei de €330, ceea ce le face un produs premium, accesibil unui număr redus de oameni. Cea mai importantă caracteristică a lor este faptul că includ același procesor pentru anularea zgomotului exterior, care se găsește pe Sony WH-1000XM3. Acesta a fost foarte apreciat de multe publicații de tehnologie, inclusiv de Digital Citizen.

Sony WI-1000XM2 folosesc procesorul QN1 HD pentru anularea zgomotului
Sony WI-1000XM2 folosesc procesorul QN1 HD pentru anularea zgomotului

Sony WI-1000XM2 folosește un sistem hibrid de difuzoare, care combină un difuzor dinamic de 9 mm și unul cu o armătură echilibrată. Acest sistem garantează un bas profund, sunete medii clare și tonuri înalte naturale.

Sony WI-1000XM2 - sistemul hibrid de difuzoare
Sony WI-1000XM2 - sistemul hibrid de difuzoare

Banda de silicon are un port de 3,5 mm și unul USB-C, pentru conexiuni cu fir și pentru încărcare. Bateria ține aproximativ 10 ore de ascultat muzică și se încarcă complet în aproximativ 3,5 ore.

Reclamă

De asemenea, căștile dispun de funcția de încărcare rapidă: Sony WI-1000XM2 pot fi folosite timp de 80 de minute după doar 10 minute de încărcare.

Sony WI-1000XM2 - versiunea în argintiu
Sony WI-1000XM2 - versiunea în argintiu

Căștile au un design în unghi, care le așează mai adânc și mai ferm în urechi. Astfel, ele se fixează într-un mod stabil și confortabil, fără să alunece pe neașteptate atunci când te miști. În plus, funcția de anularea a zgomotului beneficiază de pe urma acestui design.

Sony WI-1000XM2 - căștile au un design în unghi
Sony WI-1000XM2 - căștile au un design în unghi

Sony WI-1000XM2 vor fi disponibile la vânzare începând cu ianuarie 2020. Sperăm că le vom primi în teste, astfel încât să vă putem spune mai multe despre performanța lor în viața de zi cu zi, despre confortul și calitatea sunetului oferite. Până atunci, dacă vrei să afli mai multe despre aceste căști și toate specificațiile lor, mergi la această pagină: Sony WI-1000XM2 - Specificaţii şi funcţii complete.

Ce părere ai despre Sony WI-1000XM2?

Designul căștilor Sony WI-1000XM2 pare ușor prea clasic, iar autonomia bateriei este similară cu a altor produse, dar funcțiile de anulare a zgomotului și celelalte caracteristici hardware sunt foarte interesante. Înainte de a închide acest articol, spune-ne ce părere ai despre acest produs și dacă te gândești să-l cumperi atunci când va fi disponibil pe piața din România.

Descoperă: Divertisment Blog Bluetooth Hardware și sunete Știri