Recenzie Edimax IC-7113W Smart Network Camera

Rating

Edimax este unul dintre puținii producători de dispozitive inteligente pentru uz casnic care oferă dispozitive la prețuri mici. Produsele Edimax se remarcă mai mult prin prețul accesibil și caracteristici utile și mai puțin pe specificații high-end sau materiale premium. Astăzi vom testa una dintre cele mai noi camere de supraveghere Wi-Fi din gama Edimax, camera IC-7113W "Smart HD Wi-Fi Pan/Tilt cu senzor de temperatură și umiditate, Zi & Noapte". Da, acesta este numele complet. Aparent celor de la Edimax le place să pună cât mai multe specificații posibil în denumirea produsului. Cu o listă impresionantă de funcții, printre care filmarea pe timp de noapte, comunicare bidirecțională, detecție de mișcare și sunet, camera pare potrivită pentru o gamă largă de aplicații de interior. Haideți să vedem dacă e impresionantă doar pe hârtie ori și în practică.

Despachetarea camerei Edimax IC-7113W Smart Network Camera

Cutia produsului oferă o mulțime de specificații și imagini. Unul dintre primele lucruri care atrage atenția este faptul că IC-7113W este compatibilă cu dispozitivele Android și Apple, folosind aplicația "EdiView II".

Edimax IC-7113W, camera, supraveghere, retea, mobil, zi, noapte, senzor. umiditate, review

Produsul și accesoriile sunt împachetate atent, fiecare piesă fiind plasată separat și protejată în propria pungă de plastic.

Edimax IC-7113W, camera, supraveghere, retea, mobil, zi, noapte, senzor. umiditate, review

Pachetul conține camera, un ghid de instalare rapidă, un CD-ROM cu programe și manuale de utilizare, un adaptor de curent, un cablu Ethernet și un kit de montare. De asemenea, imprimate pe o hârtie semi-transparentă veți găsi două coduri QR care, dacă sunt scanate cu ajutorul dispozitivelor corespunzătoare (Android sau Apple), vor deschide Google Play respectiv App Store pentru a descărca aplicația EdiView II.

Edimax IC-7113W, camera, supraveghere, retea, mobil, zi, noapte, senzor. umiditate, review

Construcție și specificații tehnice

Camera Edimax IC-7113W cântărește 251 grame iar dimensiunile sale sunt 128mm lungime, 112mm lățime și 116mm înălțime. Camera are un senzor CMOS HD 720P, cu o rezoluție maximă de 1280 x 720 pixeli și dispune de 8 MO de memorie flash pentru stocarea firmware-ului și 128 MO de memorie internă. Stocarea locală este posibilă cu un card MicroSD / SDHC de până la 32 GO. Camera are LED-uri cu lumină infraroșie (opt la număr) pentru filmarea pe timp de noapte, senzor separat de lumină, microfon, difuzor, două antene Wi-Fi (una extern și una internă), senzor de temperatură și umiditate și un port Ethernet RJ45. Conexiunea wireless utilizează standardele 802.11b/g/n și oferă lățime de bandă suficientă pentru streaming.

Camera Edimax IC-7113W Smart Network se poate roti 355 de grade în plan orizontal și 120 de grade în plan vertical. Focalizarea poate fi reglată numai manual, cu ajutorul unui inel plasat in jurul lentilei.

Edimax IC-7113W, camera, supraveghere, retea, mobil, zi, noapte, senzor. umiditate, review

Camera nu are buton de pornire/oprire; singurul buton este pe partea din spate a dispozitivului și comandă conectarea prin WPS (când este apăsat între 2 și 5 secunde) și resetarea camerei (când e apăsat pentru mai mult de 5 secunde). Lângă buton se află un LED de status, care arată starea conexiunii la rețea (roșu - inactivă, verde - activă).

Edimax IC-7113W, camera, supraveghere, retea, mobil, zi, noapte, senzor. umiditate, review

Dacă doriți mai multe specificații, le găsiți pe pagina oficială a produsului : Edimax IC-7113W.

Mergeți la pagina doi pentru a afla detalii despre configurarea și utilizarea acestei camere.

Descoperă: Smarthome Recenzii Rețea și Internet
Spune-ți părerea: Vezi comentarii Comentează