Recenzie Hydro Coach: Una din cele mai bune aplicații de notificare pentru consumul de apă

Rating:

Cum verifici statisticile și realizările tale cu Hydro Coach

După ce ai introdus consumul tău de lichide, probabil că vrei să verifici ce progrese faci. Cercul din mijlocul ecranului arată un clopoțel gri care marchează unde ar trebui să fii cu consumul de lichide pe ziua de azi. Poți să compari poziția clopoțelului cu porțiunea colorată a cercului care arată consumul real. Dacă vrei mai multe detalii, deschide meniul apăsând pe butonul cu trei linii orizontale din colțul stânga-sus.

Verificarea progresului de consum de lichide în Hydro Coach

În meniu, mergi la Statistică pentru a afla mai multe detalii despre cum te descurci.

Deschide Statistică în Hydro Coach

Pagina Statistică arată un grafic cu rezultatele ultimelor 7 zile, media zilnică și procentajul mediei tale față de ținta zilnică stabilită.

Statistica pe ultimele 7 zile în Hydro Coach

Dacă derulezi în jos, obții mai multe detalii cum ar fi cele mai des folosite mărimi de băutură și cât de bine te descurci pe fiecare zi a săptămânii.

Cum conectezi Hydro Coach la alte aplicații de sănătate și fitness

Dacă folosești o aplicație de sănătate sau fitness pentru a colecta toate datele tale, Hydro Coach poate să se conecteze la alte trei aplicații: Samsung Health, Fitbit și Google Fit.

Pentru a te conecta la aceste aplicații, ai nevoie să accesezi setările din Hydro Coach. Deschide meniul apăsând cele trei linii orizontale din colțul stânga-sus al ecranului.

Deschide meniul în Hydro Coach

Mergi la Setări și derulează în jos până ajungi la opțiunea Conexiuni. Apasă pe ea.

Deschide Conexiuni în Hydro Coach

Pe ecranul Conexiuni, alege ce conexiune vrei să folosești. Fiecare aplicație are aceleași două opțiuni de activare:

  • Importați datele de pe aplicația parteneră
  • Trimiteți băuturi la ea

În timpul testelor noastre, am găsit inconsistențe atunci când am încercat să trimitem datele în ambele sensuri. Asta înseamnă că este mai bine să te limitezi la introducerea consumului tău de lichide în Hydro Coach și să folosești cealaltă aplicație doar pentru a vedea rezultatele.

Opțiuni de conectare la alte aplicații în Hydro Coach

Cum te conectezi cu prietenii în Hydro Coach

O motivare puternică de menținere a obiceiurilor sănătoase este să lucrezi împreună cu alți prieteni, în echipă. Vă puteți încuraja unul pe altul, pentru a păstra un nivel sănătos de consum de lichide. Un pic de competiție prietenoasă prin verificarea cui se ține mai bine de atingerea țintei nu strică, de asemenea. Pentru a seta sau accesa conexiunile la prietenii tăi, apasă cele trei linii orizontale din colțul stânga-sus.

Deschide meniul în Hydro Coach

În meniu, mergi la opțiunea My Team (Echipa mea). În colțul din dreapta-sus al ecranului Friends (Prieteni), ai o pictogramă cu un semn plus pe care poți să o folosești pentru a trimite un link pentru prietenii tăi. Pictograma următoare, fără semnul plus, îți dă acces la profilul tău din Hydro Coach.

Ecranul Friends în Hydro Coach

Ecranul Add friends îți pune la dispoziție un link pe care poți să îl trimiți prietenilor tăi ca să se conecteze cu tine.

Link-ul personal Hydro Coach pentru conectarea cu prietenii tăi

Fii atent la difuzarea acestui link pentru că oricine îl are se poate conecta la profilul tău. Un număr prea mare de persoane care se conectează la profilul tău poate deveni cât se poate de supărător.

Hydro Coach Pro față de versiunea gratuită

Hydro Coach oferă atât o versiune Pro cât și una gratuită care afișează reclame. Poți să treci la versiunea Pro făcând o plată de aproximativ 3 dolari, în funcție de țara și ofertele disponibile la momentul în care faci achiziția. Există și opțiunea de a plăti doar pentru eliminarea reclamelor. Promoția care a fost disponibilă în timpul testelor noastre de reducere cu 20% a prețului pentru opțiunea Pro a făcut costul opțiunii Pro comparabil cu cel de eliminare a reclamelor. De aceea, îți sugerăm să verifici cu atenție cele două prețuri înainte să iei o decizie.

Obține Pro în Hydro Coach

Sunt două motivații pe care le-am găsit în favoarea folosirii versiunii Pro. Cea mai evidentă este eliminarea reclamelor. Reclame pe tot ecranul apar de fiecare dată când introduci un consum de lichide în aplicație și asta devine supărător destul de repede. Eu am găsit că este de nesuportat pe termen lung să îmi apară reclame de fiecare dată când introduc un consum.

Exemplu de reclamă în partea de jos a ecranului în Hydro Coach

Ai, de asemenea, reclame în partea de jos a ecranului atunci când alegi băutura și pe ecranul Statistică. Cealaltă motivație este posibilitatea să introduci factori de hidratare pentru consumul de lichide. Subiectul este unul controversat și generează multe discuții și studii de cercetare așa că nu vom promova o utilizare anume, ci mai degrabă indicăm disponibilitatea acestei opțiuni, dacă este esențială pentru înregistrările tale. Dacă editezi consumul de lichide introduse în Hydro Coach, vei găsi un Factor care poate fi ajustat în plus sau în minus față de 100%.

Ajustarea factorului de hidratare pentru lichidele tale

Hydro Coach îți oferă o descriere bună a impactului factorului de hidratare: „Definește procentajul pentru cât de bine hidratează sau deshidratează băuturile”. Dacă este un subiect important pentru tine, vei dori să îl incluzi în măsurătorile tale.

Ce crezi despre Hydro Coach?

Acum știi că nouă ne-a plăcut aplicația și că o recomandăm celor interesați de monitorizarea consumului de lichide. Înainte să închidem această recenzie, spune-ne ce crezi despre aplicație. Dacă ai apucat să o folosești, cum ți s-a părut? Lasă-ne un comentariu mai jos și hai să discutăm.