Review Razer Kraken Pro V2: Căști pentru gamerii cărora le plac lucrurile simple

Review Razer Kraken Pro V2: Căști pentru gamerii cărora le plac lucrurile simple
Rating

Am primit în teste headset-ul de gaming Razer Kraken Pro V2. Este produs și comercializat de către Razer, o companie foarte cunoscută printre pasionații de jocuri. Acest model căști de gaming cu fir, promite sunet excelent și o construcție de calitate, totul la un preț decent. Este oare adevărat? După ce l-am folosit pentru a ne juca, a urmări filme și asculta muzică, vrem să îți spunem părerea noastră despre Razer Kraken Pro V2. Vrei să știi dacă merită să îți cumperi acest headset? Citește acest review:

Reclamă

Razer Kraken Pro V2: Pentru cine este o alegere potrivită?

Căștile de gaming Razer Kraken Pro V2 sunt o alegere excelentă pentru:

 • Pasionații de jocuri
 • Persoanele care vor un headset capabil să facă față vicisitudinilor vieții unui gamer
 • Utilizatorii care vor un headset pe care pot să îl conecteze și să meargă instant
 • Persoanele care nu vor să cheltuiască o avere pe căști de gaming, dar își doresc un produs de calitate

Pro și contra

Sunt multe lucruri bune pe care le avem de spus despre Razer Kraken Pro V2:

 • Sună foarte bine atunci când te joci
 • Calitatea construcției este peste medie
 • Sunt confortabile la purtare
 • Sunt "plug and play": conectezi mufa de 3,5 mm într-un jack audio și asta este tot
 • Îți dau senzația de produs premium și au un design plăcut
 • Au un preț destul de bun pentru ce îți oferă

Sunt și câteva aspecte mai puțin pozitive:

 • Cupele căștilor sunt acoperite cu piele artificială și îți pot face urechile să transpire rapid într-un mediu cald
 • Nu sunt extraordinare dacă vrei să asculți muzică unde se pune accentul pe partea vocală (mediile sunt prea moi)
Notă produs 4/5
Verdict

Verdict

Razer Kraken Pro V2 este un headset excelent, care oferă tot ce vrei atunci când te joci. Sună excelent în jocuri și microfonul preia sunetul foarte clar. Cupele de urechi sunt mari și confortabile, la fel și banda lor de susținere. Razer Kraken Pro V2 par să fie solid construite și ar trebui să reziste chiar și la cei mai agresivi jucători. De asemenea, este plăcut să vezi un headset de gaming pe care îl poți conecta și el să meargă instant. Nu ai niciun adaptor USB sau o conexiune Bluetooth cu care să te chinui. Uneori, asta este tot ce îți dorești. Credem că Razer Kraken Pro V2 sunt o alegere foarte potrivită pentru orice gamer care vrea un headset de calitate care să arate foarte bine și să nu te coste o avere.

Despachetarea headset-ului Razer Kraken Pro V2

Headset-ul de gaming Razer Kraken Pro V2 sosește într-o cutie premium destul de mare. La fel ca majoritatea produselor Razer, cutia folosește culori negre și verzi, acestea fiind culorile brandului. Pe partea frontală poți să vezi o poză mare cu headset-ul din interior, precum și numele produsului și logoul Razer.

Razer Kraken Pro V2
Razer Kraken Pro V2

Pe spatele cutiei, Razer îți spune că acest headset a fost realizat pentru profesioniștii esport și îți arată detalii despre caracteristicile sale principale.

Razer Kraken Pro V2
Razer Kraken Pro V2

Deschide cutia și primul lucru pe care îl vezi este noul tău headset Razer Kraken Pro V2 așezat pe un suport din plastic negru. De asemenea, primești un cablu audio de extensie cu conectori mini stereo de 3,5 mm la capetele sale, manualul de utilizare, o notă de bun venit în familia Razer și două abțibilduri cu logoul Razer.

Razer Kraken Pro V2
Razer Kraken Pro V2

Experiența de despachetare pentru headset-ul Razer Kraken Pro V2 este rapidă și plăcută. Pachetul arată premium și conține toate accesoriile esențiale.

Specificații hardware

Headset-ul Razer Kraken Pro V2 este făcut pentru gaming și asta înseamnă că specificațiile sale trebuie să fie peste medie. În primul rând, trebuie să fie confortabil, deoarece atunci când te joci, ești predispus la a le folosi timp îndelungat. Razer Kraken Pro V2 are cupe de urechi mari, circumaurale, cu material din spumă moale, iar diametrul lor interior este de 56 de milimetri.

Razer Kraken Pro V2
Razer Kraken Pro V2

Căștile folosesc difuzoare mari de 50 mm cu magneți din Neodymium. Ele au un răspuns în frecvență între 12 Hz și 28 kHz, impedanță de 32 de Ohmi la 1 kHz și o sensibilitate de 118 dB la 1 kHz. Puterea maximă de intrare a căștilor este de 30 mW.

Pentru a le conecta la calculatorul sau dispozitivul tău, headset-ul de gaming Razer Kraken Pro V2 folosește un conector de 3,5 mm audio plus microfon.

Razer Kraken Pro V2
Razer Kraken Pro V2

Cablul principal are o lungime de 1,3 metri, iar cablul de extensie are 2 metri. Căștile cântăresc aproximativ 332 de grame.

Razer Kraken Pro V2
Razer Kraken Pro V2

Pentru aceia cărora le place să se joace jocuri multiplayer, headset-ul Razer Kraken Pro V2 include un microfon flexibil și retractabil. Din punct de vedere al specificațiilor sale tehnice, trebuie să știi că are un răspuns în frecvență între 100 Hz și 10 kHz, rația semnal-zgomot este de 55 dB sau mai mult. De asemenea, sensibilitatea căștilor la 1 kHz este de -38 ± 3dB și sunetul este unidirecțional.

Toate controalele sunt disponibile pe cablul principal, acestea fiind simple: o rotiță de volum și un comutator pentru dezactivarea microfonului.

Razer Kraken Pro V2
Razer Kraken Pro V2

Căștile Razer Kraken Pro V2 sunt compatibile cu orice PC, Mac, PlayStation, Xbox, smartphone sau orice alt dispozitiv care are un jack audio de 3,5 mm.

Dacă vrei să citești toate caracteristicile acestui headset de gaming, vizitează această pagină web: Razer Kraken Pro V2.

Headset-ul de gaming Razer Kraken Pro V2 pare să fie un dispozitiv robust, cu specificații hardware excelente și cu componente de calitate.

Reclamă

Experiența de utilizare a headset-ului de gaming Razer Kraken Pro V2

Headset-ul Razer Kraken Pro V2 arată premium și culorile din versiunea verde pe care am testat-o noi, te fac să te gândești la un șarpe agresiv.

Razer Kraken Pro V2
Razer Kraken Pro V2

Un lucru pe care l-am observat din prima clipă, chiar înainte de a le purta, este faptul că headset-ul Razer Kraken Pro V2 este masiv. Cupele pentru urechi sunt mari și voluminoase, iar banda lor de susținere este lată și groasă. Headsetul este mare și cu un aspect plăcut. Din păcate, dimensiunea mare înseamnă și că are tendința să se miște pe capul tău, așa că nu îți recomandăm să le folosești când pleci de la calculatorul sau consola ta de gaming. Purtarea lor și ascultarea de muzică de pe smartphone în timp ce te plimbi nu este o idee grozavă.

Razer Kraken Pro V2
Razer Kraken Pro V2

Cupele mari pentru urechi sunt acoperite cu piele artificială, care arată bine și ajută la izolarea zgomotelor din afară. Totuși, partea negativă este că au tendința să îți încălzească urechile și să te facă să transpiri după o oră de purtare.

Razer Kraken Pro V2
Razer Kraken Pro V2

Banda de susținere este mare, groasă și extensibilă. Se potrivește pe orice cap, de orice dimensiune, indiferent că este mare sau mic. Banda de susținere este realizată din metal solid și ar trebui să reziste la cele mai agresive îndoiri, iar materialul textil de pe bandă este moale și respirabil. Nu ar trebui să îți transpire capul chiar dacă ești chel… 🙂

Razer Kraken Pro V2
Razer Kraken Pro V2

Ascultarea de muzică pe căștile Razer Kraken Pro V2 este o experiență decentă, deși nu una extraordinară. Reușesc să ofere un bas și sunete cu frecvență înaltă plăcute, dar nu se descurcă foarte bine cu mediile. Acest lucru este ușor observabil atunci când asculți melodii în care accentul este pus pe voce. Totuși, dacă asculți în general hip-hop, trip-hop sau muzică electronică, ar trebui să fii satisfăcut de cum sună Razer Kraken Pro V2.

Razer Kraken Pro V2
Razer Kraken Pro V2

Headset-ul Razer Kraken Pro V2 este creat pentru gameri, așa că nu aveam cum să nu îl folosim și în câteva jocuri. Am folosit acest headset în timp ce ne-am jucat League of Legends, Assassin's Creed Black Flag și Dishonored 2. Sunetul este excelent, cu un bas impresionant și cu tonuri înalte distincte. Este în special plăcut să tragi cu arma, așa că dacă îți plac shooter-ele, cu siguranță îți va plăcea și Razer Kraken Pro V2.

Razer Kraken Pro V2
Razer Kraken Pro V2

Razer Kraken Pro V2 are și un microfon inclus. Acesta este retractabil și ajustabil. Îl poți poziționa cum vrei tu sau poți să îl bagi în headset dacă nu îl folosești. Cu singura excepție a League of Legends, noi preferăm să ne jucăm jocuri single-player, așa că nu am folosit cu adevărat acest headset în jocuri multiplayer. Totuși, l-am folosit cu un iPhone SE pentru a face câteva apeluri telefonice și microfonul a făcut o treabă foarte bună. Toți cei cu care am vorbit la telefon ne-au spus că ne auzeau foarte bine și clar.

Razer Kraken Pro V2
Razer Kraken Pro V2

Experiența de utilizare a Razer Kraken Pro V2 este o plăcere dacă ești gamer. Sună extraordinar de bine în jocuri și în special în jocurile de tip first-person shooter. Căștile sunt confortabil de purtat, fără a îți strânge capul sau a te deranja. Microfonul face o treabă excelentă. Dacă ești fan al jocurilor multiplayer, acesta este un atu important. Singurele lucruri care nu ne-au plăcut la Razer Kraken Pro V2 sunt faptul că tinde să îți facă urechile să transpire și că ascultarea de muzică nu este o experiență extraordinară. Totuși, având în vedere prețul și calitatea sa, acest headset este foarte echilibrat.

Ție îți place Razer Kraken Pro V2?

Nouă ne place mult headset-ul Razer Kraken Pro V2. Este foarte potrivit pentru gameri. Arată bine și nu costă o avere, așa că ce ți-ai putea dori mai mult? Ești de acord cu noi? Spune-ți părerea despre acest headset în comentariile de mai jos. De asemenea, dacă ai folosit deja acest acest căști, spune-ne ce experiență ai avut. Ceilalți cititori vor vrea cu siguranță să afle dacă ești mulțumit(ă) sau nu.

Descoperă: Divertisment Hardware și sunete Recenzii