Review soundbar Sony HT-S350: Sunet de calitate pentru sufrageria ta!

Review soundbar Sony HT-S350: Sunet de calitate pentru sufrageria ta!
Rating

Cauți un soundbar excelent care să îți poată umple camera de zi cu un sunet de înaltă fidelitate? Îți dorești un soundbar wireless 2.1 care să fie ușor de configurat, să sune excelent și să îți ofere un bas puternic? Bara de sunet Sony HT-S350 poate fi ceea ce cauți. Citește acest review, află care sunt punctele sale forte și care sunt punctele sale slabe, precum și dacă este o alegere potrivită pentru bugetul și nevoile tale:

Reclamă

Soundbar-ul Sony HT-S350: Pentru cine este o alegere potrivită?

Soundbar-ul Sony HT-S350 este o alegere excelentă pentru:

  • Persoanele care doresc un sunet de calitate înaltă în sufrageriile lor
  • Cei care doresc un soundbar care să fie ușor de configurat și de utilizat
  • Utilizatorii care doresc un subwoofer independent, wireless, cu bass puternic
  • Persoanele care doresc să asculte muzică de pe smartphone pe soundbar-ul lor

Pro și contra

Avem multe lucruri bune de spus despre soundbar-ul Sony HT-S350:

  • Este foarte puternic
  • Oferă sunet de calitate, ceea ce îl face bun atât pentru filme, cât și pentru muzică
  • Subwooferul este conectat wireless la baza soundbar-ului
  • Suportă conexiuni HDMI ARC dar poate folosi și o conexiune optică (dacă ai un televizor puțin mai vechi)
  • Prețul său este echilibrat, având în vedere ce primești de la acest soundbar

Singurul lucru negativ pe care l-am identificat la soundbar-ul Sony HT-S350, este faptul că are puține intrări audio. Atât HDMI ARC, cât și conexiunea optică și cea Bluetooth sunt mijloace moderne de conectare, iar dacă ai un televizor vechi, care nu suportă niciuna dintre aceste conexiuni, atunci ai ghinion. Ne-ar fi plăcut să vedem că acest soundbar are măcar un jack audio.

Notă produs 5/5
Verdict

Verdict

Soundbar-ul Sony HT-S350 este un dispozitiv excelent pe care ne-a plăcut să îl folosim din prima clipă în care am ascultat muzică pe el. Este puternic și îți dai imediat seama despre asta atunci când dai mai tare volumul subwoofer-ului. Sunetul pe care îl primești de la această bară de sunet, fie într-un film 4K, fie în timp ce asculți muzică, este clar și distinct. Ne-a plăcut experiența audio, precum și ușurința de configurare și utilizare. Dacă îți dorești un soundbar cu o calitate bună a sunetului, un design discret, o construcție solidă, care este și ușor de configurat, atunci Sony HT-S350 este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face. Totuși, s-ar putea să vrei să cauți altceva dacă îți dorești un soundbar cu intrări audio analog, deoarece acesta nu are absolut niciuna.

Despachetarea soundbar-ului Sony HT-S350

Soundbar-ul Sony HT-S350 sosește într-o cutie uriașă în formă de L, pentru a se potrivi cu conținutul său. Pe partea frontală a cutiei, poți vedea numele produsului și o imagine a acestuia în apropierea unui televizor. De asemenea, vezi care sunt caracteristicile și specificațiile sale hardware cele mai importante.

Cutia soundbar-ului Sony HT-S350
Cutia soundbar-ului Sony HT-S350

Pe cealaltă parte a cutiei, Sony a tipărit alte informații și imagini ale soundbar-ului. Când deschizi cutia, poți vedea că totul în interior este împachetat în folie protectoare. După ce despachetezi totul, găsești soundbar-ul și subwoofer-ul său wireless, telecomanda și două baterii AAA Sony, un cablu audio optic, o mulțime de manuale, precum și documentele de garanție.

Sony HT-S350 - Ce găsești în interiorul cutiei
Sony HT-S350 - Ce găsești în interiorul cutiei

Experiența de despachetare oferită de soundbar-ul Sony HT-S350 este una plăcută. Singurul lucru care lipsește din cutie este un cablu HDMI ARC.

Reclamă

Caracteristici hardware

Sony HT-S350 este un soundbar puternic, cu o putere totală de 320 W, ceea ce înseamnă că poți să îi dai volumul destul de tare. Această putere este furnizată prin intermediul a două difuzoare montate la capetele barei de sunet și prin subwooferul wireless.

Soundbar-ul Sony HT-S350 montat pe un televizor
Soundbar-ul Sony HT-S350 montat pe un televizor

Sony ne spune că soundbar-ul este echipat cu o tehnologie numită S-Force Pro Front Surround. Ce înseamnă asta? Sony spune că este o tehnologie care te pune în mijlocul filmelor tale favorite, simulând un sunet surround în stil cinematografic, fără a fi nevoie de difuzoare suplimentare în spatele tău. Vom vedea mai târziu în acest review dacă chiar așa este. 🙂

Subwoofer-ul wireless poate să ofere sunete de joasă frecvență puternice și profunde, datorită difuzorului masiv de 6,3 inci (16 cm). Puterea sa este ușor de observat, dacă te uiți la aerisirea mare de sub difuzor. În plus, Sony mai menționează și faptul că subwoofer-ul are un volum destul de mare, de 23,32 litri.

Subwoofer-ul Sony HT-S350
Subwoofer-ul Sony HT-S350

Soundbar-ul Sony HT-S350 poate fi montat pe perete, cum ar fi sub televizorul tău, pentru a te ajuta să economisești spațiu. În ceea ce privește subwoofer-ul, evident că nu îl poți monta pe pereți. El se conectează fără fir la soundbar, deci îl poți așeza oriunde în cameră, unde există o priză în apropiere.

Un lucru obligatoriu pentru un soundbar este ca acesta să ofere diferite opțiuni de conectare. Poți conecta soundbar-ul Sony HT-S350 la televizor utilizând HDMI ARC (Audio Return Channel) sau folosind un cablu audio optic dacă televizorul tău nu are un port HDMI ARC. De asemenea, soundbar-ul poate să redea muzică prin Bluetooth, de pe orice dispozitiv conectat la el, ca de exemplu de pe un smartphone, tabletă sau laptop. Soundbar-ul are Bluetooth versiunea 5, dar este, de asemenea, compatibil cu versiunile de Bluetooth mai vechi.

Porturile de conectare prin cablu de pe Sony HT-S350
Porturile de conectare prin cablu de pe Sony HT-S350

Atunci când este activ și redă sunet, soundbar-ul Sony HT-S350 are nevoie de 30 wați, iar subwoofer-ul de 25 de wați. Înainte de a cumpăra un astfel de dispozitiv, poate vrei să știi cât de mare este, ca să îți faci o idee dacă se potrivește în casa ta. Baza soundbar-ului Sony HT-S350 are 900 x 64 x 88 mm în lățime x înălțime x adâncime și cântărește 2,4 kg. Subwoofer-ul are 190 mm x 382 mm x 390 mm în lățime x înălțime x adâncime și cântărește 7,8 kg. Este greu!

Soundbar-ul Sony HT-S350, conectat la un televizor de 50 de inci
Soundbar-ul Sony HT-S350, conectat la un televizor de 50 de inci

Dacă vrei și mai multe detalii despre specificațiile hardware ale acestui produs, vizitează această pagină.

Bara de sunet Sony HT-S350 se conturează a fi un dispozitiv de înaltă calitate. Caracteristicile sale hardware sunt cele ale unui dispozitiv puternic care ar trebui să ofere o experiență premium de ascultare.

Reclamă

Experiența de utilizare a soundbar-ului Sony HT-S350

Soundbar-ul Sony HT-S350 este ușor de utilizat și este ușor să te conectezi la el. Indiferent dacă este vorba despre televizorul, laptopul sau smartphone-ul tău, nu contează, pentru că toate se conectează rapid la soundbar. Principalul motiv pentru care ai putea dori un soundbar în casa ta este că probabil îți dorești un sunet mai bun de la televizor. În acest caz, dacă televizorul tău are un port HDMI ARC, pe acesta ar trebui să îl folosești pentru conectarea la soundbar.

Bara de sunet Sony HT-S350 montată pe un televizor
Bara de sunet Sony HT-S350 montată pe un televizor

Însă, dacă televizorul tău este mai "bătrân" și nu are HDMI ARC, poți folosi un cablu optic. Deși soundbar-ul acceptă și Bluetooth, nu îți recomandăm să folosești acest tip de conexiune wireless pentru televizor, deoarece nu îți oferă nivelul maxim de calitate a sunetului pe care acest soundbar poate să ți-l ofere. Conexiunile prin cablu sunt întotdeauna mai rapide și oferă o calitate maximă a sunetului.

Butoanele de pe soundbar-ul Sony HT-S350
Butoanele de pe soundbar-ul Sony HT-S350

Sony HT-S350 este o alegere excelentă atât pentru vizionarea filmelor, cât și pentru ascultarea de muzică, două dintre opțiunile de divertisment preferate de noi. Când te uiți la filme, soundbar-ul îți oferă voci clare, care sunt ușor de înțeles și un bas profund și bogat, care sună fantastic, mai ales în filmele de acțiune. Este cineva căruia să nu îi placă Deadpool sau Avengers?

Vizionarea de filme cu sunet de calitate oferit de Sony HT-S350
Vizionarea de filme cu sunet de calitate oferit de Sony HT-S350

O caracteristică ce face vizionarea filmelor o experiență chiar și mai bună este așa numita tehnologie S-Force Pro Front Surround de pe acest soundbar. Chiar dacă soundbar-ul nu are difuzoare laterale sau în spatele tău, S-Force Pro îmbunătățește dialogul și îți dă senzația că sunetul vine de peste tot. Nu este cu adevărat surround dar este aproape, dacă folosești soundbar-ul într-o cameră relativ mică sau medie.

Ascultarea muzicii este o experiență asemănătoare, mai ales atunci când asculți muzică de club modernă. Sony HT-S350 oferă nu numai un bas puternic, ci și tonuri medii și tonuri înalte clare. Toate sunetele sunt evidențiate față de celelalte. Ne-a plăcut să ascultăm muzică clasică, dar am fost, de asemenea, energizați de muzică house sau metal.

Telecomanda are un aspect simplu, cu o așezare a butoanelor ușor de înțeles. Pe lângă schimbarea volumului soundbar-ului, aceasta îți permite de asemenea să ajustezi volumul subwoofer-ului wireless, să comuți între modurile de sunet și așa mai departe. Sony îți oferă și un set de baterii Sony AAA pentru telecomandă.

Telecomanda folosită de soundbar-ul Sony HT-S350
Telecomanda folosită de soundbar-ul Sony HT-S350

Atât soundbar-ul, cât și subwoofer-ul sunt bine făcute și robuste. Subwoofer-ul este fabricat din lemn, care este vopsit în negru. O alegere excelentă, dacă ne întrebi pe noi. Atât bara de sunet, cât și subwoofer-ul au forme ușor rotunjite, acolo unde sunt poziționate difuzoarele. De asemenea, ambele folosesc grile metalice mari pe părțile lor laterale, pentru a proteja difuzoarele din interior și pentru a le face să arate frumos. În general, design-ul este plăcut și simplu, iar calitatea construcției este satisfăcătoare.

Bara de sunet Sony HT-S350
Bara de sunet Sony HT-S350

Ne-a plăcut bara de sunet Sony HT-S350, atât puterea sa cât și calitatea sunetului redat. Calitatea construcției este la nivelul pe care îl aștepți de la un dispozitiv cu acest preț, iar ușurința utilizării va fi apreciată de toți utilizatorii.

Îți place soundbar-ul Sony HT-S350?

Acum știi care este opinia noastră despre soundbar-ul Sony HT-S350. Sunt multe lucruri care ne plac la el și, înainte de a închide această recenzie, am dori să citim și opinia ta. Ai deja acest soundbar în casă? Împărtășește-ți experiența cu alte persoane care ar putea fi interesate să îl achiziționeze. Comentează mai jos și hai să discutăm.

Descoperă: Divertisment Bluetooth Hardware și sunete Recenzii Recomandate