Cele mai bune scanere QR pentru iPhone

Cele mai bune scanere QR pentru iPhone

Codurile QR sunt prezente peste tot: le găsești pe site-uri web, pliante, în aplicații, reclame, pe etichete și chiar și pe băuturile tale preferate. Este aproape imposibil să nu te întâlnești cu cel puțin un cod QR în fiecare săptămână. Însă, dacă nu știi să citești informațiile pe care le conțin acestea, s-ar putea să ratezi ce vor să îți transmită. Din fericire, avem mereu iPhone-urile cu noi și le putem folosi pentru a citi codurile QR. Dacă te întrebi cum se scanează un cod QR, iată câteva dintre cele mai bune scanere QR pentru iPhone și iPad:

Reclamă

1. Aplicația Cameră (cel mai bun scaner QR gratuit pentru iPhone & iPad)

Da, deși poate că sună prea bine să fie adevărat, cel mai bun scaner QR gratuit pentru iPhone este aplicația standard Cameră. Începând cu iOS 11, aplicația Cameră poate să scaneze coduri QR și, din punctul nostru de vedere, este cel mai bun cititor QR gratis pentru iPhone.

Nu știi cum se scanează coduri QR pe un iPhone? Tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația Cameră și să îndrepți smartphone-ul către codul QR pe care vrei să-l citești. După ce Camera identifică acel cod, ar trebui să vezi o notificare pe ecran, care îți spune ce informații sunt stocate de codul QR scanat.

Cel mai bun scaner QR gratuit pentru iPhone este aplicația Cameră

Cel mai bun scaner QR gratuit pentru iPhone este aplicația Cameră

2. Kaspersky QR Scanner

Kaspersky este o companie de securitate renumită, iar una dintre aplicațiile de nișă pe care le oferă se numește Kaspersky QR Scanner. Aceasta este una dintre cele mai bune aplicații de scanare de coduri QR pe care ai putea alege să o folosești, mai ales dacă securitatea este un subiect important pentru tine. Kaspersky QR Scanner nu doar că citește codurile QR, ci le și verifică în bazele de date ale companiei, pentru a stopa legăturile malițioase ce te pot expune la site-uri web periculoase, malware sau alte escrocherii.

Kaspersky QR Scanner

Kaspersky QR Scanner

Descărcare: Kaspersky QR Scanner

3. QR Code Reader & QR Scanner‪!‬

QR Code Reader & QR Scanner‪!‬ este o aplicație gratuită, dar plină de reclame. Totuși, este un scaner de coduri QR bun și una dintre cele mai eficiente aplicații de scanare de coduri de bare pentru iPhone.

Reclamă

Îți permite să scanezi ambele tipuri de coduri (QR și coduri de bare) și este rapidă. De asemenea, suportă și citirea de coduri din imaginile stocate pe iPhone-ul tău și poate activa lanterna pentru a face mai ușoară scanarea în medii cu lumină puțină.

QR Code Reader & QR Scanner‪!‬

QR Code Reader & QR Scanner‪!‬

Descărcare: QR Code Reader & QR Scanner‪!‬

4. QR Code & Barcode Scanner

QR Code & Barcode Scanner este un cititor de coduri QR pentru iPhone ce poate să scaneze și coduri de bare. Este rapid și precis și îți oferă inclusiv opțiunea de a crea coduri QR. Însă, dezavantajul său este că afișează reclame pe ecran. Dacă nu vrei să vezi reclamele sau dacă vrei să folosești opțiunile de business precum Batch Scan sau Business Scanner Mode (cu care poți să scanezi coduri de bare și să le salvezi în baza ta de date online), trebuie să cumperi versiunea Pro a aplicației, care are un cost unic de 24,99 lei.

QR Code & Barcode Scanner

QR Code & Barcode Scanner

Descărcare: QR Code & Barcode Scanner

Ce aplicație de scanare coduri QR folosești pe iPhone-ul tău?

Acestea sunt cele mai bune aplicații gratuite de scanare coduri QR, disponibile pentru iPhone-uri, pe care le-am găsit în App Store. Ca să fim sinceri, noi preferăm aplicația implicită Cameră, deoarece este simplu de folosit, este instalată deja pe iPhone-uri, nu afișează reclame și nu costă nimic. Este destul pentru a o face să fie cel mai bun scaner QR gratuit pentru noi. Însă și celelalte câteva aplicații pe care le-am prezentat merită încercate, iar unele s-ar putea să ți se potrivească mai bine. Știi și alte aplicații de scanare de coduri QR pentru iPhone-uri, pe care ai vrea să le recomanzi? Nu ezita să ni le spui în secțiunea de comentarii de mai jos și vom actualiza acest articol pe baza feedback-ului tău.

Descoperă: Smartphone Ghiduri iOS Programe Recomandate