Ce este configurarea automată a dispozitivelor conectate la rețea în Windows 8?
Windows 8 și 8.1 au o nouă setare la partajarea în rețea care nu este documentată de către Microsoft. Setarea se numește "Activați configurarea automată a dispozitivelor conectate la rețea" și se găsește în lista setărilor complexe pentru partajare. Ce înseamnă această setare și ce face ea? Când ar trebui să o activați sau să o dezactivați? Am făcut multe experimente și multe încercări,