Demo Huawei P20 Pro: De ce este cel mai bun "fotograf" al anului?

Demo Huawei P20 Pro: De ce este cel mai bun

Huawei P20 Pro iese în evidență în primul rând prin dotările sale în materie de fotografie. Are trei camere dorsale, una frontală, lentile Leica, sensibilitate ISO nemaivăzută până acum pe un smartphone și un modul de inteligență artificială dedicat fotografiei. Toate acestea sună grozav, dar ce înseamnă atunci când vrei să faci o poză reușită ori să filmezi melodia favorită la concertul artistului tău preferat? Pentru a-ți arăta ce poate Huawei P20 Pro în mâinile unui utilizator obișnuit și ce măiestrie foto și video are acest telefon, l-am folosit în mai multe scenarii în care și tu îl vei folosi. Iată de ce Huawei P20 Pro este cel mai bun smartphone pentru fotografie, în 2018:

Reclamă

Huawei P20 Pro a fost testat prin intermediul programului Orange Smartphone Tester. Dacă ești interesat(ă) de achiziția acestui telefon, îl găsești în oferta Orange, aici: Huawei P20.

Noi l-am folosit timp de două săptămâni, în mai multe locuri din țară, în drumeții montane, în plimbări nocturne pe străzile Bucureștiului, la un concert, sau la ieșiri cu prietenii sau familia. Și tu îți folosești telefonul astfel și vrei să obții rezultate bune de fiecare dată când faci o poză ori filmezi ceva.

Filmează atunci când mergi la un concert

Atunci când mergi să vezi un concert al artistului tău preferat, ai telefonul cu tine și adesea faci câteva poze, poate chiar și înregistrezi un clip video cu piesa ta favorită. Am luat noul Huawei P20 Pro la concertul Vița de Vie acustic din Hard Rock, București. Pentru afla cum sună o înregistrare live cu acest smartphone, vizionează melodia de mai jos. Cu siguranță îți va plăcea.

Nu am făcut niciun fel de modificare asupra înregistrării inițiale. Doar am urcat-o pe YouTube.

Selfie-uri și portrete

Ne aflăm în era selfie-urilor și a portretelor. Ne place să ne creăm o imagine publică cât mai plăcută, folosind social media. Drept urmare, adesea publicăm selfie-uri și portrete în care dorim să arătăm foarte bine. Efectul de bokeh oferit de Huawei P20 Pro pentru portrete face o treabă excelentă în a ne pune în centrul atenției pozelor pe care le facem. Vezi galeria noastră cu portrete și selfie-uri, în care am pozat atât mici prințese cât și oameni mari. 🙂

Fotografie cu pisici și alte animale 🙂

Pozele cu pisici trebuie să fie între cele mai populare de pe internet. Ne place să fotografiem animalele favorite, iar Huawei P20 Pro ne oferă moduri speciale pentru a le poza. Ne-am distrat fotografiind pisici, un peștișor sau o șopârlă. Vezi ce a ieșit în albumul de mai jos:

Peisaje și panorame

Ne plac mult drumețiile la munte și de fiecare dată când mergem undeva frumos, ne oprim adesea și capturăm multe poze și panorame. Am fost în câteva drumeții cu Huawei P20 Pro și am avut parte de vreme schimbătoare.

Reclamă

Ne-a plăcut foarte mult cum acest smartphone a fost capabil să surprindă dramatismul cerului, totul în mod automat, datorită sistemului Master AI. Delectează-te cu cele mai frumoase peisaje din munții Bucegi, în galeria de mai jos:

De asemenea, aruncă o privire și peste filmarea panoramică de mai jos. Munții și cerul sunt capturați în adevărata lor magie și frumusețe:

Fotografie și filmare nocturnă

Fotografia nocturnă este un punct slab pentru majoritatea smarpthone-urilor. Nu și pentru Huawei P20 Pro. La acest capitol este unul dintre cele mai bune telefoane de pe piață. Sensibilitatea sa ISO este foarte ridicată, putând să ajungă chiar și 102400 (demnă de un aparat foto profesional), ceea ce înseamnă că este capabil să facă fotografii până și în cele mai întunecate medii. Ne-am plimbat pe străzile Bucureștiului noaptea și am surprins câteva poze superbe. De asemenea, l-am luat cu noi și la un foc de tabără pe înserat. Poți vedea rezultatele obținute, în galeria de mai jos.

Ne-a plăcut foarte mult și modul de filmare super slow motion, care filmează clipuri la viteza de 32x și 960 de cadre pe secundă. Iată cum arată focul de tabără pe care l-am făcut, filmat în acest mod:

Frumos, nu-i așa?

Fotografie macro

Unele persoane sunt pasionate de fotografia de tip macro, în care capturează de aproape obiecte, plante, flori, insecte și alte lucruri. Am fost impresionați și de calitatea acestui tip de fotografii precum și de faptul că efectul de tip bokeh le face adesea să arate mai bine. Derulează prin galeria de mai jos ca să îți faci o idee despre capabilitățile de fotografie macro ale Huawei P20 Pro.

Ce părere ai despre experiența foto și video oferită de Huawei P20 Pro?

După ce ai aruncat o privire peste galeriile și clipurile noastre, spune-ne cum îți plac rezultatele obținute. Este Huawei P20 Pro cel mai bun telefon pentru fotografie? Noi credem că da. Comentează mai jos și spune-ne părerea ta despre Huawei P20 Pro. A reușit să te impresioneze?

Descoperă: Smartphone Android Blog Recomandate