2 metode de a înregistra apeluri telefonice pe orice iPhone

2 metode de a înregistra apeluri telefonice pe orice iPhone

În funcție de țara în care locuiești, înregistrarea apelurilor telefonice poate sau nu să fie legală. Din acest motiv, precum și pentru a proteja intimitatea utilizatorilor săi, Apple încearcă să descurajeze înregistrarea apelurilor telefonice, astfel că iPhone-urile nu oferă această funcție în sistemul de operare. Deși înregistrarea apelurilor telefonice nu este la fel de ușor de făcut pe iPhone precum este pe smartphone-urile cu Android, este posibilă, după cum vei vedea în acest ghid:

Reclamă

1. Înregistrarea apelurilor telefonice cu ajutorul aplicației TapeACall: Call Recorder pentru iPhone

Utilizarea unei aplicații specializate este probabil cea mai ușoară metodă de a înregistra apeluri telefonice pe un iPhone. Există câteva astfel de aplicații disponibile în App Store: le poți găsi rapid dacă folosești termenii de căutare "call recording" (înregistrare apeluri). Însă fii pregătit să plătești ceva bani pentru astfel de aplicații, deoarece niciuna dintre ele nu este gratuită și majoritatea lor funcționează pe bază de abonamente.

Căutarea de aplicații care înregistrează apeluri telefonice, în App Store
Căutarea de aplicații care înregistrează apeluri telefonice, în App Store

Cea mai bună aplicație pentru înregistrarea de apeluri telefonice pe care am găsit-o noi se numește TapeACall și o poți găsi aici: TapeACall: Call Recorder. Aplicația îți permite să înregistrezi atât apeluri pe care le primești cât și apeluri pe care le faci tu, dar face acest lucru doar dacă plătești un abonament anual sau lunar. Din fericire, o poți și testa timp de o săptămână, înainte de a fi nevoie să plătești pentru ea.

Aplicația TapeACall: Call Recorder
Aplicația TapeACall: Call Recorder

Când vrei să înregistrezi apeluri telefonice cu TapeACall, trebuie să deschizi aplicația și să apeși pe butonul de înregistrare. Această acțiune inițiază un al doilea apel telefonic către un număr deținut de proprietarii TapeACall.

Reclamă

După ce linia lor telefonică răspunde apelului tău, trebuie să asociezi cele două apeluri telefonice - pe acesta și pe cel pe care îl ai deja cu contactul tău - pentru a crea a o conferință telefonică.

TapeACall: Call Recorder
TapeACall: Call Recorder

După ce închizi apelul telefonic, înregistrarea sa este afișată în aplicație. Poți apoi să o asculți, să o partajezi cu alții sau să o copiezi pe PC dacă vrei.

Lista de înregistrări și opțiuni de partajare disponibile în TapeACall
Lista de înregistrări și opțiuni de partajare disponibile în TapeACall

2. Înregistrarea apelurilor telefonice cu ajutorul unui reportofon sau alt dispozitiv similar

Singura altă metodă care funcționează pentru înregistrarea apelurilor telefonice făcute de sau pe un iPhone este să folosești un reportofon sau ceva similar. Acest lucru înseamnă că ai nevoie de un dispozitiv secundar care poate să înregistreze sunet, cum ar fi un reportofon digital sau chiar și un casetofon cu microfon și funcție de înregistrare.

Reclamă

Înainte sau în timpul unui apel telefonic, trebuie să așezi reportofonul lângă iPhone și să activezi difuzorul iPhone-ului. Deși aceasta este o metodă destul de primitivă de a înregistra apelurile telefonice, este și singura care funcționează indiferent de limitările software impuse de Apple pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor de iPhone-uri.

Un reportofon digital
Un reportofon digital

Știi și alte metode de a înregistra apeluri telefonice pe un iPhone?

Motivele pentru care vrei să înregistrezi apelurile telefonice de pe iPhone-ul tău sunt treaba ta, în niciun caz nu a noastră. Totuși, suntem curioși dacă știi și alte metode de a înregistra apeluri telefonice pe iPhone-uri. Dacă știi, ți-am fi recunoscători dacă le-ai împărtăși în secțiunea de comentarii de mai jos.

Descoperă: Securitate Blog Hardware și sunete iOS Programe Recomandate