Interviuri și Știri în Presa Românească despre Windows 8 Step by Step

Interviuri și Știri în Presa Românească despre Windows 8 Step by Step

A fost pentru prima dată când am încercat să realizăm o campanie de marketing în România, în care am cerut ajutorul presei pentru a populariza munca noastră. Am contactat destul de multe publicații, inclusiv câteva care lucrează în nișă, și am obținut rezultate destul de surprinzătoare. S-au publicat până acum un interviu și știri în nouă publicații naționale.

Reclamă

Primul Interviu Publicat despre Munca mea ca Autor

Dintre toate publicațiile care ne-au ajutat, Business 24 a preferat să publice un interviu despre munca mea ca autor. Interviul oferă destul de multe informații interesante despre ce presupune a scrie o carte și procesul prin care o editură alege sau nu să te publice. Dacă sunteți curioși să îl citiți, îl găsiți aici: Ciprian Rusen, romanul care castiga scriind manuale Microsoft - Interviu.

Windows 8 Step by Step - cea mai tare carte de Windows 8
Windows 8 Step by Step - cea mai tare carte de Windows 8

Știri despre Lansarea Windows 8 Step by Step

Din fericire au fost și multe publicații care au preluat știrea despre lansarea cărții - Windows 8 Step by Step. Ne-au ajutat instituții și publicații precum: TVR, România Liberă, Evenimentul Zilei, Computer Blog, Income Magazine, 9 AM, Europa FM și România Pozitivă.

Din păcate blogerii români din nișa siteurilor de tehnologie nu s-au grăbit să ne ajute în această campanie și nici reviste precum Chip România. Singurul care ne-a ajutat a fost Dan Dragomir de la Computer Blog.

Chiar și așa, am fost plăcut impresionați de ajutorul oferit și vrem să mulțumim tuturor publicațiilor care au preluat știrea legată de lansarea acesti cărți. Este pentru prima dată când ceea ce facem a fost făcut cât de cât vizibil în România.

Descoperă: Divertisment Blog