Cele mai bune jocuri gratuite pentru iPhone sau iPad

Cele mai bune jocuri gratuite pentru iPhone sau iPad

Ce ar fi viața fără jocuri? O experiență plictisitoare dacă ne întrebi pe noi. 🙂 Deoarece mulți dintre cititorii noștri dețin și folosesc dispozitive iPhone și iPad, la fel ca și unii dintre editorii echipei Digital Citizen, ne-am gândit că ar fi o idee bună să-ți arătăm jocurile noastre gratuite preferate pentru iOS și iPadOS. Jocuri puzzle, RPG-uri, jocuri multiplayer sau single-player… App Store are atât de multe jocuri că este greu să faci o listă cu doar câteva, dar iată-le pe cele care ne plac cel mai mult. Un avertisment: unele din aceste jocuri pentru iPhone creează dependență!

Reclamă

1. Cel mai bun joc puzzle pentru iPhone și iPad: Two Dots

Începem lista noastră cu un joc simplu, cu o grafică frumoasă și un gameplay satisfăcător de la Playdots, Inc. Pentru a progresa în Two Dots, trebuie să conectezi puncte de aceeași culoare și să rezolvi puzzle-uri distractive prin lumi frumoase. Jocul este gratuit, dar conține unele achiziții în joc (opționale). Poți să te bucuri de acest joc puzzle relaxant timp de ore întregi sau doar să completezi un nivel rapid în drum spre serviciu.

Relaxează-te cu Two Dots

Relaxează-te cu Two Dots

Descărcare: Two Dots în App Store

2. Cel mai bun joc Battle Royale pentru iPhone și iPad: PUBG Mobile

PUBG sau PlayerUnkown's BattleGrounds este jocul battle royale original și este disponibil și pe dispozitivele iOS și iPadOS. În PUBG, apari pe o insulă izolată împreună cu aproximativ 100 de jucători și vă luptați cu toții pentru supraviețuire. Trebuie să găsești și să folosești arme, muniție, armuri, vehicule și alte tipuri de provizii, apoi să-i ucizi pe toți ceilalți, înainte ca zona de luptă să se micșoreze și să te ucidă pe tine sau pe ceilalți jucători. Poți juca PUBG Mobile gratuit, dar include și achiziții în joc.

Dacă stăpânești comenzile, vei avea parte de ore întregi de distracție în PUBG Mobile

Dacă stăpânești comenzile, vei avea parte de ore întregi de distracție în PUBG Mobile

Descărcare: PUBG Mobile în App Store

3. Cel mai bun joc de curse pentru iPhone și iPad: Asphalt 9: Legends

Asphalt 9: Legends este unul dintre cele mai populare jocuri de curse auto pentru Windows și Android, fiind disponibil și în Apple App Store. Acesta prezintă peste 70 de circuite din întreaga lume, pe care poți concura folosind diverse supermașini de la producători precum Ferrari, Porsche sau Lamborghini.

Reclamă

Imaginile sunt de o frumusețe uimitoare, cu efecte HDR și cu particule, iar performanța este excelentă chiar și pe iPhone-urile cu specificații mai slabe - inclusiv un iPhone SE reușește să ruleze acest joc fără probleme. Asphalt 9: Legends este free-to-play, dar oferă și microtranzacții în joc. Cu toate acestea, poți juca fără a cheltui bani reali dacă nu dorești acest lucru.

Asphalt 9: Legends arată excelent

Asphalt 9: Legends arată excelent

Descărcare: Asphalt 9: Legends în App Store

4. Cel mai bun joc de echipă pentru iPhone și iPad: Among Us!

Among Us! este unul dintre cele mai răspândite jocuri lansate vreodată. Este un joc cooperativ online în care joci cu alți 4-15 jucători umani, în timp ce încerci să-ți pregătești nava spațială pentru plecare. Răsturnarea de situație constă în faptul că unul sau mai mulți jucători aleatori din echipaj sunt așa-numiți „impostori”, iar aceștia încearcă să-ți saboteze eforturile. Pentru a câștiga în calitate de membru al echipajului obișnuit, trebuie să repari nava sau să identifici impostorul(ii). Impostorul câștigă dacă nava nu este reparată sau dacă ucide echipajul.

Impostorii sunt printre noi

Impostorii sunt printre noi

Descărcare: Among Us! în App Store

5. Cel mai bun joc platformă pentru iPhone și iPad: Ninja Arashi

Ninja Arashi este un platformer cu elemente RPG. Joci rolul unui ninja care se luptă pentru a-și salva fiul răpit. Acesta dispune de acrobații impresionante și arme mortale, capcane amenințătoare și o mare varietate de inamici. Îți poți îmbunătăți abilitățile folosind aur și diamante colectate de la inamici și din mediul înconjurător.

Ninja Arashi are niște peisaje de o frumusețe tulburătoare

Ninja Arashi are niște peisaje de o frumusețe tulburătoare

Descărcare: Ninja Arashi în App Store

6. Cel mai bun joc de luptă single-player pentru iPhone și iPad: Shadow Fight 3

Continuăm cu încă un joc de acțiune ninja foarte arătos de la Nekki Limited, care prezintă lupte rapide, unu la unu, cu inamici controlați de AI (inteligență artificială). Dispunând de trei stiluri de luptă, fiecare cu propriile combo-uri și seturi de echipamente, Shadow Fight 3 te duce într-o călătorie prin tărâmuri mistice, unde vei lupta cu războinici generați complet de calculator, precum și cu eroii altor jucători, controlați de AI. Ai nevoie de reflexe bune, echipament bun și multă răbdare dacă vrei să progresezi, deoarece unele lupte pot fi extrem de dificile dacă nu ai echipamentul și nivelul potrivit.

Gameplay Shadow Fight 3

Gameplay Shadow Fight 3

Descărcare: ShadowFight 3 în App Store

SFAT: Dacă vrei să duci lupta la un alt nivel, poți descărca ceea ce noi credem că este cel mai bun joc de lupte PvP pentru iPhone și iPad: Shadow Fight: Arena, de la același dezvoltator. Se desfășoară în același univers, cu aceeași grafică uimitoare, dar cu o experiență PvP completă.

Reclamă

7. Cel mai bun joc tower defense pentru iPhone și iPad: Clash Royale

Dacă-ți plac jocurile de tip tower defense și cele cu pachete de cărți, vei adora Clash Royale. Colecționează și îmbunătățește peste 100 de cărți cu trupe, vrăji și metode de apărare, câștigă bătălii și avansează spre noi arene. Te poți juca cu prietenii tăi în jocuri cooperative pentru o distracție dublă. Acest joc gratuit de apărare a turnurilor centrat pe PvP este potrivit pentru vârste de peste 13 ani și dispune de achiziții în aplicație.

Clash Royale este un amestec de League of Legends și Hearthstone

Clash Royale este un amestec de League of Legends și Hearthstone

Descărcare: Clash Royale în App Store

8. Cel mai bun joc arcade pentru iPhone și iPad: Subway Surfers

Acest joc arcade colorat are un număr mare de jucători și pe bună dreptate: are o grafică colorată și o mecanică a jocului foarte captivantă. Personajul tău alunecă, aleargă sau navighează pe deasupra trenurilor, colectând monede și upgrade-uri. Dacă ești competitiv, îți poți provoca prietenii la aceleași nivele pe care le completezi tu. Compatibilitatea este și ea foarte bună: jocul poate fi jucat chiar și pe un iPhone 4s!

Subway Surfers

Subway Surfers

Descărcare: Subway Surfers în App Store

9. Cel mai bun RPG pentru iPhone și iPad: RAID: Shadow Legends

Am jucat RAID: Shadow Legends timp de multe, multe ore și este unul dintre jocurile noastre preferate din această listă. Jocul este plasat în cadrul lumii Teleria, unde recrutezi războinici legendari ai acesteia și îi antrenezi să lupte împreună și să alcătuiască cel mai bun grup văzut vreodată. Pe măsură ce îți creezi echipa de eroi, te confrunți cu inamici din ce în ce mai dificili într-un sistem turn-based care ține cont de statisticile eroilor tăi.

Acest joc duce upgrade-ul eroilor... la următorul nivel

Acest joc duce upgrade-ul eroilor... la următorul nivel

Descărcare: RAID: Shadow Legends în App Store

10. Cel mai bun joc de gestionare a resurselor pentru iPhone și iPad: Fallout Shelter

Fallout Shelter nu ar trebui să mai aibă nevoie de nicio prezentare în acest moment. Lansat în 2015 pe toate platformele majore, inclusiv iOS, iPadOS, Windows și Android, jocul se bazează pe lumea post-apocaliptică a jocurilor Fallout. Fallout Shelter este o simulare în care jucătorul conduce un adăpost subteran (buncăr), în calitate de supraveghetor. Rolul tău este să creezi cele mai bune condiții de viață și de instruire pentru rezidenții tăi, inclusiv producerea și distribuirea de energie, mâncare și apă. Pentru a avansa în cadrul simulării, va trebui să crești dimensiunea buncărului prin adăugarea și modernizarea camerelor, fiecare cu propria funcție, și apoi să accepți locuitori din exterior pentru a popula camerele. Locuitorii vor crește apoi în nivel și vor oferi diverse avantaje adăpostului tău.

Nu este ușor să supraviețuiești în urma unei apocalipse

Nu este ușor să supraviețuiești în urma unei apocalipse

Descărcare: Fallout Shelter în App Store

11. Cel mai bun joc de cărți pentru iPhone și iPad: Hearthstone

Considerat fără îndoială cel mai bun joc de cărți pe orice platformă, nu doar pe iOS și iPadOS, Hearthstone este un joc gratuit dezvoltat și publicat de Blizzard Entertainment. Bazat pe universul jocurilor Warcraft, Hearthstone este un joc de cărți între doi adversari, care se joacă pe rând, folosind pachete de 30 de cărți și un erou cu o putere unică. Jucătorii folosesc abilități sau personaje pentru a ataca adversarul, cu scopul de a distruge eroul adversarului. Este un joc amuzant și foarte captivant, care recompensează jucătorii ce se axează mai degrabă pe coordonare decât pe cărți atotputernice.

Niciun alt joc de cărți nu s-a apropiat vreodată de Hearthstone ca popularitate

Niciun alt joc de cărți nu s-a apropiat vreodată de Hearthstone ca popularitate

Descărcare: Hearthstone în App Store

12. Cel mai bun joc de aventuri pentru iPhone și iPad: Plants vs. Zombies 2

Plants vs. Zombies face parte cu siguranță din categoria „vechi, dar bune”. Franciza de jocuri, dezvoltată de PopCap Games, a debutat în 2009. Acum, cu peste 200 de milioane de descărcări, este unul dintre cele mai populare jocuri de aventură lansate vreodată. Premisa este simplă: poziționezi plante care trag cu diverse proiectile pe un gazon invadat de zombi. Ai mai multe culoare, fiecare cu spațiu limitat, și poți plasa plantele în funcție de producția de lumină solară (unele plante produc această resursă). Povestea include călătorii în timp, un vecin prietenos și o mulțime de personaje amuzante. Există sute de niveluri disponibile, iar grafica este colorată și detaliată.

Am putea juca zile în șir Plants vs. Zombies 2

Am putea juca zile în șir Plants vs. Zombies 2

Descărcare: Plants vs. Zombies 2 în App Store

13. Cel mai bun joc casual pentru iPhone și iPad: Angry Birds 2

Nicio listă cu „cele mai bune jocuri” nu ar fi completă fără Angry Birds. Dacă nu îl știi, în acest joc tu controlezi o praștie încărcată cu diverse tipuri de păsări (furioase), încercând să distrugi porci caraghioși. Cea de-a doua versiune a popularului joc a introdus un sistem de energie și cărți de joc (care "încarcă" praștia cu diferite păsări). Dacă vrei un joc casual, acesta este ce cauți!

Angry Birds 2

Angry Birds 2

Descărcare: Angry Birds 2 în App Store

14. Cel mai bun joc sport pentru iPhone și iPad: HeadBall 2

Ei bine, nu este chiar un sport olimpic, dar HeadBall este totuși foarte distractiv. Conceptul jocului există de mult timp: ești un cap care sare, strigă și lovește. Trebuie să-ți folosești îndemânarea pentru a trimite mingea în poarta adversă. Câștigă cel care înscrie cele mai multe goluri în timpul alocat. Sună simplu, dar ajungi să joci împotriva unor jucători umani foarte abili. Încearcă-l!

Fanii fotbalului vor aprecia HeadBall 2

Fanii fotbalului vor aprecia HeadBall 2

Descărcare: HeadBall 2 în App Store

15. Cel mai bun joc de ritm pentru iPhone și iPad: Beatstar

Dacă tot suntem la capitolul reflexe bune, nimic nu este mai indicat pentru a le testa decât un joc de ritm bun. Apasă pe ritmurile celor mai mari hituri ale ultimelor cinci decenii, câștigă puncte, deblochează melodii noi și nimerește combinațiile potrivite pentru o experiență satisfăcătoare. Calitatea audio este foarte bună, iar melodiile acoperă diverse genuri, de la rock la pop și EDM.

Beatstar

Beatstar

Descărcare: Beatstar în App Store

16. Cel mai bun joc de gestionare a timpului pentru iPhone și iPad: Delicious World

Delicious World este un joc de gestionare a timpului, ce face parte din seria de jocuri de gătit Delicious, care a debutat acum 15 ani. În el, joci rolul lui Emily și călătorești prin lume, ajutând diverse restaurante, în care gătești tot felul de mâncăruri delicioase și le servești clienților pofticioși. Totul în timp ce încerci să-ți găsești dragostea adevărată în această poveste delicioasă. Există sute de niveluri, multe provocări și multă distracție. Jocul include achiziții opționale pentru a-ți accelera progresul.

Călătorește prin universul Delicious World

Călătorește prin universul Delicious World

Descărcare: Delicious World în App Store

Care sunt jocurile tale gratuite preferate pentru iOS și iPadOS?

Iată lista noastră cu cele șaisprezece jocuri pentru iPhone și iPad care ne plac cel mai mult. Căutăm mereu să ne extindem colecția, așa că te rugăm să ne spui care sunt jocurile tale preferate. Este vreunul dintre ele pe lista noastră? Există vreun joc extraordinar, pe care ar trebui neapărat să-l încercăm? Lasă un comentariu mai jos și hai să discutăm.

Descoperă: Divertisment Blog iOS Programe Recomandate