27 de jocuri de Windows 10 pe care le poți descărca din Microsoft Store

Am vrut să găsim cele mai bune jocuri pentru PC din Microsoft Store, care să fie gratuite pentru descărcare și instalare. După ce am cercetat mult timp oferta, am rămas cu o listă de jocuri gratuite pe care le poți obține în versiune completă, pentru Windows 10. Lista noastră acoperă o gamă largă de genuri, potrivite diferitelor tipuri de jucători și preferințe, de la jocuri de curse, până la puzzle-uri, jocuri pentru copii și simulatoare. Dacă vrei să afli care sunt unele dintre cele mai bune jocuri de PC pe care le poți descărca gratuit (în versiune completă) pe PC-ul, tableta sau laptopul tău cu Windows 10, citește în continuare:

Note introductive

Toate jocurile de PC din lista noastră sunt gratuite și le poți descărca în versiune completă. Ele sunt cele mai bune jocuri pentru Windows 10 pe care le-am găsit, testat și jucat. Totuși, ține cont că unele dintre aceste jocuri, inclusiv jocurile gratuite de la Microsoft, vin și cu reclame sau caracteristici contra cost, ce îți pot îmbunătăți experiența de joc prin achiziții în aplicație.

De asemenea, reține că lista noastră nu este ordonată după niciun criteriu. În funcție de gusturile tale în materie de jocuri, s-ar putea să-ți găsești următorul joc preferat la început, la sfârșitul listei sau oriunde la mijlocul ei.

1. Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series

Este aproape imposibil sa nu fi auzit de Minecraft. Minecraft: Story Mode se bazează pe jocul original Minecraft, dar îi adaugă o poveste. Există opt episoade în total, dar numai câteva sunt gratuite. Începe cu introducerea personajelor și apoi sare direct în poveste. Nu vrem să îți stricăm plăcerea de a o descoperi, dar trebuie să îți spunem că este foarte tare. Deși pare că este creat numai pentru copii, jocul este plin de un umor ce poate satisface pe oricine, indiferent de vârstă.

Descarcă un joc de PC gratuit pentru Windows 10: Minecraft Story Mode

Download gratuit: Minecraft: Story Mode

2. Asphalt 9: Legends

Asphalt 9: Legends este unul dintre cele mai populare jocuri de curse din Microsoft Store. Jocul te întâmpină cu o lungă listă de mașini reale construite de producători precum Ferrari, Porsche și Lamborghini. Asphalt 9:Legends oferă peste 70 de trasee pentru curse din diferite locuri din lumea reală, de la America și până în Himalaya, așa că este greu să te plictisești. Poți să joci în modul Carieră și să finalizezi peste 60 de sezoane și 800 de curse, sau concura împotriva a 7 alți jucători în timp real, în modul World Series Multiplayer.

Descarcă un joc de PC gratuit pentru Windows 10: Asphalt 9 Legends

Jocul îți oferă o experiență superbă de curse arcade, are controale precise și reușește să te țină lipit de ecran destul de mult timp. Achizițiile în aplicație sunt, desigur, disponibile și asta este OK. Cu toate acestea, reclamele pot deveni enervante după un timp.

Download gratuit: Asphalt 9: Legends

3. World of Tanks Blitz

World of Tanks Blitz este un joc MMO gratuit de la Wargaming, aceeași companie care a creat World of Tanks, World of Warships și Worlds of Warplanes. World of Tanks Blitz este similar cu World of Tanks și funcționează pe dispozitive cu Windows 10, precum și pe smartphone-uri. Acesta îți oferă peste 300 de tancuri din Germania, Marea Britanie, SUA, URSS și Japonia, pe care le poți manevra pentru a câștiga lupte în 7 versus 7, online.

Descarcă un joc de PC gratuit pentru Windows 10: World of Tanks Blitz

Poți să te lupți în 26 de arene de luptă diferite, poți vorbi cu alți jucători prin intermediul chatului din joc și primești recompense pentru cât de bine joci. Jocul este gratuit, dar poți plăti și bani reali pentru lucruri precum upgrade-uri sau vehicule noi.

Download gratuit: World of Tanks Blitz

4. Fallout Shelter

Fallout Shelter este un joc gratuit care te pune în funcția de strateg al unui adăpost antiatomic subteran. Trebuie să construiești cel mai bun adăpost și să-i faci pe oameni să fie fericiți, oferindu-le locurile de muncă potrivite, hainele potrivite, armele și instruirea corespunzătoare, toate pentru a îi proteja de Wasteland (Pustietate). Există o mulțime de decizii de luat, ce fac acest joc distractiv și atrăgător. Ce vei alege să faci mai întâi: să te asiguri că există destulă apă potabilă și suficientă mâncare sau să economisești credite pentru a construi un spațiu de locuit mai mare?

Descarcă un joc de PC gratuit pentru Windows 10: Fallout Shelter

De asemenea, în joc, poți face unele achiziții cu bani reali, însă Bethesda (dezvoltatorul) este o companie foarte discretă din acest punct de vedere, fără a te deranja sau a îți încetini progresul în joc dacă nu cumperi. Asta este excelent!

Download gratuit: Fallout Shelter

5. World of Warships

World of Warships vine de la aceeași companie numită Wargaming. Deși este similar cu World of Tanks, acest joc se concentrează pe armatele navale. Poți să controlezi diverse nave de luptă, distrugătoare, crucișătoare și chiar portavioane. Împreună cu colegii tăi, intri în lupte navale pentru a cuceri inamicul. Grafica este excelentă și personalizabilă, așa că poți să rulezi jocul și pe dispozitive cu hardware mai slab. Totuși, setările de grafică ultra cer destul de multe resurse fizice.

Descarcă un joc de PC gratuit pentru Windows 10: World of Warships

Deși la început pornești de la un nivel mic, jocul îți permite să îți îmbunătățești abilitățile, precum și navele și armele, fără a fi nevoie să cheltuiești bani reali. Însă, jocul include și plăți în aplicație, cu care poți să cumperi nave noi. Cu toate acestea, tot trebuie să joci efectiv jocul ca să obții experiență, pentru că pe aceasta nu poate fi cumpărată. Este un joc tactic excelent, pe care îl recomandăm tuturor.

Download gratuit: World of Warships

6. Roblox

Roblox este un joc gratuit pe care îl poți obține din Microsoft Store și pe care îl poți juca pe dispozitivele tale cu Windows 10. De asemenea, îl poți găsi și pe platforme mobile precum Android și iOS. Jocul îți cere să îți înregistrezi un cont și apoi să-ți creezi un avatar. Roblox este popular în special printre copii, deoarece permite jucătorilor să își creeze propriile "jocuri în interiorul jocului". În joc, poți crea tot felul de lucruri precum unelte de construcții, arme, articole de transport, instrumente muzicale și multe altele.

Descarcă un joc de PC gratuit pentru Windows 10: Roblox

Deși la început jocul poate să pară complicat, cu timpul realizezi că totul este mult mai simplu decât la prima vedere. Reține că poți și să cheltuiești bani reali în Roblox, care sunt convertiți în Robux, moneda sa virtuală. Cu acești bani, în joc, poți cumpăra upgrade-uri și accesorii pentru avatar.

Download gratuit: Roblox

7. Forza Motorsport 6: Apex

Forza Motorsport 6: Apex este un joc gratuit cu o grafică bună, în care poți concura cu tot felul de mașini extraordinare, inclusiv mașini americane "cu mușchi", mașini GT, jucării, prototipuri și super mașini. Există șase trasee inspirate din piste din lumea reală, iar cursele se desfășoară atât în timpul zilei, cât și noaptea. Jocul folosește DirectX și are cerințe destul de ridicate ale sistemului, dar calitatea vizuală justifică acest lucru. Poți să-l joci chiar și în rezoluție 4K.

Descarcă un joc de PC gratuit pentru Windows 10: Forza Motorsport 6 Apex

Versiunea gratuită a jocului este excelentă, dar te face să vrei și mai mult și, pentru a avea acces la tot, trebuie să cumperi versiunea premium. Din fericire, aceasta nu costă la fel de mult ca în cazul altor titluri similare.

Download gratuit: Forza Motorsport 6: Apex

7. Sniper Fury

Sniper Fury este un joc în care devii, supriză, lunetist. 🙂 Misiunile încep cu tine într-o oarecare locație, unde trebuie să-ți ucizi inamicii. La început primești un arsenal de bază, dar pe măsură ce progresezi prin misiuni, îți dezvolți arsenalul și îți poți personaliza armele, echipamentul și cartușele. Există peste 500 de misiuni în care poți trage în soldații inamici, vehicule blindate, unități aeriene și așa mai departe.

Descarcă un joc de PC gratuit pentru Windows 10: Sniper Fury

Sniper Fury oferă, de asemenea, provocări multiplayer și îți permite să faci lucruri cum ar fi construirea propriei echipe sau să furi de la alți jucători. 🙂 Din păcate, jocul conține o mulțime de microtranzacții și asta poate să enerveze mulți jucători.

Download gratuit: Sniper Fury

9. Dead Rivals - Zombie MMO

Dead Rivals - Zombie MMO este un joc de acțiune rapidă cu zombi. Evident, trebuie să lupți pentru a supraviețui într-o lume post-apocaliptică. Poți să-ți personalizezi personajul, să construiești un adăpost, arme artizanale, să îți îmbunătățești abilitățile și așa mai departe. Jocul îți permite să joci în echipe cu alții sau să te bați cu ei în lupte de jucători versus jucători. Deși poți să joci acest joc fără a plăti un leu, poți și să cheltuiești bani reali pentru achiziții în joc.

Descarcă un joc de PC gratuit pentru Windows 10: Dead Rivals - Zombie MMO

Download gratuit: Dead Rivals - Zombie MMO

10. Kingdoms Disney Magic: Build Your Own Magical Park

Disney Magic Kingdoms este un joc în principal pentru copii, care te face responsabil de construirea celui mai bun parc magic din toate timpurile. Personajele din joc sunt cele create de animatorii Disney, variind de la Mickey Mouse la Rapunzel, Tinker Bell (Clopoțica) și așa mai departe. Jocul este vesel colorat, iar grafica este frumoasă, deci copiilor probabil că le va plăcea foarte mult.

Descarcă un joc de PC gratuit pentru Windows 10: Disney Magical Kingdoms

Totuși, dacă ești părinte, trebuie să ai în vedere faptul că sunt disponibile și achiziții în joc, iar acestea variază între 1,99 și 99,99 dolari, deci asigură-te că ești singurul care poate aproba cheltuielile de bani reali.

Download gratuit: Disney Magic Kingdoms: Build Your Own Magical Park

11. Microsoft Minesweeper

Este aproape imposibil să nu fi auzit de Microsoft Minesweeper, unul dintre cele mai vechi jocuri Microsoft gratuite. Acesta este un joc de tip puzzle, care a fost prezent în Windows pentru mai mult de 20 de ani. Versiunea pentru Windows 10 include jocul clasic, bineînțeles cu grafică și sunet actualizate, precum și un nou mod de joc numit Adventure Mode (Mod Aventură) și provocări zilnice.

Descarcă un joc de PC gratuit pentru Windows 10: Microsoft Minesweeper

Download gratuit: Microsoft Minesweeper

12. Microsoft Bingo

Microsoft Bingo este joc gratuit, care transformă jocul clasic pe care toată lumea îl cunoaște într-un joc virtual. Elementele de bază sunt aceleași, dar tema este despre călătorii în lume și a vedea locuri ce variază de la Paris la Marea Barieră de Corali.

Descarcă un joc de PC gratuit pentru Windows 10: Microsoft Bingo

Download gratuit: Microsoft Bingo

13. Microsoft Mahjong

Microsoft Mahjong este jocul clasic în care trebuie să potrivești dalele de pe masă pentru a câștiga. Jocul folosește grafică și sunet actualizate și există patru niveluri diferite de dificultate, destul chiar și pentru cei mai pricepuți jucători. Există, de asemenea, diverse teme vizuale pe care le poți alege, precum și provocări zilnice pentru a te ține ocupat.

Descarcă un joc de PC gratuit pentru Windows 10: Microsoft Mahjong

Download gratuit: Microsoft Mahjong

14. Microsoft Ultimate Word Games

Microsoft Ultimate Word Games este o colecție gratuită de jocuri de cuvinte: Crosswords, Wordament și Jumble. Crosswords oferă mai multe dimensiuni și niveluri de dificultate; în Wordament trebuie să găsești cât mai multe cuvinte pe o grilă de litere 4x4 și Jumble îți oferă o serie de dale cu litere din care trebuie să creezi cuvinte. Fiecare joc oferă provocări zilnice și Wordament poate fi jucat și în multiplayer, dacă vrei.

Descarcă un joc de PC gratuit pentru Windows 10: Microsoft Ultimate Word Games

Download gratuit: Microsoft Ultimate Word Games

14. Microsoft Solitaire Collection

Microsoft Solitaire Collection este o colecție gratuită de jocuri de cărți bazate pe Solitaire-ul original. Solitaire este prezent în Windows de peste 25 de ani și rămâne unul dintre cele mai iubite jocuri realizate vreodată. Microsoft Solitaire Collection include Klondike (clasicul Solitaire), Spider, FreeCell, TriPeaks și Pyramid.

Descarcă un joc de PC gratuit pentru Windows 10: Microsoft Solitaire Collection

Download gratuit: Microsoft Solitaire Collection

Continuăm lista noastră de jocuri gratuite pentru Windows 10 pe a doua pagină a acestui articol. Navighează la pagina următoare și continuă să descoperi jocuri excelente pentru Windows 10.

Descoperă: Divertisment Ghiduri Programe Recomandate Windows
Spune-ți părerea: Vezi comentarii Comentează