Review ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01: Pentru monitoare ROG

Review ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01: Pentru monitoare ROG
Rating

Există pe piață numeroase modele de brațe și suporturi pentru monitoare. Unele sunt mai ușor de reglat, unele mai solide și altele mai scumpe decât ai crede. Și câteva, precum ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01, sunt pur și simplu extraordinare. Da, știu că o recenzie nu ar trebui să înceapă cu o astfel de afirmație, dar acesta este adevărul. Suportul de birou ASUS Republic of Gamers ACL01 arată bine, promite a fi foarte simplu de instalat și te poate ajuta să recuperezi spațiu prețios pe birou. Vrei să afli mai multe despre el? Citește recenzia noastră și află dacă ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01 este alegerea potrivită și pentru tine:

Reclamă

ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01: pentru cine este o alegere potrivită?

ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01 este o alegere excelentă pentru cei ce:

  • Dețin un monitor ASUS ROG compatibil
  • Apreciază spațiul liber pe birourile lor
  • Doresc să-și țină birourile curate și ordonate

Pro și contra

Acestea sunt lucrurile care ne plac la ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01:

  • Arată bine, iar designul său se potrivește mărcii Republic of Gamers
  • Este foarte ușor de instalat
  • Este metalic și robust
  • Manșonul de cauciuc de pe clemă îți protejează biroul
  • Are un preț rezonabil

Cât despre partea negativă:

  • Este compatibil doar cu o parte din monitoarele ASUS Republic of Gamers, nu cu toate.
Notă produs 5/5
Verdict

Verdict

ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01 este un suport simplu, dar folositor, care demonstrează încă o dată că inginerii de la ASUS sunt pricepuți și știu câte ceva despre utilitate și design. Îmi place faptul că m-a ajutat să recuperez spațiu pe birou și că arată bine și cred că a meritat să-l cumpăr. Așadar, recomand călduros suportul ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01 oricui dorește să țină totul în ordine și deține un monitor Republic of Gamers compatibil.

Despachetarea lui ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01

Deși ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01 este un accesoriu destul de simplu, ambalajul său este de înaltă calitate, precum cel al oricărui dispozitiv Republic of Gamers. Sosește într-o cutie de carton gri închis cu aspect premium, iar pe partea frontală, prezintă o schiță gravată a clemei, precum și numele acesteia: ASUS Desk Mount Kit.

Cutia lui ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01

Cutia lui ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01

Partea din spate a cutiei este lipsită de orice informație, cu excepția unui abțibild cu informații precum denumirea produsului, modelul și numărul serial.

Spatele cutiei

Spatele cutiei

Când o desfaci, observi imediat grija celor de la ASUS pentru detalii: clema este înconjurată de elemente mai mici din carton și spumă, ce o protejează și-o mențin ferm în poziție.

Kitul de montare pe birou în cutia sa

Kitul de montare pe birou în cutia sa

După ce scoți totul, poți face inventarul: ai clema în sine, câteva șuruburi și o șurubelniță mică, manualul de utilizare și garanția.

Ce este în cutie

Ce este în cutie

Deși poate nu te aștepți la asta de la un astfel de accesoriu, despachetarea lui ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01 este o experiență premium.

Reclamă

Design și specificații

ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01 este un accesoriu de calculator conceput pentru a fixa monitorul Republic of Gamers pe biroul tău. Fixarea monitorului în acest fel este simplă și foarte utilă dacă apreciezi un birou ordonat. Acest suport de birou poate fi folosit cu o listă relativ scurtă de monitoare ASUS Republic of Gamers, dar este compatibil chiar și cu unele mari și grele, cu diagonală de 49 de inci.

Monitoare ROG compatibile cu suportul de birou

Monitoare ROG compatibile cu suportul de birou

Acest lucru este posibil datorită corpului metalic robust al clemei, care este rigid, rezistent și poate susține chiar și o greutate de 13 kg . Deși ASUS nu specifică greutatea maximă suportată de suportul de birou, cam atât cântăresc monitoarele de peste 32” (și până la 49”) compatibile.

ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01

ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01

ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01 nu este un braț reglabil pentru monitor precum cele de la Ergotron, de exemplu. Este o clemă simplă care se prinde de biroul tău. Și, pe ea, îți montezi monitorul ASUS Republic of Gamers împreună cu brațul său, dar fără suportul de masă. Având în vedere că toate aceste monitoare au stâlpi ce permit reglarea pe înălțime, o clemă simplă precum ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01 este suficientă dacă nu ții neapărat să poți regla poziția monitorului și pe orizontală (să-l muți la stânga sau la dreapta).

Nu în ultimul rând, un alt lucru pe care ar trebui să-l știi despre ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01 este că îl poți monta pe birouri cu o grosime de până la 8 cm. Iar suprafața biroului tău nu va fi afectată, deoarece interiorul clemei care se prinde de birou este acoperit într-un material moale, cauciucat.

Dacă vrei mai multe detalii despre cum este realizat acest suport de birou și specificațiile sale, vizitează această pagină web: ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01.

Din punctul meu de vedere, ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01 arată bine, iar designul său este bine gândit. Este simplu, dar eficient și poate fi o alegere excelentă dacă ai unul dintre modelele de monitor compatibile.

Reclamă

Montarea și folosirea suportului ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01

Montarea lui ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01 este mai ușoară decât ai crede. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să prinzi clema la birou și să o strângi până când suportul este fixat ferm pe biroul tău.

ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01 prins de un birou

ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01 prins de un birou

Apoi, trebuie să deconectezi suportul monitorului tău (fără stâlp) și să atașezi convertorul la baza lui. După aceea, asigură-te că strângi șuruburile convertorului.

Atașează convertorul la baza monitorului

Atașează convertorul la baza monitorului

Ultimul pas este să-ți iei monitorul și să-l introduci în clema prinsă de birou. Este atât de simplu. 🙂

Cum arată suportul de monitor din spate

Cum arată suportul de monitor din spate

Nu pot spune multe despre utilizarea suportului de birou. La urma urmei, este ceva ce ține monitorul. Cu toate acestea, pot spune că îmi place mult: nu numai că schimbă felul în care îmi arată biroul, ci îmi oferă și spațiu liber suplimentar pe el - spațiu care înainte era ocupat de baza monitorului.

ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01 pe birou

ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01 pe birou

Pentru mine, asta este suficient ca acest suport de birou să-și merite banii, deoarece apreciez mult un birou „curat”. Lucrurile mici, precum ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01 îți fac viața mai bună, mai organizată și mai productivă.

ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01 este o necesitate dacă deții un monitor ASUS Republic of Gamers relativ nou și este important pentru tine să ai un birou ordonat.

Care este părerea ta despre ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01?

Acum știi că ne place ASUS ROG Desk Mount Kit ACL01 și credem că este o alegere excelentă pentru oricine își dorește un birou organizat. Ești de acord? Ai cumpăra unul și l-ai recomanda și altora? Spune-ne părerea ta în comentarii.

Descoperă: Productivitate Hardware și sunete Recenzii Windows