Review TP-Link Tapo RV30 Plus: Alegere inteligentă pentru locuințe mari

Review TP-Link Tapo RV30 Plus: Alegere inteligentă pentru locuințe mari
Rating

Dacă ești în căutarea unui robot aspirator inteligent și relativ accesibil, te-ar putea interesa TP-Link Tapo RV30 Plus. Acesta promite să-ți păstreze casa curată și fără praf, indiferent de tipurile de podea din camerele tale. Tapo RV30 Plus face parte din cea mai nouă familie de dispozitive inteligente pentru acasă, realizate de TP-Link, un brand binecunoscut în această industrie. În această recenzie, îți voi arăta caracteristicile și performanța oferite de TP-Link Tapo RV30 Plus și-ți voi spune și părerea mea despre avantajele și dezavantajele acestuia. În speranța că experiența mea personală cu Tapo RV30 Plus te va ajuta să decizi dacă acest robot aspirator este alegerea potrivită pentru tine, să începem:

Reclamă

TP-Link Tapo RV30 Plus este o alegere bună dacă:

 • Ai un apartament mare sau o locuință/un birou echivalent
 • Vrei un dispozitiv capabil să dea cu mopul, nu doar să curețe praful
 • Preferi un robot aspirator ușor de întreținut (cu o stație de andocare ce îl golește automat)
 • Ai pe jos pardoseală (parchet, gresie, lemn) sau covoare/mochete subțiri (sub 2 cm)
 • Ai nevoie de un aspirator robot inteligent care funcționează cu Amazon Alexa sau Google Home

Pro și contra

Lucrurile care-mi plac cel mai mult la TP-Link Tapo RV30 Plus sunt:

Vezi prețul:
 • Putere de aspirare excelentă în toate modurile
 • Sistem de navigație de top LiDAR plus giroscop
 • Poate crește automat puterea de aspirare atunci când detectează covoare
 • Liniștit atunci când este folosit în modul silențios
 • Stație de andocare utilă, cu saci de praf mari
 • Aplicația Tapo este ușor de folosit și oferă multe funcții
 • Compatibil cu Amazon Alexa și Google Home
 • Raport performanță/preț echilibrat

Dezavantajul de care ar trebui să ții cont este următorul:

 • Trebuie să ai grijă să nu dai cu mopul și pe covoare, din greșeală
Notă produs 4.5/5
Verdict

Verdict

Aspiratorul robot TP-Link Tapo RV30 Plus oferă o mulțime de caracteristici la un preț rezonabil. Puterea sa de aspirare este mare, sistemul de navigare este bun, durata de viață a bateriei este bună, iar stația de andocare include un coș de gunoi cu golire automată. Sunt destul de mulțumit de performanțele sale atunci când curăță praful și alte tipuri de resturi de pe podea. Asta este valabil atât pentru podelele dure, cât și pentru covoarele subțiri sau medii. Curățarea cu mopul este și ea bună, deși petele întărite sunt prea dificile pentru ca Tapo RV30 Plus să le poată șterge complet; aceasta este o problemă cu majoritatea dispozitivelor de acest tip. În general, cred că TP-Link Tapo RV30 Plus este o alegere înțeleaptă pentru oricine caută un aspirator robot, capabil să facă majoritatea activităților de curățenie, la un cost rezonabil.

TP-Link Tapo RV30 Plus este livrat într-o cutie relativ mare, cu o formă aproape cubică. Nu este foarte grea, așa că o poți transporta singur(ă) cu ajutorul mânerului de plastic din partea superioară. TP-Link a tipărit o mulțime de informații pe cutie, inclusiv detalii despre caracteristicile și specificațiile sale, precum și câteva fotografii ale aspiratorului robot.

Ambalajul lui TP-Link Tapo RV30 Plus

Ambalajul lui TP-Link Tapo RV30 Plus

În cutie, găsești tot ce-ți trebuie pentru a pune în funcțiune robotul aspirator în cel mai scurt timp. Conținutul pachetului include aspiratorul robot, o stație de andocare cu golire automată, un suport pentru laveta mopului, două lavete de mop lavabile, doi saci de praf de unică folosință (4 litri fiecare), două perii laterale, două filtre HEPA, o perie de curățare și ghidul de instalare rapidă.

Despachetarea aspiratorului robot TP-Link Tapo RV30 Plus

Despachetarea aspiratorului robot TP-Link Tapo RV30 Plus

Despachetarea TP-Link Tapo RV30 Plus este o experiență satisfăcătoare. Cutia și robotul aspirator arată bine, iar pachetul cuprinde toate cele necesare pentru a începe să folosești imediat dispozitivul, plus câteva accesorii de rezervă.

Reclamă

Design și specificații hardware

În ceea ce privește designul, TP-Link Tapo RV30 Plus arată cam la fel ca majoritatea aspiratoarelor robot de pe piață. Cu o formă rotundă clasică și un sistem LIDAR în partea superioară, ar fi greu să-l deosebești de alte mărci generice dacă nu ar fi logoul Tapo și culorile distinctive alb și negru. Dimensiunile sale sunt, de asemenea, obișnuite pentru astfel de dispozitive: aspiratorul robot are un diametru de 34,1 cm și o înălțime de 9,5 cm.

Tapo RV30 Plus are dimensiuni standard pentru un aspirator robot

Tapo RV30 Plus are dimensiuni standard pentru un aspirator robot

Partea superioară a lui Tapo RV30 Plus adăpostește sistemul LiDAR (care se ocupă de imagistică, detecție și măsurare cu laser) și trei butoane de control. Sistemul de navigație cu laser funcționează împreună cu un giroscop pentru a cartografia cu precizie și a naviga prin locuința ta, precum și pentru a evita obstacolele. De asemenea, acesta îi permite robotului aspirator să-și îndeplinească sarcinile pe timp de noapte. Butoanele de pe Tapo RV30 Plus îți permit să pornești/oprești (Start/Pause) o tură de curățare, să andochezi (Dock) dispozitivul (îl trimiți acasă, la stație) și să începi o curățare a unui anumit loc (Spot Cleaning). Pentru cea din urmă, trebuie să plasezi manual aspiratorul robot în locul pe care vrei să-l cureți, iar acesta va îndepărta praful și resturile într-o zonă dreptunghiulară de 1,5 metri pe 1,5 metri, începând din centru.

Butoanele de pe robotul aspirator

Butoanele de pe robotul aspirator

Partea frontală a lui Tapo RV30 Plus este acoperită de o bară de protecție mare, care se întinde dintr-o parte în alta. Aceasta protejează aspiratorul robot atunci când se lovește de obstacole, iar senzorii de reîncărcare din spatele său ajută dispozitivul să andocheze atunci când termină de curățat.

Partea din față este acoperită de o bară de protecție

Partea din față este acoperită de o bară de protecție

Sub dispozitiv, se află o mulțime de elemente și piese. În partea din față, există un senzor contra căderii pe scări (altele două se găsesc pe stânga și pe dreapta) și o roată, care-i permite robotului aspirator să-și schimbe direcția la 360°. Urmează apoi peria laterală (față-stânga, văzută de jos, față-dreapta, văzută de sus), cele două roți principale (care permit dispozitivului să urce peste obstacole cu o înălțime maximă de 2 cm) și peria de curățare principală detașabilă între ele. Nu în ultimul rând, aproximativ o treime din suprafața de jos este acoperită de laveta pentru mop.

Partea inferioară a aspiratorului robot TP-Link Tapo RV30 Plus

Partea inferioară a aspiratorului robot TP-Link Tapo RV30 Plus

TP-Link promovează Tapo RV30 Plus ca oferind o putere maximă de aspirare de 4200 de pascali. Această valoare este mai mare decât cea oferită de multe dispozitive similare și ar trebui să se traducă prin performanțe excelente la îndepărtarea prafului de pe covoare și chiar a resturilor blocate între podele. Aspiratorul robot dispune de patru niveluri de putere de aspirare, în funcție de cerințele sau preferințele tale. În plus, Tapo RV30 Plus include un filtru HEPA (o necesitate pentru cei ce suferă de alergii) și un coș de colectare a prafului mare, de 350 ml.

Acest aspirator robot are un filtru HEPA

Acest aspirator robot are un filtru HEPA

Curățarea cu mopul este esențială pentru multe case, în special pentru cele cu pardoseli și puține covoare. Tapo RV30 Plus are și această capacitate, oferind la pachet un rezervor de apă generos, de 300 ml, care, teoretic, poate fi suficient pentru a curăța până la 200 de metri pătrați. Mai mult, robotul aspirator beneficiază de un sistem electric de control al debitului de apă, care-ți permite să reglezi cantitatea de apă folosită la curățarea cu mopul folosind trei niveluri diferite.

Rezervorul de apă folosit pentru curățarea cu mopul are o capacitate destul de mare

Rezervorul de apă folosit pentru curățarea cu mopul are o capacitate destul de mare

În ceea ce privește autonomia bateriei, TP-Link spune că Tapo RV30 Plus poate efectua activități de curățare timp de până la trei ore cu o singură încărcare, datorită unei baterii încorporate de 5000 mAh. În viața reală, această durată este influențată semnificativ de modul în care folosești aspiratorul robot. Un nivel mai ridicat al puterii de aspirare va scădea cu siguranță autonomia dispozitivului.

Autonomia este asigurată de o baterie de 5000 mAh

Autonomia este asigurată de o baterie de 5000 mAh

Tapo RV30 Plus include, de asemenea, o stație de andocare inteligentă cu golire automată. Spre deosebire de ceea ce am văzut la alte dispozitive similare, stația acestui aspirator robot este destul de mică. Cu toate acestea, capacitatea sa de stocare este generoasă. Designul stației de andocare se bazează pe aceleași culori alb-negru folosite pe aspiratorul robot și dispune de un led, care te anunță când trebuie să scoți sacul de praf.

Stația de andocare cu golire automată

Stația de andocare cu golire automată

Cu o lățime de 22,55 cm, o adâncime de 19,4 cm și o înălțime de 38,13 cm, stația are o putere de aspirare de 27000 de pascali și o capacitate de stocare a prafului de 4 litri. În condiții optime, un sac de praf ar trebui să-ți ajungă pentru până la 70 de zile fără a fi golit, după care va trebui să-l înlocuiești.

Sacii de praf au un volum mare de 4 litri

Sacii de praf au un volum mare de 4 litri

Înainte de a trece la experiența de utilizare propriu-zisă oferită de TP-Link Tapo RV30 Plus, trebuie să menționez și două aspecte legate de conectivitate și integrare. În primul rând, aspiratorul robot funcționează prin conectarea la rețele Wi-Fi 4 (802.11 b/g/n) doar pe banda de 2,4 GHz. Are în interior și un cip Bluetooth 4.2, dar acesta este folosit doar pentru asocierea inițială cu aplicația Tapo. În ceea ce privește integrarea, Tapo RV30 Plus este compatibil cu Amazon Alexa și Google Home, ceea ce-ți permite să-l controlezi și prin intermediul boxelor inteligente, nu doar prin aplicația pentru case inteligente TP-Link Tapo.

Pentru mai multe specificații și informații tehnice, vizitează pagina oficială a produsului: TP-Link Tapo RV30 Plus.

TP-Link Tapo RV30 Plus este un aspirator robot inteligent, care-ți poate curăța în mod convenabil casa. Are un design compact și o putere de aspirare ridicată, ce-i permite să adune praful, murdăria, părul și firimiturile de pe toate tipurile de podele. Datorită sistemului său de navigare cu laser la 360°, a recipientului generos de colectare și a duratei mari de viață a bateriei, ar putea fi o alegere excelentă pentru apartamentele și casele mari.

Reclamă

Folosesc aspiratorul robot TP-Link Tapo RV30 Plus de aproximativ două săptămâni și sunt destul de impresionat de performanțele sale. Iată cum să-l configurezi și la ce să te aștepți de la el atunci când cureți și dai cu mopul în casă:

După ce despachetezi TP-Link Tapo RV30 Plus și citești manualul de utilizare (toată lumea ar trebui să facă asta!), alege unde să plasezi stația de andocare: Eu am decis să o pun într-un colț al sufrageriei mele. Următorul pas a fost să instalez aplicația Tapo pe smartphone-ul meu cu Android. Dacă folosești un Android, o poți lua de pe Google Play Store, iar dacă ai un iPhone, o poți descărca din Apple App Store. Oricum, după ce ai aplicația pe telefon, deschide-o și conectează-te sau creează un cont, dacă nu ai unul. Apoi, navighează în aplicație și selectează opțiunea Tapo RV 30 Plus din lista de aspiratoare robot.

Adăugarea lui TP-Link Tapo RV30 Plus la aplicația Tapo

Adăugarea lui TP-Link Tapo RV30 Plus la aplicația Tapo

Aplicația Tapo te ghidează apoi prin toți pașii necesari pentru a adăuga TP-Link Tapo RV30 Plus. Mai întâi, va trebui să îndepărtezi benzile de protecție de pe dispozitiv și să-l pornești. Bagă stația în priză, atașează robotul aspirator la stație și pornește comutatorul din partea dreaptă a dispozitivului (cum îl privești din față).

Pornirea aspiratorului robot

Pornirea aspiratorului robot

În continuare, după cum recomandă aplicația Tapo, trebuie să faci aspiratorul robot să intre în modul de configurare. Asta se face prin apăsarea simultană a butoanelor Spot Cleaning și Dock de pe aspiratorul robot timp de 5 secunde.

Intrarea în modul de configurare a dispozitivului TP-Link Tapo RV30 Plus

Intrarea în modul de configurare a dispozitivului TP-Link Tapo RV30 Plus

După ce se asigură că Bluetooth este activat pe smartphone-ul tău, aplicația continuă să configureze aspiratorul robot. După ce termină asocierea, trebuie să selectezi rețeaua Wi-Fi la care vei conecta dispozitivul. Nu uita că sunt acceptate doar conexiunile Wi-Fi 4.

Conectarea aspiratorului robot la Wi-Fi

Conectarea aspiratorului robot la Wi-Fi

După ce Tapo RV30 Plus este conectat la Wi-Fi, poți alege un nume și o locație pentru acesta. Apoi, aplicația verifică automat dacă există actualizări de firmware disponibile pentru aspiratorul robot. Dacă există, ești anunțat și ți se cere s-o instalezi pe cea mai recentă. În plus, sunt setate și verificări automate peste noapte pentru actualizări. Aceasta este o abordare excelentă pentru securitate.

Actualizare firmware pentru TP-Link Tapo RV30 Plus

Actualizare firmware pentru TP-Link Tapo RV30 Plus

Aspiratorul robot TP-Link Tapo RV30 Plus este aproape gata de utilizare. Însă, înainte de a putea spune că ai terminat configurarea de bază, trebuie să faci o hartă a locuinței tale. Această activitate se realizează foarte rapid, deoarece aspiratorul robot nu face curățenie propriu-zisă. Doar scanează împrejurimile pentru a identifica pereții, ușile, mobilierul și orice obstacole prezente. După ce a terminat, poți să editezi harta, să dai nume camerelor tale, să le unești sau să le împarți pe cele pe care aspiratorul robot nu le-a identificat așa cum ai vrut și să creezi zone și pereți virtuali. Totuși, poți face toate astea și mai târziu.

Aspiratorul robot care îmi cartografiază casa

Aspiratorul robot care îmi cartografiază casa

Aplicația Tapo de la TP-Link îți permite să controlezi aspiratorul robot RV30 Plus de oriunde te afli. Evident, singura condiție este ca smartphone-ul tău să aibă o conexiune la internet. În testele mele, am constatat că aplicația este destul de complexă și oferă multe funcții, opțiuni și setări. Însă totul este ușor de găsit, de înțeles și de utilizat, așa că nu-ți va lua mult timp să te familiarizezi cu ceea ce poți face. Pe lângă a-i cere lui Tapo RV30 Plus să-ți curețe casa, aplicația îți permite să reglezi puterea de aspirare și modul de curățare, să vezi harta de curățare și istoricul sarcinilor, precum și să vezi unde a curățat dispozitivul și unde s-a lovit de probleme.

Curățarea casei mele cu aspiratorul robot TP-Link Tapo RV30 Plus

Curățarea casei mele cu aspiratorul robot TP-Link Tapo RV30 Plus

În plus, cu aplicația Tapo, poți, de asemenea, să programezi activități de curățare (inclusiv pentru diferite încăperi și perioade), să monitorizezi nivelul bateriei și starea de curățare (timpul și zonele curățate), să setezi cât de des este golit recipientul de praf în stația de andocare, să alegi puterea de aspirare atunci când aspiri covoare și așa mai departe. Primești și alerte în cazul în care robotul aspirator întâmpină probleme. De exemplu, ești anunțat atunci când bateria este descărcată, când aspiratorul robot se blochează sau când coșul de colectare a prafului este plin și trebuie să-i înlocuiești sacul de praf.

Setări disponibile pentru aspiratorul robot

Setări disponibile pentru aspiratorul robot

În opinia mea, aplicația TP-Link Tapo face o treabă excelentă, oferind o modalitate convenabilă de a controla aspiratorul robot Tapo RV30 Plus. Aceasta are toate funcțiile, opțiunile și setările de care ai nevoie pentru a controla și configura dispozitivul.

Reclamă

În testele mele, TP-Link Tapo RV30 Plus reușește să facă o treabă excelentă la curățarea prafului, a murdăriei și a altor resturi de pe pardoseală. Puterea sa de aspirare este puternică și, ca să fiu sincer, nu am observat nicio diferență semnificativă între cele patru moduri disponibile. Funcționând în modul silențios, standard, turbo sau maxim, rezultatele de curățare pe care le-am obținut de la aspiratorul robot au fost similare. Ca atare, cred că este mai bine să-l folosești fie în modul silențios, fie în cel standard, deoarece astfel vei obține un echilibru perfect între performanță, nivel de zgomot și autonomia bateriei.

TP-Link Tapo RV30 Plus aspirând și dând cu mopul (înainte și după)

TP-Link Tapo RV30 Plus aspirând și dând cu mopul (înainte și după)

Curățarea cu mopul este în regulă, dar nu este perfectă. La fel ca multe alte aspiratoare robot din această gamă de prețuri, Tapo RV30 Plus folosește o lavetă cu o cârpă atașată pentru a umezi și a șterge în spatele său. Însă, spre deosebire de ceea ce am văzut la alte aspiratoare robot, debitul la nivelul apei este mai bun. De exemplu, pe vechiul (dar respectabilul) meu Xiaomi Mi Mop Pro, cel mai înalt nivel al debitului de apă este similar cu nivelul mediu de pe TP-Link Tapo RV30 Plus. Atunci când îl foloseam pe cel din urmă pentru a da cu mopul prin casă, chiar puteam vedea podelele strălucind în spatele lui. Deși asta îmi dă încredere în capacitatea robotului aspirator de a curăța cu mopul, nu te aștepta la miracole: funcționează bine pentru pete obișnuite, precum petele noi sau superficiale și urmele de noroi, dar nu prea bine dacă podelele tale sunt pline de pete vechi. Într-o astfel de situație, Tapo RV 30 Plus va avea probleme la ștergerea petelor mai adânci și a petelor întărite, precum cele întâlnite în bucătărie după o zi sau două în care ai evitat s-o cureți.

TP-Link Tapo RV30 Plus dând cu mopul

TP-Link Tapo RV30 Plus dând cu mopul

Sistemul de navigare LiDAR și giroscop folosit de TP-Link Tapo RV30 Plus este peste medie. Nu l-am văzut blocându-se nici măcar o dată în cele două săptămâni în care l-am folosit. Sistemul său inteligent de navigare cartografiază perfect camerele, iar traseele de curățare pe care le alege par a fi optime. Sau cel puțin, aceasta este impresia pe care a dat-o când am privit viteza de curățare: aproximativ un metru pătrat pe minut. În plus, pe lângă faptul că evită căderile, aspiratorul robot este capabil să reia curățenia de unde a rămas dacă rămâne fără baterie. Singura parte unde nu se descurcă este manevrarea obstacolelor: deși nu are probleme să ocolească mobila și orice alte lucruri care-i blochează calea, nu pot spune că este excelent, deoarece are obiceiul de a se ciocni destul de violent cu acestea (accesează înregistrarea video mai jos în această recenzie, pentru a vedea la ce mă refer).

Sistemul de navigare este excelent

Sistemul de navigare este excelent

De asemenea, am constatat că Tapo RV30 Plus este foarte silențios în timpul funcționării. În modul standard, bâzâie; în modul silențios, ceea ce se aude este mai degrabă un zumzet decât un aspirator. Însă, atunci când îi setezi puterea de aspirare la turbo sau maxim, zgomotul generat este destul de mare. Și, așa cum am menționat și mai devreme, performanța de curățare oferită de aparat este similară, indiferent de modul de putere de aspirare folosit, așa că eu aș alege fie modul standard, fie cel silențios. Potrivit TP-Link, Tapo RV30 Plus dispune de un sistem integrat de eliminare a zgomotului, cu un design special al conductei, bumbac acustic, care absoarbe sunetul, și un ventilator cu echilibru dinamic. Acest lucru permite aspiratorului robot să genereze doar 55 dB atunci când funcționează în modul silențios. Pe de altă parte, din cauza puterii sale de aspirare sporite, stația de andocare este foarte zgomotoasă atunci când absoarbe praful și murdăria de la aspiratorul robot. Din fericire, acest proces este rapid, așa că nu va trebui să suporți zgomotul puternic pentru mult timp. Pentru a avea o imagine mai clară, am realizat un clip în care poți auzi singur cât de zgomotos este TP-Link Tapo RV30 Plus în fiecare mod de curățare, precum și cât de zgomotoasă este stația de andocare.

După ce termină o activitate de curățare, TP-Link Tapo RV30 Plus se întoarce la stația de andocare pentru a-și reîncărca bateria. Durează ceva timp, dar nu la fel de mult ca în cazul altor aspiratoare robot similare. Trecerea de la 19% (momentul când dispozitivul intră în modul de baterie descărcată și merge la stația de andocare pentru a se încărca) la 100% durează aproximativ două ore și douăzeci de minute. În plus, autonomia bateriei robotului aspirator este destul de bună și ar trebui să fie de ajuns pentru o curățare a întregii locuințe în apartamente de dimensiuni mari și case de dimensiuni medii. De exemplu, apartamentul meu are o suprafață totală de aproximativ 71 de metri pătrați, dar suprafața reală a podelei care este curățată de robot este de aproximativ 40 de metri pătrați. Restul este acoperit de mobilier și alte aparate. După ce mi-am curățat întreaga locuință (curățare și mop, modul standard, debit de apă moderat), Tapo RV30 Plus a rămas cu aproximativ 89% din baterie, ceea ce este excelent.

Aspiratorul robot are o autonomie mare a bateriei

Aspiratorul robot are o autonomie mare a bateriei

Scoaterea sacului de praf din stația de andocare este ușoară și convenabilă. Sacii de praf sunt confecționați dintr-o țesătură care, la fel ca filtrul HEPA din interiorul aspiratorului robot, reține nu doar praful obișnuit, ci și particulele mai mici și acarienii care declanșează alergii. Întrucât este ceva de care sufăr, apreciez foarte mult această grijă pentru sănătate. În plus, sacii de praf sunt mari, capabili să încapă un volum maxim de 4 litri de praf și murdărie. Potrivit TP-Link, înseamnă că trebuie să scoți și să înlocuiești sacul de praf o dată la 70 de zile în scenarii normale, deși acest timp poate fi mai scurt dacă locuința ta tinde să fie plină de praf. Din păcate, nu am avut aspiratorul robot pentru o perioadă foarte lungă de timp, așa că nu pot spune cât de des trebuie cu adevărat să înlocuiești sacul. Merită menționat că în cutia aspiratorului robot este inclus un al doilea sac de praf, așa că ar trebui să fii în regulă pentru cel puțin trei sau patru luni.

Stația de andocare este un accesoriu convenabil al aspiratorului robot

Stația de andocare este un accesoriu convenabil al aspiratorului robot

La fel ca orice alt aspirator robot, Tapo RV30 Plus este un dispozitiv care necesită întreținere din când în când. Cu alte cuvinte, pe lângă scoaterea sacului de praf și golirea rezervorului de apă atunci când este necesar, trebuie, de asemenea, să-i cureți și/sau să-i înlocuiești periodic peria principală, peria laterală și filtrul HEPA. Din fericire, nu va trebui să-ți notezi în calendar, deoarece aplicația Tapo monitorizează utilizarea și te anunță când trebuie să înlocuiești oricare dintre elementele de mai sus. Peria principală trebuie înlocuită la fiecare 400 de zile, în timp ce peria laterală și filtrul HEPA la fiecare 200 de zile. Și o altă veste bună este că în pachetul lui Tapo RV30 Plus sunt incluse și o perie laterală de rezervă și un filtru HEPA de rezervă, ceea ce înseamnă că ai tot ce-ți trebuie pentru 400 de zile (aproximativ un an și o lună).

Aplicația Tapo te anunță când trebuie să faci înlocuiri

Aplicația Tapo te anunță când trebuie să faci înlocuiri

O altă caracteristică a aplicației Tapo de la TP-Link, care s-ar putea să-ți placă, este capacitatea acesteia de a automatiza sarcini pentru aspiratorul robot. Pe lângă crearea de programe, am apreciat opțiunea de a crea scurtături, scene și acțiuni inteligente, care mi-au permis să controlez când și cum îmi curăță casa robotul aspirator. De exemplu, am setat un program pentru a porni Tapo RV30 Plus în fiecare zi, la ora 9 AM, dar am creat și o scurtătură care mi-a permis să activez rapid aspiratorul robot ori de câte ori plecam de acasă. Dacă ai alte dispozitive inteligente de la TP-Link, poți, de asemenea, să creezi scenarii care să declanșeze aspiratorul robot pe baza acelor alte dispozitive.

Aplicația Tapo îți permite să creezi programe, scene și scurtături

Aplicația Tapo îți permite să creezi programe, scene și scurtături

Mai mult, am conectat Tapo RV30 Plus și la Alexa cu ajutorul aplicației Tapo și totul a funcționat perfect, permițându-mi să vorbesc pentru a declanșa aspiratorul robot în cel mai scurt timp. Trebuie să știi că poți integra dispozitivul și cu Google Home, dacă îl preferi în locul lui Amazon Alexa.

Aspiratorul robot funcționează cu Amazon Alexa

Aspiratorul robot funcționează cu Amazon Alexa

În general, sunt mulțumit de aspiratorul robot TP-Link Tapo RV30 Plus. Este un dispozitiv ușor de folosit, eficient și fiabil, care îmi economisește mult timp și energie în menținerea curățeniei și a ordinii în casă. Sistemul său de navigare este de top, puterea de aspirare este mare, funcția de mop funcționează bine, iar stația de andocare cu golire automată înseamnă mai puțin efort de întreținere. În plus, aplicația Tapo are tot ceea ce am nevoie și îmi doresc, inclusiv integrarea cu asistenții vocali. Singurul lucru la care ar trebui să ai grijă este să nu dai cu mopul pe covoare din greșeală. 🙂 În rest, Tapo RV30 Plus pare a fi un aspirator robot care se adresează tuturor, cu un echilibru excelent între preț și performanță.

Acum știi mai multe despre ce are de oferit aspiratorul robot TP-Link Tapo RV30 Plus în ceea ce privește designul, caracteristicile și performanța de curățare. Ce părere ai? Merită banii? L-ai cumpăra pentru casa ta? Spune-mi părerile tale în secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, dacă vrei să te ținem la curent cu cele mai recente recenzii și ghiduri, nu ezita să te abonezi la newsletterul nostru.

Descoperă: Smarthome Android Hardware și sunete iOS Recenzii Recomandate Rețea și Internet