Review Trust GXT 488 Forze PS4: Headset de gaming entry-level

Review Trust GXT 488 Forze PS4: Headset de gaming entry-level
Rating

Trust este o companie populară în lumea dispozitivelor și perifericelor de gaming și multe dintre produsele lor au prețuri accesibile. Trust GXT 488 Forze PS4 este un astfel de dispozitiv - un headset de gaming certificat oficial pentru console PlayStation 4, vândut la un preț entry-level. L-am testat și acum suntem pregătiți să îți spunem ce am aflat. Dacă ești curios să afli dacă headsetul de gaming Trust GXT 488 Forze PS4 îți poate oferi calitate audio bună, precum și o construcție de calitate, citește această recenzie:

Reclamă

Headset de gaming Trust GXT 488 Forze PS4: Pentru cine este o alegere potrivită?

Headsetul de gaming Trust GXT 488 Forze PS4 este o achiziție bună pentru:

 • Gamerii care își caută un headset decent
 • Persoanele cărora le plac căștile care arată robust și durabil
 • Aceia cu bugete limitate
Vezi prețul:

Pro și contra

Sunt destul de multe aspecte pozitive la Trust GXT 488 Forze PS4:

 • Microfonul este excelent
 • Sunt confortabile în utilizare, chiar și pentru perioade îndelungate
 • Calitate audio bună pentru gaming
 • Headsetul pare să fie durabil și rezistent
 • Headsetul este certificat pentru PlayStation 4 și este compatibil și cu console Xbox, calculatoare, laptopuri, tablete, smartphone-uri, etc

Ca aspecte negative, Trust GXT 488 Forze PS4:

 • Nu este un headset grozav pentru ascultat muzică
 • Are un cablu scurt și nu primești și un cablu de extensie în pachet
 • Este un headset cam "butucănos"
Notă produs 4/5

Verdict

Trust GXT 488 Forze PS4 este un headset robust dar ușor, creat pentru gamerii cu bugete reduse. Este certificat oficial pentru utilizarea cu console PlayStation 4, dar este compatibil cu orice calculator, consolă de gaming, sau orice alt tip de dispozitiv care are un port audio de 3,5 mm. Nu îl putem recomanda melomanilor sau cinefililor, dar hei, acest headset nu a fost creat pentru așa ceva. Deși headsetul arată destul "butucănos", este confortabil de folosit chiar și pentru perioade lungi de gaming. În cazul în care nu ai un buget generos și ai nevoie neapărat și de un microfon de calitate pentru sesiunile de gaming online, Trust GXT 488 Forze PS4 este o opțiune de avut în vedere.

Despachetarea headsetului de gaming Trust GXT 488 Forze PS4

Trust GXT 488 Forze PS4 sosește într-o cutie destul de mare. Culorile principale folosite de producător pe pachet sunt alb, albastru și negru. În partea frontală a cutiei, poți vedea cum arată headsetul, precum și unele detalii despre el, cu accent pe faptul că Trust Forze este creat și certificat pentru utilizarea cu consolele PlayStation 4.

Trust GXT 488 Forze PS4: Cutia
Trust GXT 488 Forze PS4: Cutia

Pe spatele cutiei, afli mai multe detalii despre specificațiile și caracteristicile headsetului de gaming, inclusiv care este conținutul cutiei.

Trust GXT 488 Forze PS4: Spatele cutiei
Trust GXT 488 Forze PS4: Spatele cutiei

Când deschizi cutia, găsești headsetul Trust GXT 488 Forze PS4, ghidul de utilizare și un abțibild GXT.

Trust GXT 488 Forze PS4: Ce găsești în cutie
Trust GXT 488 Forze PS4: Ce găsești în cutie

Despachetarea lui Trust GXT 488 Forze PS4 este o experiență rapidă. Primești doar lucrurile esențiale, dar acest lucru este normal având în vedere prețul său. Ar fi fost plăcut ca Trust să includă și un cablu audio de extensie.

Reclamă

Design și caracteristici hardware

Headsetul Trust GXT 488 Forze PS4 folosește difuzoare de 50 mm cu magneți de ferită. Au o impedanță de 32 de ohmi și un răspuns în frecvență între 20 și 20000 hertzi. Difuzoarele sunt integrate în niște cupe foarte mari, care vin peste ureche, acoperite cu piele sintetică. Acestea pot pivota puțin, dar nu sunt rotative și nu se pot plia.

Perspectivă asupra lui Trust GXT 488 Forze PS4
Perspectivă asupra lui Trust GXT 488 Forze PS4

Trust GXT 488 Forze PS4 funcționează cu consola ta PlayStation 4, PC, smartphone, sau orice alt dispozitiv cu port audio de 3,5 mm. Pentru a se conecta, folosește un cablu audio nedetașabil cu o lungime de 120 de centimetri. Cablul este acoperit cu o țesătură din nailon și pare să fie durabil, dar, din punctul nostru de vedere, este prea scurt pentru a fi folosit pe un calculator desktop. Pe fir, headsetul are un controler util pentru creșterea sau micșorarea volumului, precum și pentru a activa sau dezactiva microfonul.

Controlerul de pe fir al lui Trust GXT 488 Forze PS4
Controlerul de pe fir al lui Trust GXT 488 Forze PS4

Pe aceeași temă, microfonul se află pe cupa din stânga lui Trust GXT 488 Forze PS4, este nedetașabil, dar poate fi pliat. Este un microfon omnidirecțional cu un răspuns în frecvență între 50 și 10000 de hertzi și fără anulare ecou.

Trust GXT 488 Forze PS4 cu microfonul activat
Trust GXT 488 Forze PS4 cu microfonul activat

Pentru a crea acest headset, Trust a folosit în principal materiale plastice, cu excepția bandei de susținere, care este realizată din oțel. Per total, căștile arată robust și durabil, Trust nefăcând deloc economie la cantitatea de plastic folosit.

Banda de susținere de pe Trust GXT 488 Forze PS4
Banda de susținere de pe Trust GXT 488 Forze PS4

Mulțumită faptului că este realizat în principal din materiale plastice, acest headset este și destul de ușor, deși imaginile te-ar putea face să crezi altceva: cântărește numai 339 de grame.

Trust GXT 488 Forze PS4 are căști mari și robuste
Trust GXT 488 Forze PS4 are căști mari și robuste

Dacă vrei să vezi toate specificațiile și caracteristicile acestui headset de gaming, vizitează: GXT 488 Forze PS4 Gaming Headset PlayStation official licensed product.

Trust GXT 488 Forze PS4 este un headset de gaming din categoria entry-level. Specificațiile sale nu sunt impresionante, dar ar trebui să-și facă bine treaba pentru gamerii care nu își doresc neapărat calitate premium. Punctul forte de vânzare este faptul că este certificat pentru utilizarea cu console PlayStation 4, dar altfel, Trust GXT 488 Forze PS4 este similar cu alte headseturi de gaming obișnuite.

Reclamă

Experiența de utilizare a headsetului de gaming Trust GXT 488 Forze PS4

Am folosit headsetul de gaming Trust GXT 488 Forze PS4 pentru aproximativ zece zile, în care am avut destul timp pentru a îmi face o idee despre el. Să începem prin cât de confortabile sunt aceste căști. Deși prima mea impresie când am văzut Trust GXT 488 Forze PS4 a fost că acest headset este extrem de mare și butucănos, trebuie să recunosc că s-a dovedit a fi foarte confortabil de purtat. Căștile mari îți acoperă complet urechile, iar banda de susținere nu este prea rigidă. În consecință, aceste căști nu îți "strâng" capul și nu îți dau un sentiment de "menghină". 🙂 Chiar și după patru ore sau mai mult de utilizare continuă în jocuri, nu am simțit nevoia să mi le dau jos.

Trust GXT 488 Forze PS4 este realizat în principal din materiale plastice
Trust GXT 488 Forze PS4 este realizat în principal din materiale plastice

Din punct de vedere al calității audio, Trust GXT 488 Forze PS4 sunt OK și destul de bune pentru gaming, dar nu te vor impresiona. Sunetele sunt puțin cam "închise" și neclare, iar basul este prea puternic pentru preferințele mele. De asemenea, lipsește detaliul în cazul sunetelor înalte și medii, ceea ce face ca aceste căști să nu fie o alegere bună pentru ascultat muzică. Motivul pentru aceste lucruri este probabil tipul de magneți folosit de Trust: difuzoare pe bază de ferită, care sunt OK dar nu atât de bune ca cele din neodim. Totuși, având în vedere prețul mic la care Trust vinde headsetul de gaming GXT Forze 488, nu mă pot plânge de această alegere.

Căștile Trust GXT 488 Forze PS4 sunt acoperite cu bureți moi și piele artificială
Căștile Trust GXT 488 Forze PS4 sunt acoperite cu bureți moi și piele artificială

În ceea ce privește microfonul inclus, am numai lucruri bune de spus. Este și pliabil și ajustabil și, ce este și mai important, capturează sunetul foarte clar. Am jucat câteva jocuri de League of Legends și am vorbit cu prietenii mei folosind acest headset. Mi-au spus că m-au auzit tare și clar de fiecare dată.

Trust GXT 488 Forze PS4 cu microfonul pliat
Trust GXT 488 Forze PS4 cu microfonul pliat

Controlerul de pe fir își face bine treaba și, pe lângă potențiometrul de volum, are și un comutator de activare/dezactivare pentru microfon, util uneori. Este robust și îți dă încrederea că nu se va rupe cablul la marginile lui, acest lucru fiind o problemă pe care, în timp, am întâlnit-o des la multe headseturi. Singura mică plângere pe care o am este că acest controler este poziționat puțin cam prea departe pe cablu, așa că durează un pic până te obișnuiești să îl găsești fără să te uiți după el. Totuși, nu este o problemă cu adevărat - mai mult o preferință personală.

Controlerul de volum de pe cablul lui Trust GXT 488 Forze PS4
Controlerul de volum de pe cablul lui Trust GXT 488 Forze PS4

Headsetul de gaming Trust GXT 488 Forze PS4 este un dispozitiv bun pentru gamerii care nu sunt foarte pretențioși din punct de vedere al calității audio. Pare să fie durabil și rezistent și, deși butucănos, am descoperit că este foarte confortabil de purtat. În final, deși nu îl pot recomanda pentru ascultat muzică sau vizionat de filme, este o alegere decentă pentru gaming de buget.

Ai cumpăra un headset de gaming Trust GXT 488 Forze PS4?

Așa că acum știi ce este bun și ce nu este extraordinar la headsetul de gaming Trust GXT 488 Forze PS4. Oferă calitate audio decentă, pare să fie durabil și microfonul său este excelent. L-ai cumpăra pentru tine sau pentru gamerii mai tineri din familia ta? Spune-ne ce părere ai despre el în comentariile de mai jos.

Descoperă: Divertisment Hardware și sunete Recenzii