Schimbă-ți zilnic imaginea de fundal pe dispozitivul tău cu Android

Una dintre caracteristicile care ne place mult în Windows 10 este posibilitatea de a avea o imagine de fundal diferită, în fiecare zi, pe ecranul de blocare, furnizată de Bing. Ne-am dorit să avem ceva similar de la Google și iată că dorința noastră tocmai s-a îndeplinit. Google a lansat luna aceasta aplicația Wallpapers (Imagini de fundal) , care-ți schimbă zilnic imaginea de fundal pe dispozitivele tale cu Android. Iată unde găsești aplicația și cum o folosești pentru a-ți schimba automat imaginea de fundal (wallpaper), pe ecranul de blocare și ecranul de pornire al dispozitivelor tale cu Android:

Cum instalezi aplicația Wallpapers (Imagini de fundal) din Magazinul Play

La începutul acestei luni, Goole a lansat aplicația Wallpapers (Imagini de fundal) în Magazinul Play. O poți instala și folosi în mod gratuit.

După ce o instalezi, dechide-o din Magazinul Play ori din setarul de aplicații.

Cum folosești aplicația Wallpapers pentru a seta o imagine aleasă de tine

Când deschizi aplicația Wallpapers (Imagini de fundal) , poți să navighezi prin galeria sa de poze, organizată in următoarele categorii: fotografiile mele, imagini de fundal de pe dispozitiv, pământul, peisaje, peisaje urbane, viață și texturi.

Derulează lista de categorii pentru a le vedea pe toate. Categoriile noastre preferate sunt peisaje și texturi, dar ție s-ar putea să îți placă și altele.

Fiecare categorie are o listă lungă de imagini de fundal din care poți să alegi. Această listă este actualizată zilnic. Dacă ai găsit o imagine care îți place, o poți seta ca imagine de fundal. Apasă pe opțiunea "Setați imaginea de fundal" din partea de sus a ecranului aplicației.

Apoi, poți alege dacă vrei să o setezi ca imagine de fundal pentru ecranul de pornire, pentru ecranul de blocare sau ambele.

Cum ai o imagine de fundal diferită, în fiecare zi, cu aplicația Wallpapers

Dacă vrei ca aplicația Wallpapers (Imagini de fundal) să seteze o imagine zilnică pentru tine și să o schimbe automat la fiecare 24 de ore trecute, poți face asta.

În fereastra aplicației, mergi la categoria de imagini care-ți place cel mai mult: pământul, peisaje, peisaje urbane, viață sau texturi. Apoi, apasă butonul "Imagine de fundal zilnică - Atingeți pentru a activa" , din colțul din stânga sus.

Ești informat(ă) că imaginea de fundal se va schimba automat în fiecare zi. Alege dacă vrei ca imaginile de fundal să fie descărcate numai prin Wi-Fi. Apoi, apasă OK, pentru a porni această facilitate.

Acum poți închide aplicația Wallpapers (Imagini de fundal) și te poți bucura de wallpaper-ul tău unic, în fiecare zi, pe tableta sau smartphone-ul tău cu Android.

Îți place noua aplicație Wallpapers (Imagini de fundal)?

Încearcă aplicația Wallpapers (Imagini de fundal) de la Google și vezi cum merge. Apoi, spune-ne părerea ta despre aplicație: Merge bine? Îți oferă imagine frumoase? Ce ai vrea ca Google să îmbunătățească la ea?