Sponsorizat de

TP-Link lansează Deco M4 și îți recomandă 6 gadgeturi pe care le poți face cadou

Dacă vrei să faci un cadou sau să te răsfeți cu un produs de calitate, TP-Link îți oferă câteva idei. Am selectat șase dintre cele mai apreciate produse ale lor, menite să îți ușureze sarcinile zilnice sau să te scape de corvoada alegerii unui cadou potrivit. Internetul a devenit indispensabil și odată cu avansarea tehnologiei, și dorințele noastre au crescut. Iată sugestiile noastre de cadouri de la TP-Link, pentru cititorii noștri:

1. TP-Link Deco M4 - proaspăt lansat în România

TP-Link Deco M4

TP-Link Deco M4 îți va ridica experiențele de networking la cel mai înalt nivel. Dacă te-ai săturat să ți se blocheze serialul preferat sau să asculți muzică cu întreruperi, ai nevoie de noul Deco M4. TP-Link îți garantează cea mai bună conexiune wireless în toată casa, cu ajutorul unui dispozitiv elegant și ușor de instalat. Pachetul conține două unități, fiecare unitate cu câte 2 porturi Gigabit Ethernet (WAN/LAN auto-sensing) și suportă până la 100 de dispozitive conectate simultan. Utilizatorii se vor bucura de cea mai bună conexiune pe 5GHz și de vitezele de până la 1167 Mbps pe care le oferă Deco M4. Echipa Digital Citizen l-a primit deja în teste și deși încă nu am finalizat recenzia acestui sistem, testele noastre inițiale arată foarte promițător. Vei afla detalii concrete și o analiză completă foarte curând.

2. TP-Link Deco M5, pachet de două sau trei unități mesh WiFi

TP-Link Deco M5

Sistemul mesh Wi-Fi dual-band TP-Link Deco M5 v2 lucrează pentru a forma o rețea wireless unică și omniprezentă în casa ta. Pe măsură ce te deplasezi prin casă, telefonul sau tableta se va conecta automat la sistemul mesh Deco M5, care oferă viteze excelentă și o navigare online continuă. Cele două unități din pachetul de bază, oferă o acoperire Wi-Fi pentru o suprafață de până la 350 mp, astfel că utilizatorii vor uita de problemele cauzate de conexiunea slabă. Sistemul mesh vine cu specificații și funcții personalizate pentru securizarea rețelei, integrează TP-Link HomeCare oferind funcții precum Antivirus încorporat, Control Parental avansat și Quality of Service (QoS). Tehnologia mesh de la TP-Link îmbunătățește performanța și sporește rapiditatea atunci când faci streaming, te joci sau descarci fișiere online.

Pachetul cu trei unități Deco M5, vine cu un plus de putere, pentru Wi-Fi fără întreruperi pe o suprafață de până la 510 mp. Deco M5 3 pack este, de asemenea, ușor de configurat și oferă posibilitatea de conectare wireless a până la 100 de dispozitive, fără a afecta performanțele rețelei. Sistemul este compatibil cu Amazon Alexa, care îți va oferi control asupra celor 3 unități folosind comenzi vocale. Iar grija siguranței este de domeniul trecutului, pentru că Deco M5 oferă tehnologii avansate de securitate.

Poți afla mai multe detalii, în recenzia noastră: Review TP-Link Deco M5 v2: Un sistem mesh WiFi frumos, pentru întreaga casă!

3. TP-Link Archer C5

TP-Link Archer C5

Este un router dual-band, perfect pentru pasionații de gaming. Archer C5 oferă o acoperire wireless mare și o performanță ridicată pentru orice buget. Fie că vrei să îl oferi cadou, fie că vrei să îți dotezi casa cu un router performant, la un preț bun, TP-Link îți recomandă tehnologia dual-band, cu o lățime de bandă wireless de până la 1.2 Gbps, 300 Mbps în banda de 2.4 GHz și 867 Mbps în banda de 5 GHz. Acestea îți oferă posibilitatea de a face streaming HD fără întreruperi, iar jocurile online și alte aplicații care au nevoie de o bandă de date mare vor funcționa fără probleme. Routerul Archer C5 oferă conexiuni Gigabit și vine cu 4 antene externe, cu tehnologie avansată, care cresc performanța și acoperirea unui dispozitiv obișnuit. Află mai multe detalii despre performanțele sale în recenzia noastră: Review TP-Link Archer C5 v4: Un router wireless popular, adus la zi!

4. TP-Link Archer C6

TP-Link Archer C6

Un router dual-band cu 5 porturi Full Gigabit. Generația nouă v2 a acestui model, aduce un beneficiu important, și anume tehnologia MU-MIMO. Mai exact, acum te poți bucura de o comunicare simultană cu un număr dublu de terminale wireless, la performanțe maxime. Mai mult, Archer C6 se încadrează perfect pentru titlul de "cadou ideal", deoarece vine cu un raport calitate-preț imbatabil. Află detalii complete despre ce îți oferă acest router, din review-ul nostru: Recenzie TP-Link Archer C6 v2: Un router wireless AC1200 de calitate.

5. TP-Link LB130

TP-Link LB130

Este becul inteligent care va aduce un suflu modern camerei tale. Vine cu o gamă largă de culori, în funcție de mediul sau de starea de spirit în care te afli. Becul inteligent LB130 se conectează la rețeaua Wi-Fi de la tine de acasă și poate fi controlat de oriunde, cu ajutorul aplicației Kasa, cu o simplă atingere pe ecranul telefonului. Nu trebuie să îți faci griji nici pentru consumul de energie deoarece, datorită tehnologiei cu leduri, consumă cu până la 80% mai puțin decât un bec obișnuit:

Poveste de Crăciun cu bradul SMART

Află mai multe în recenzia noastră: Review TP-LINK LB130: Bec color, inteligent și cu WiFi.

6. TP-Link HS110

TP-Link HS110

Priza inteligentă Wi-Fi HS110 îți va deveni unul dintre cei mai buni prieteni. Aceasta oferă posibilitatea de a controla dispozitivele conectate, cu ajutorul aplicației Kasa, chiar și atunci când ești în vacanță. Poți programa priza HS110 astfel încât să pornească ori să oprească dispozitivele conectate atunci când dorești. De exemplu, poți să pornești ori să oprești de la distanță instalația de lumini din bradul de Crăciun. În plus, HS110 îți permite să analizezi consumul de energie în timp real, economisind bani, cu o simplă apăsare de buton. Detalii complete găsești în recenzia noastră: Recenzie TP-LINK HS110 - Cum este priza inteligentă Wi-Fi cu monitorizarea energiei?

Care din sugestiile TP-Link îți plac cel mai mult?

TP-Link România a venit cu această listă de sugestii special pentru cititorii Digital Citizen. La finalul acestui articol, suntem curioși ce dispozitiv îți place cel mai mult din cele menționate și de ce. Comentează mai jos și hai să discutăm.