19 imagini frumoase de fundal, pentru Crăciun 2019

Sfârșitul anului 2019 vine rapid și mai este doar un pic până la Crăciun. Este acea perioadă specială a anului când familiile și prietenii sunt împreună și majoritatea dintre noi încercăm să devenim mai buni. Peste tot sunt brazi de Crăciun, decorațiuni, globuri și luminițe festive, așa că de ce nu și pe calculatoarele și dispozitivele noastre? Dacă te afli în căutare de imagini de fundal care să îți decoreze ecranele în perioada sărbătorilor de iarnă, te putem ajuta. Am căutat pe internet și am făcut o listă cu imaginile de fundal care ne-au plăcut cel mai mult pentru sărbătorile de iarnă din anul 2019, imagini pe care le poți vedea și descărca în rezoluția ta preferată. Iată lista:

NOTĂ: Dacă nu știi cum să setezi o imagine nouă pe fundalul desktop-ului tău, citește 4 metode de a schimba imaginea de fundal de pe desktop în Windows 10. Dacă vrei să le folosești pe smartphone-ul sau tableta ta cu Android, citește: 4 metode de a schimba imaginea de fundal a smartphone-ului tău cu Android.

1. Coroniță de Crăciun

Dacă îți plac imaginile simple, iată una care conține doar o coroniță roșie și un mesaj Merry Christmas (Crăciun Fericit) scris foarte frumos.

Wallpaper pentru Crăciun 2019: Coroniță de Crăciun, de Becca Clark

Descărcare: Coroniță de Crăciun, de Becca Clark

2. Ornamente pentru sărbătoarea Crăciunului

Următoarea este o imagine de fundal pentru Crăciun, cu scorțișoară, fructe mici și roșii, precum și cu o creangă de brad, totul deasupra unui fundal din lemn maro.

Wallpaper pentru Crăciun 2019: Ornament pentru sărbătoarea Crăciunului, de Daria-Yakovleva

Descărcare: Ornament pentru sărbătoarea Crăciunului, de Daria-Yakovleva

3. Brad, eucalipt și fructe roșii pentru Crăciun

Această imagine de fundal este perfectă pentru cei care iubesc plantele. Partea superioară a imaginii este simplă și bună pentru a îți așeza pictogramele, în timp ce partea de jos este plină de crenguțe de brad, eucalipt și fructe roșii pentru un strop de culoare.

Wallpaper pentru Crăciun 2019: Brad, eucalipt, fructe roșii, de Annie Spratt

Descărcare: Brad, eucalipt, fructe roșii, de Annie Spratt

4. Bokeh Xmas

Pentru unii oameni, luminile de Crăciun sunt mai frumoase decât orice altceva. Dacă ești unul dintre ei și îți place și efectul bokeh, această imagine de fundal s-ar putea să fie cea mai bună pentru tine.

Wallpaper pentru Crăciun 2019: Bokeh Xmas, de Tomislav Jakupec

Descărcare: Bokeh Xmas, de Tomislav Jakupec

5. Coroniță roșie de Crăciun, cu fructe roșii

Această imagine de fundal ce prezintă o coroniță de Crăciun cu fructe mici și roșii poate fi perfectă pentru tine dacă îți place să-ți ții pictogramele în partea stângă a ecranului și dacă roșul este una dintre culorile tale preferate.

Wallpaper pentru Crăciun 2019: Decorațiune de Crăciun, de Toni Cuenca

Descărcare: Decorațiune de Crăciun, de Toni Cuenca

6. Figurine reprezentând Nașterea

Pentru mulți oameni, Crăciunul este în primul și în primul rând despre Nașterea lui Isus și începutul unei noi lumi. Dacă vrei să aduci acest lucru pe desktop-ul tău, iată o imagine de fundal care prezintă Nașterea lui Hristos.

Wallpaper pentru Crăciun 2019: Figurine Nașterea lui Isus, de Ben White

Descărcare: Figurine Nașterea lui Isus, de Ben White

7. Globuri și clopoței de Crăciun

Crăciunul nu este definit doar de culoarea roșie, ci și de alb. Dacă îți place mult albul și tânjești după lucrurile simple, iată o imagine de fundal care prezintă clopoței albi, globuri albe și câteva frunze verzi, dar care îți lasă și mult spațiu liber în partea de sus, astfel încât să-ți poți așeza pictogramele cum vrei tu.

Wallpaper pentru Crăciun 2019: Globuri și clopoței albi, de Joanna Kosinska

Descărcare: Globuri și clopoței albi, de Joanna Kosinska

8. Cadouri de Crăciun și globuri roșii

Sezonul sărbătorilor de iarnă este și o perioadă plină de cadouri. Dacă vrei ca desktop-ul tău să îți dea acel sentiment pe care îl ai când vezi cadouri împachetate frumos sub bradul de Crăciun, atunci această imagine de fundal s-ar putea să fie ceea ce cauți.

Wallpaper pentru Crăciun 2019: Cutii de cadouri și globuri roșii, de Mel Poole

Descărcare: Cutii de cadouri și globuri roșii, de Mel Poole

9. Figurine cu Nașterea și efect bokeh

Vrei o imagine de fundal care să te facă să te gândești la Nașterea lui Isus Hristos și îți plac și luminițele cu efect bokeh? Dacă le vrei pe ambele, încearcă această imagine de fundal aurie.

Wallpaper pentru Crăciun 2019: Figurine cu Nașterea, de Gareth Harper

Descărcare: Figurine cu Nașterea, de Gareth Harper

10. Citind o carte de Crăciun, în timp ce bei o cafea

Crăciunul este și un moment perfect pentru confort și căldură, iar următoarea imagine prezintă exact aceste lucruri. Ce poate fi mai fain decât să citești o carte și să bei o cafea caldă în fața unui foc?

Imagine de fundal pentru Crăciun 2019 - Imagine de fundal din Thought Catalog

Descărcare: Femeie citind o carte în timp ce bea cafea, în ziua de Crăciun, de Thought Catalog

11. Cutie de cadou înconjurată de globuri argintii

Preferi albastrul în loc de roșu și argintiul în locul albului? Atunci această imagine, în care sunt cadouri argintii și globuri gri pe un fundal albastru, s-ar putea să fie perfectă pentru desktop-ul calculatorului tău.

Wallpaper pentru Crăciun 2019: Cutie de cadouri cu globuri gri, de Amy Texter

Descărcare: Cutie de cadouri cu globuri gri, de Amy Texter

12. Glob roșu de Crăciun

Poate că tot ce vrei pe desktop-ul tău este ceva atât de simplu ca un glob roșu atârnând în brad. Iată o imagine de fundal care arată exact asta.

Wallpaper pentru Crăciun 2019: Glob roșu de Crăciun, de Elias Tigiser

Descărcare: Glob roșu de Crăciun, de Elias Tigiser

13. Glob alb

Mai departe, avem o imagine de fundal care ne place pentru ne dă senzația de ceva mai personal: este o fotografie cu o persoană ce ține în mâini un glob alb. Suntem siguri că și ție îți place.

Wallpaper pentru Crăciun 2019: Glob alb, de VisionPic

Descărcare: Femeie ținând un glob alb, de VisionPic

14. Pereche de botoșei albaștri tricotați, atârnând într-un brad de Crăciun

Aștepți cel mai frumos cadou pe care ți l-ar putea aduce Moș Crăciun? Sau, cumva, el sau ea a venit deja, schimbându-ți viața pentru totdeauna? Folosește această imagine de fundal drăguță și caldă pentru a aducea acea bucurie și pe desktop-ul tău.

Wallpaper pentru Crăciun 2019: Pereche de botoșei albaștri tricotați, atârnând într-un brad de Crăciun

Descărcare: Pereche de botoșei tricotați, agățați în bradul de Crăciun

15. Om de zăpadă cu alb, roșu și negru

Ce e Crăciunul fără oamenii de zăpadă? Chiar dacă nu a nins afară, poți să-ți aduci un om de zăpadă pe desktop. Iată unul care nouă ne place chiar mult:

Wallpaper pentru Crăciun 2019: Om de zăpadă cu alb, roșu și negru

Descărcare: Om de zăpadă cu roșu și negru

16. Glob de zăpadă cu Moș Crăciun

Dacă este Crăciunul, atunci este timpul pentru Moș Crăciun să aducă o mulțime de cadouri tuturor copiilor. De ce să nu îl lași pe Moș Crăciun să le zâmbească și de pe fundalul desktop-ului tău?

Wallpaper pentru Crăciun 2019: Glob de zăpadă cu Moș Crăciun, de Mitya Ivanov

Descărcare: Glob de zăpadă cu Moș Crăciun, deMitya Ivanov

17. Fulgi de nea din hârtie

Una dintre activitățile favorite ale multor familii în timpul Crăciunului este crearea de decorațiuni din hârtie. Poți să le aduci și pe desktop-ul tău, cu această imagine cu fulgi de nea din hârtie.

Wallpaper pentru Crăciun 2019: Fulgi de nea din hârtie, de Kelly Sikkema

Descărcare: Fulgi de nea din hârtie, de Kelly Sikkema

18. Cafeaua din dimineața Crăciunului

Dacă îți place cafeaua și Crăciunul la fel de mult ca nouă și apreciezi și lucrurile simple, suntem destul de siguri că îți va plăcea și această imagine cu o ceașcă de cafea înconjurată de crenguțe de brad și fructe roșii.

Wallpaper pentru Crăciun 2019: Cafeaua din ziua de Crăciun, de Toa Heftiba

Descărcare: Cafeaua din dimineața de Crăciun, de Toa Heftiba

19. Crăciun în stil Anime

Da, noi suntem fani anime și această ultimă imagine de fundal pentru Crăciun este dedicată celor care iubesc tot ce înseamnă anime! :)

Wallpaper pentru Crăciun 2019: Crăciun Anime

Descărcare: Crăciun Anime

Editorii Digital Citizen îți urează Crăciun Fericit!

Mai este doar un pic până pe 25 decembrie. Îți dorim un Crăciun Fericit, bucurie, pace și fericire! De asemenea, sperăm că Moșul va fi bun cu tine anul acesta și îți va aduce toate cadourile pe care ți le dorești, pentru că meriți numai lucruri bune.