20 de imagini de fundal pentru smartphone-ul tău cu tema Crăciun 2020

Pe măsură ce ne apropiem de finalul anului 2020, spiritul Crăciunului ne înconjoară! Știm că mulți dintre cititorii noștri deja și-au decorat casele și sunt pregătiți să-l aștepte pe Moș Crăciun. Însă ți-ai decorat și telefonul cu Android sau iPhone-ul cu o imagine de fundal pentru Crăciun? Dacă încă mai cauți imaginea perfectă pentru ecranele de pe dispozitivele tale mobile, iată imaginile noastre de Crăciun favorite pentru smartphone-uri și tablete:

NOTĂ: Dacă ai nevoie de ajutor pentru setarea unui nou wallpaper pe smartphone-ul sau tableta ta cu Android, iată cum o poți face: 4 metode de a schimba imaginea de fundal a smartphone-ului tău cu Android.

1. Ornamente de Crăciun

Prima imagine de fundal de Crăciun pentru telefon din lista noastră este despre acele lucruri simple care te fac să te gândești la această sărbătoare specială. Pe un fundal gri, ai ramuri de brad, fructe roșii, un glob roșu și o acadea.

Ornamente de Crăciun

Descărcare: Ornamente de Crăciun

2. Glob roșu Merry Christmas (Crăciun fericit)

Ce îți place cel mai mult la Crăciun? Dacă răspunsul tău este bradul de Crăciun, această imagine de fundal pentru telefon este pentru tine: un glob roșu cu mesajul Merry Christmas, într-un brad luminat.

Glob roșu Merry Christmas (Crăciun fericit)

Descărcare: Glob roșu Merry Christmas (Crăciun fericit)

3. Crăciun Anime

Ești fan anime? Iată o imagine de fundal pentru telefon cu mesajul Merry Christmas și un desen anime. Sperăm să îți placă! 🙂

Crăciun Anime

Descărcare: Crăciun Anime

4. Un brad de Crăciun simplu, din hârtie, pe un fundal roșu

Ne plac lucrurile simple și, dacă și tu crezi că sunt de efect, atunci îți va plăcea această imagine de fundal pentru telefon. Este un brad de Crăciun origami pe un fundal roșu.

Un brad de Crăciun simplu, din hârtie, pe un fundal roșu

Descărcare: Un brad de Crăciun simplu, din hârtie, pe un fundal roșu

5. Scrisori în bradul de Crăciun

Crăciunul este o perioadă când dorințele se pot împlini și despre aceasta este vorba în următoarea imagine de fundal pentru telefon: un brad de Crăciun plin cu scrisori, urări de bine și dorințe. Să sperăm că Moșul ne va aduce tuturor ceea ce ne dorim cu adevărat. 🙂

Scrisori în bradul de Crăciun

Descărcare: Scrisori în bradul de Crăciun

6. Efect bokeh pentru un brad de Crăciun cu lumini colorate

Iată o altă imagine de fundal pentru telefon care ne place mult. Este un brad de Crăciun cu lumini colorate dar diferit: efectul bokeh îl face să arate simplu, deși nu ai cum să-l confunzi cu altceva. Apropo, pictogramele din Android sau de pe iPhone arată foarte bine peste această imagine de fundal.

Efect bokeh pentru un brad de Crăciun cu lumini colorate

Descărcare: Efect bokeh pentru un brad de Crăciun cu lumini colorate

7. Ninge pe o stradă plină de brazi decorați de Crăciun

Încă o imagine de fundal care ne place. Este o fotografie cu o stradă dintr-un oraș mic, plină de brazi de Crăciun. În plus, ninge, iar asta face ca peisajul să fie magic! 🙂

Ninge pe o stradă plină de brazi decorați de Crăciun

Descărcare: Ninge pe o stradă plină de brazi decorați de Crăciun

8. Crede în magia Crăciunului

Ramuri de brad, lumini de Crăciun, un glob și un înger mic, fundal roșu și cel mai bun mesaj pe care îl poți primi de Crăciun: “Believe in the magic of Christmas” (Crede în magia Crăciunului). Ne place mult!

Crede în magia Crăciunului

Descărcare: Crede în magia Crăciunului

9. Coroniță de Crăciun

Coronițele de Crăciun sunt și ele simboluri ale acestei perioade speciale a anului, așa că iată o imagine de fundal cu o coroniță de Crăciun cu fructe roșii și o fundă roșie. Fundalul alb ne aduce aminte de zilele pline de zăpadă și liniște.

Coroniță de Crăciun

Descărcare: Coroniță de Crăciun

10. Decorațiuni de Crăciun și scorțișoară

Această imagine de fundal este ceva mai aglomerată, dar la fel este și biroul oricui îi place să decoreze. 🙂 Aici avem globuri de Crăciun, ramuri de brad, funde, sclipici, scorțișoară și chiar și niște steluțe mici făcute din coajă de portocală.

Decorațiuni de Crăciun și scorțișoară

Descărcare: Decorațiuni de Crăciun și scorțișoară

11. Ramuri și conuri de brad, fundă roșie, fundal cu lemn maro

Iată încă o imagine de fundal pentru telefon care ne place pentru că este destul de simplă și face ca pictogramele pe care le ai pe ecranul Android sau iPhone să fie vizibile ușor. Imaginea include ramuri de brad, conuri și o fundă roșie, totul deasupra unui fundal rustic din lemn.

Ramuri și conuri de brad, fundă roșie, fundal cu lemn maro

Descărcare: Ramuri și conuri de brad, fundă roșie, fundal cu lemn maro

12. Dragă Moșule

Unul din lucrurile care fac din Crăciun un moment special este trimiterea de scrisori către Moș Crăciun, în speranța că îți va aduce ceea ce îți dorești. Dacă ai fost bun/ă anul acesta, iată o imagine de fundal pentru telefon care să-ți aducă aminte să îi scrii lui Moș Crăciun o scrisoare cu ce-ți dorești anul acesta. 🙂

Dragă Moșule

Descărcare: Dragă Moșule

13. Cadou de Crăciun

Vrei să-ți faci telefonul să arate ca un cadou de Crăciun? 🙂 Tot ce îți trebuie este această imagine care acoperă întreg ecranul cu un fundal roșu și o fundă aurie.

Cadou de Crăciun

Descărcare: Cadou de Crăciun

14. Crăciun fericit de la Moș Crăciun și renii săi

Ți-am spus că ne plac lucrurile simple? 🙂 Iată o imagine de fundal fără prea multe lucruri care reușește să fie simplă dar să-ți transmită eficient mesajul Merry Christmas (Crăciun fericit).

Crăciun fericit de la Moș Crăciun și renii săi

Descărcare: Crăciun fericit de la Moș Crăciun și renii săi

15. Câteva simboluri de Crăciun

Cadouri și fructe în partea de jos, o rămurică de brad și fructe în centru, un ornament pentru vârful bradului de Crăciun în partea de sus. Totul, pe un fundal alb. Este mai mult decât destul pentru a-ți decora telefonul cu Android sau iPhone-ul în spiritul Crăciunului, nu-i așa?

Câteva simboluri de Crăciun

Descărcare: Câteva simboluri de Crăciun

16. Figurină Moș Crăciun

Iată o imagine drăguță cu un suport de lumânare în formă de Moș Crăciun, în fața unor lumini de Crăciun. Efectul bokeh și culorile calde ne-au făcut să ne placă mult această ilustrație.

Figurină Moș Crăciun

Descărcare: Figurină Moș Crăciun

17. Cadouri de Crăciun și decorațiuni pe un fundal roșu

Unii oameni preferă să îți păstreze pictogramele în partea de jos a ecranului telefonului. Dacă ești unul dintre ei și vrei o imagine de fundal simplă, dar elegantă, pentru smartphone, aceasta s-ar putea să fie pe placul tău.

Cadouri de Crăciun și decorațiuni peste un fundal roșu

Descărcare: Cadouri de Crăciun și decorațiuni peste un fundal roșu

18. Masă de Crăciun și un brad de Crăciun în fundal (cu bokeh)

Vrei o imagine de fundal de Crăciun pentru telefon, care să arate bine și pe care să se vadă clar pictogramele? Iată una cu efect bokeh pe bradul de Crăciun și o masă din lemn alb în partea de jos, acolo unde sunt afișate aplicațiile tale preferate.

Masă de Crăciun și un brad de Crăciun în fundal (cu bokeh)

Descărcare: Masă de Crăciun și un brad de Crăciun în fundal (cu bokeh)

19. Fulgi de nea și lumini

Pe lângă bradul de Crăciun și Moș Crăciun, ce te face să te gândești la această sărbătoare? Dacă răspunsul tău este fulgii de nea și luminile, atunci îți trebuie această imagine de fundal pe Android-ul sau iPhone-ul tău:

Fulgi de nea și lumini

Descărcare: Fulgi de nea și lumini

20. Om de zăpadă

La final, iată o imagine de fundal drăguță pentru smartphone-ul tău: dacă nu ai noroc de destulă zăpadă încât să poți face un om de zăpadă adevărat de acest Crăciun, cel puțin vei avea unul pe telefon, corect? 🙂

Om de zăpadă

Descărcare: Om de zăpadă

Îți dorim Crăciun fericit!

Asta fost tot! Crăciunul vine imediat, așa că, dacă încă nu ai terminat de decorat tot ce ai vrut, acum este momentul. Și nu uita să îți pui imaginea favorită de Crăciun și pe smartphone-ul tău. Crăciun fericit!

Descoperă: Smartphone Android Aspect și Personalizare Blog iOS
Spune-ți părerea: Vezi comentarii Comentează