21 de imagini de fundal pentru smartphone cu Crăciunul 2021

Pe măsură ce ajungem la sfârșitul unui 2021 dificil, spiritul Crăciunului se așterne încet, dar sigur, peste tot în jurul nostru. Știm că mulți dintre voi v-ați decorat deja casele și vă pregătiți să petreceți câteva momente de liniște. Dar nicio pregătire pentru Crăciun nu este completă până nu ți-ai decorat Androidul sau iPhone-ul cu un o imagine de fundal legată de Crăciun. Dacă ești în căutarea imaginii perfecte de fundal pentru sărbătorile de iarnă, iată selecția noastră de 21 de fundaluri de Crăciun pentru smartphone-uri și tablete:

1. Brad de Crăciun desenat cu lumină

Începem cu un fundal care ilustrează foarte bine anul agitat pe care l-am avut. Și, la fel ca 2021, această imagine ne arată că există frumusețe și în dezordine.

Brad de crăciun din lumină

Descarcă: Blue and white led light photo

2. Suntem diferiți, dar ne unește spiritul de sărbătoare

Continuăm cu un fundal de smartphone care ne amintește că perioadele cele mai frumoase se petrec în compania altora. Deși avem opinii diferite, obiective diferite, drumuri diferite, ar trebui să ne bucurăm de Crăciun împreună.

Desen cu animale drăguțe pe fundal alb

Descarcă: Cute sea lion animal christmas card background

3. Ramură de pin pe masă din lemn

Dacă ești pretențios, iată un fundal cu o paletă de culori frumoasă și mult spațiu pentru pictograme. În acest fel, poți personaliza Ecranul de pornire și poți face pictogramele și widgeturile mai vizibile.

Ramură de pin pe masă

Descarcă: Wooden table with pine

SFAT: Dacă ai nevoie de ajutor pentru organizarea Ecranului de pornire din Android, citește acest tutorial: Personalizarea Ecranului de pornire din Android în 6 pași simpli.

4. Glob roșu pe norișori

Iată un alt fundal care îți oferă spațiu suficient pentru a-ți plasa pictogramele. Mulțumită schemei simple de culori, nu vei avea probleme la identificarea elementelor grafice ale interfeței telefonului.

Glob roșu

Descarcă: Top view red xmas tree toy on red isolated table free space

5. Aranjarea mesei de Crăciun

Normal, toți așteptăm cu nerăbdare cina de Crăciun. Conversațiile în familie, comentariile pasiv-agresive, bârfele și nu în ultimul rând, mâncarea. Ai grijă doar la aportul de carbohidrați și glucide!

Aranjament de masă cu ornamente aurii

Descarcă: Served christmas table setting

6. Bicicletă miniaturală în zăpadă

Trecem la tonuri mai deschise, cu un fundal infățișând o bicicletă în miniatură blocată în zăpadă. Nouă ni se pare foarte drăguță imaginea. Ești de acord?

Bicicletă în miniatură

Descarcă: Miniature Bicycle Snow

7. Brad dulce de Crăciun

Dacă îți place Crăciunul și ești înnebunit după ciocolată, acest fundal de smartphone este perfect pentru tine. Decorațiunile nu sunt, totuși, comestibile.

Ciocolată în formă de brad de Crăciun

Descarcă Stars Chocolate Christmas

8. Winnie the Pooh

Copiii tăi cu siguranță se vor bucura de acest fundal. Este ursulețul Winnie the Pooh, care stă adâncit în gânduri în fața bradului de Crăciun, probabil visând la dulciuri cu miere.

Winnie the Pooh de Crăciun

Descarcă: Wallpaper Christmas Vague

9. Cățeluș de Crăciun

Suntem de părere că animalele de companie nu ar trebui să fie oferite drept cadouri surpriză (cu excepția cazului în care ești sigur că persoana respectivă poate avea grijă de ele). Asta nu înseamnă că nu poți să-ți îmbraci animalul de companie pentru a arăta ca un cadou de Crăciun. Nu-i așa?

Cățeluș îmbrăcat festiv

Descarcă: Christmas Dog Puppy

10. Înger dolofan

O să semănăm mult cu acest înger dolofan după cina copioasă de Crăciun. Fără regrete!

Înger dolofan

Descarcă: Christmas Card Angel

11. Turtă dulce de Crăciun

Turta dulce are un gust mai bun în fața bradului, însoțită de o cană de lapte călduț. Sau poate ciocolată caldă? Oricum, abia așteptăm.

Turtă dulce însoțit de o băutură caldă

Descarcă: Christmas, Still Life, Tree

12. Fundal minimalist de Crăciun cu nuanțe întunecate

Da, ne plac imaginile de fundal minimaliste de Crăciun. Credem că, cu cât imaginea este mai simplă, cu atât Ecranul de pornire pare mai puțin aglomerat. Cu pictograme multicolore, tot felul de butoane și widgeturi, nu vrei ca imaginea de fundal să facă ecranul să pară și mai încărcat. Iată un fundal care completează perfect modul întunecat de pe telefonul tău Android sau iPhone.

Ornamente pe fundal gri închis

Descarcă: Assorted-color ornaments on black surface photo

13. Artificii

A spus cineva „focuri de artificii”? ˇVrem să fim prezenți! Le iubim la petreceri sau festivaluri și le așteptăm cu nerăbdare în perioada sărbătorilor de iarnă. Adaugă câteva efecte bokeh și obții un fundal reușit!

Artificii aprinse

Descarcă: Bokeh photography of person holding fireworks photo

14. Glob de Crăciun

Iată un alt fundal cu o paletă de culori rece, uniformă și cu mult spațiu pentru pictogramele tale. În plus, globul arată superb.

Glob superb

Descarcă: Person holding bauble ball photo

15. Spiridușul lui Moș Crăciun?

Avem încă un fundal pentru iubitorii de câini. Sperăm că niciun animal de companie nu a fost rănit sau îngrozit în timpul sesiunii foto.

Cățeluș îmbrăcat ca un elf al lui Moș Crăciun

Descarcă: White and brown long coated small dog wearing santa hat photo

16. Fundal în tonuri de gri pentru pictograme colorate

Iată un fundal care va scoate în evidență pictogramele de pe Ecranul de pornire. Credem că decorațiunile discrete sunt șic.

Fundal gri cu decorațiuni, de Annie Spratt

Descarcă: Grayscale photo of star mat photo by Annie Spratt

17. Baloane colorate

Vrei să faci pictogramele și widget-urile greu de citit? Căutările tale au luat sfârșit, ți-am găsit fundalul perfect. Dacă îți plac LA NEBUNIE globurile colorate, încearcă fundalul acesta. Succes apoi în găsirea pictogramei Instagram!

Globuri aurii și roșii strălucitoare, de Jonathan Borba

Descarcă: Red and brown Christmas baubles photo by Jonathan Borba

18. Pisici + brad = dragoste

Știi că este doar o chestiune de timp. Daca ai pisici, vor fi hipnotizate de globurile și luminile strălucitoare și vor încerca să se joace cu decorațiunile. Așa că asigură-te că bradul este asigurat corespunzător.

Pisică adulmecând bradul de Crăciun, de YoonJae Baik

Descarcă: White and gray cat on brown wood by YoonJae Baik

19. Pom de Crăciun cu efect bokeh

Iată un ultim fundal minimalist, de data aceasta cu un efect bokeh pe un pom de Crăciun. Bonus, dacă smartphone-ul tău are un ecran AMOLED, acest fundal îți va economisi bateria!

Brad cu luminițe, nefocalizat, de Sneha Cecil

Descarcă: Yellow lights on black background photo by Sneha Cecil

20. Omul de zăpadă derutant

Avem atât de multe întrebări despre această imagine. De ce să îmbraci bietul om de zăpadă cu haine groase și calde? Nu căldura este inamicul numărul unu al oamenilor de zăpadă? Apoi, de ce zâmbește? Se topește acolo! Oricum, poza este faină și a reușit să ne pună și zâmbetul pe buze.

Om de zăpadă de jucărie zâmbitor, de Di He

Descarcă: Snowman plush toy photograph photo by Di He

21. Crăciun fericit!

Încheiem lista cu un semn luminos foarte cool, pe care ne-ar plăcea să îl avem în biroul nostru de sărbători. Ocazie cu care îți dorim un Crăciun fericit, La Mulți Ani și să te bucuri de aceste sărbători împreună cu familia și prietenii!

Semn luminos Crăciun Fericit

Descarcă: Merry Christmas sign by Lisanto 李奕良

Care este preferatul tau?

Sperăm că ți-a plăcut selecția noastră de 21 de imagini de fundal pentru sărbătorile de Crăciun 2021. Înainte de a închide pagina, spune-ne, care este preferatul tău? Ai și alte imagini de fundal de Crăciun pe care le preferi? Dacă da, împărtășește-le cu noi!

Descoperă: Smartphone Android Aspect și Personalizare Blog iOS
Spune-ți părerea: Vezi comentarii Comentează