Cele mai bune imagini de fundal pentru Windows (4K și Full HD)

Cele mai bune imagini de fundal pentru Windows (4K și Full HD)

Ok, până acum ai tot încercat imaginile de fundal (wallpaper) incluse în Windows și încă nu ai găsit una care se potrivește stilului tău. Sau poate vrei pe desktop personajul din jocul tău preferat. Deci începi să cauți pe internet cele mai bune imagini de fundal pentru Windows 10 ori Windows 11 și ajungi aici. Ei bine, ca de obicei, găsești ce îți trebuie pe Digital Citizen. Iată o listă cu unsprezece imagini de fundal 4K superbe pentru Windows 11 și Windows 10, cu un bonus: un mod de a-ți anima fundalul de pe desktop! Continuă să citești și alege-ți wallpaperul favorit:

Reclamă

1. Inimă 4K de Justin Maller

Cum Ziua Îndrăgostiților este foarte aproape, acest fundal este garantat să-ți trezească emoții calde, reușind în același timp să arate și foarte cool. Îl poți descărca în toate mărimile de aici: Love heart Wallpaper 4K de Justin Maller.

Love heart Wallpaper 4K de Justin Maller

Love heart Wallpaper 4K de Justin Maller

2. Silueta munților de Simon Berger

Nu strică niciodată să privim lucrurile în perspectivă. Mai ales când este vorba de o perspectivă foarte largă, ca cea din acest fundal incredibil 4K creat de fotograful Simon Berger. Acest fundal are o compoziție simplă, ajutându-te să îți găsești cu ușurință pictogramele pe desktop, și în plus, îți oferă o priveliște glorioasă asupra munților din Altmünster, Austria Superioară. Poți descărca imaginea în orice mărime, de aici: Silhouette Of Mountains de Simon Berger.

Silhouette Of Mountains de Simon Berger

Silhouette Of Mountains de Simon Berger

PONT: Dacă vrei să știi mai multe despre schimbarea imaginii de fundal, îți oferim un articol cu șase metode de a schimba fundalul din Windows 11 și un altul cu patru metode de a schimba imaginea de fundal în Windows 10.

Reclamă

3. Panoramă din Dubai de Aleksandar Pasaric

Deci îți place perspectiva, dar vrei ceva mai urban? Atunci, această panoramă frumoasă a zgârie-norilor din Dubai, acoperiți în nori pufoși, ar putea fi pentru tine. Imaginea poate fi descărcată atât în 4K, cât și în alte mărimi, de aici: View of Cityscape de Aleksandar Pasaric.

Dubai Skyline de Aleksandar Pasaric

Dubai Skyline de Aleksandar Pasaric

4. Temă Witcher

Cunoscutul serial Netflix The Witcher a adunat un număr enorm de fani din toată lumea. Indiferent dacă ai jucat toate jocurile, ai citit cărțile sau ai urmărit serialul pe nerăsuflate, această temă cu imagini Full HD te va duce cu siguranță în tărâmul fanteziei. Și, sincer, pe noi nu ne deranjează să îl vedem pe Henry Cavill privindu-ne în timp ce muncim. Descarcă-l de aici: The Witcher (TV Show) Theme for Windows.

Fundal Witcher Full HD

Fundal Witcher Full HD

5. Fundal Cyberpunk 2077 4K

În ciuda lansării sale cu probleme, Cyberpunk 2077 este, în continuare, unul din cele mai frumoase jocuri de pe piață, iar noi l-am jucat destul de mult pe PC-urile noastre cu Windows. Ai aici un fundal Cyberpunk 2077 în calitate 4K, care ne-a plăcut în mod special (cu unul din personajele noastre favorite, Judy), dar poți găsi mai multe pe același site web: Judy (Cyberpunk 2077) 4k Ultra HD Wallpaper.

Judy (Cyberpunk 2077) 4k Ultra HD Wallpaper

Judy (Cyberpunk 2077) 4k Ultra HD Wallpaper

6. Albastru brebenoc - Culoarea anului 2022 aleasă de Pantone

Dacă nu vrei să deviezi prea mult de la calea bătătorită, poți încerca o imagine de fundal familiară (pont: este similară imaginii de fundal implicite din Windows 11) într-o nouă culoare. Și când spunem nouă, vrem să spunem chiar asta: culoarea dominantă din imagine este culoarea aleasă de Pantone pentru anul 2022, Albastru brebenoc sau saschiu (în engleză Very Peri).

Albastru brebenoc - Fundal Pantone Color of the Year 2022

Albastru brebenoc - Fundal Pantone Color of the Year 2022

Dacă ți se pare prea întunecată pentru gusturile tale, nu te îngrijora, există alte trei imagini de fundal cu această culoare nouă, iar toate sunt incluse în aceeași temă, ce poate fi descărcată din Microsoft Store: Obține Pantone Color of the Year 2022. Poți descărca tema doar dacă ai un cont Microsoft (spre deosebire de multe alte aplicații gratuite din Microsoft Store), dar colegii noștri de la Xda-Developers.com au extras imaginile în 4K. Apasă aici pentru a merge la pagina de descărcare și poți folosi imaginea care îți place cel mai mult.

Reclamă

7. Fundal Bugatti Chiron Super Sport 300+ 4K

Dacă ești pasionat de mașini, știi că Bugatti Chiron Super Sport 300+ este una din cele mai exclusive și puternice mașini construite vreodată. 300+ vine de la 300+ mile pe oră (aproximativ 480 km), deoarece Chiron a fost prima mașină de producție care a depășit 300 mph în teste. Cu doar 30 de exemplare în producție și un preț de peste 3,8 milioane de dolari, cei mai mulți dintre noi nu vor vedea una decât în poze. Dar putem visa, nu? Dacă nu este potrivită încă bugetului tău, iată un fundal 4K cu monstrul de la Bugatti, care se potrivește perfect pe desktopul tău Windows: Bugatti Chiron Super Sport 300+ Wallpaper 4K.

Bugatti Chiron Super Sport 300+ 4K Wallpaper

Bugatti Chiron Super Sport 300+ 4K Wallpaper

8. Fundal minimalist pe malul lacului 4K de Louis Coyle

Noi vom fi mereu fani ai fundalurilor minimaliste. Acestea ne ajută să ne concentrăm și să ne decorăm spațiul nostru de lucru exact cât trebuie. Iată o imagine de fundal 4K, ce are o groază de spațiu pentru pictograme și oferă, în același timp, o notă de stil. Îl poți găsi aici: Lakeside Wallpaper 4K, Sunset, Deer, Minimal art.

Minimalistic 4K Lakeside Wallpaper de Louis Coyle

Minimalistic 4K Lakeside Wallpaper de Louis Coyle

9. Fundal Hello Kitty 4K

Iată un alt fundal minimalist, de data asta o fotografie, nu un desen. Include un semn luminos de neon Hello Kitty pe un fundal întunecat, perfect pentru vizibilitatea pictogramelor și garantat să primească multe exclamații de „Ooo…” de la colege. O poți descărca în mai multe mărimi diferite, inclusiv 4K și Full HD, de aici: Hello Kitty Wallpaper 4K, Neon sign.

Hello Kitty 4K wallpaper

Hello Kitty 4K wallpaper

10. Fundal cu vechiul port Maassluis 4K

Ai dat vreodată peste o fotografie la care a trebuit să te uiți de două ori ca să poți crede că este reală și nu doar un desen? Dacă nu, ai aici un exemplu. De la lumină la detalii și încadrare, totul este magic și ne face să analizăm imaginea timp de minute întregi. Acum că stăm să ne gândim, poate nu este cea mai bună idee dacă vrei să termini munca, dar, serios, este superbă! O poți descărca de aici: HD wallpaper: Old Port Of Maassluis Netherlands.

Old Port Of Maassluis 4K Desktop Wallpaper

Old Port Of Maassluis 4K Desktop Wallpaper

11. Fundal cu valurile oceanului

Alegerea noastră finală pentru această listă este un fundal luminos, care ne duce cu gândul la zile leneșe la soare și la sunetul valurilor de la picioarele noastre. Este garantat să scadă productivitatea cu minim 5% din cauza timpului pierdut visând cu ochii deschiși, dar îți îmbunătățește starea de spirit, deci, per total, ni se pare benefic spațiului tău de muncă. Iată un link pentru a-l descărca în mai multe mărimi, inclusiv Full HD și 4K: HD wallpaper: 4k windows, water, sea.

Ocean waves wallpaper

Ocean waves wallpaper

Bonus: Animează-ți gratuit fundalul în Windows cu Lively Wallpaper!

Dacă chiar vrei să ridici ștacheta când vine vorba de personalizarea desktopului, poți chiar să-ți animezi fundalul gratis. Pentru a face asta, pur și simplu deschide Microsoft Store și descarcă aplicația Lively Wallpaper.

Descarcă Lively Wallpaper din Microsoft Store

Descarcă Lively Wallpaper din Microsoft Store

Aceasta include mai multe fundaluri animate din care poți alege, dar poți importa mai multe și chiar adăuga propriile tale clipuri video pe desktop (apăsând pe semnul plus din partea stângă a ferestrei). Unele dintre fundaluri reacționează la mișcările mouse-ului, iar altele pot fi personalizate cu un simplu clic dreapta pe elementul selectat.

Fereastra principală Lively Wallpaper

Fereastra principală Lively Wallpaper

Nouă ne-a plăcut foarte mult fundalul Parallax.js, deoarece fiecare element reacționează la mișcările cursorului de mouse. Și stai liniștit, nu provoacă rău de mare!

Un fundal animal suprarealist din Lively Wallpaper

Un fundal animal suprarealist din Lively Wallpaper

Care fundal este preferatul tău?

Acum ai niște imagini de fundal excelente pentru desktopul tău Windows și câteva surse pentru a face rost de mai multe. Înainte de a închide acest articol, spune-ne care este favoritul tău. Ai ales ceva din listă sau ai preferat un fundal animat? Lasă un comentariu mai jos dacă ți-a plăcut selecția noastră.

Descoperă: Divertisment Aspect și Personalizare Blog Recomandate Windows