Descarcă cele mai bune 30 cursoare gratuite de mouse pentru Windows

Descarcă cele mai bune 30 cursoare gratuite de mouse pentru Windows

Te-ai plictisit de interfața de utilizare din Windows? Te-ai plictisit de opțiunile sale de personalizare implicite? Atunci poate că a venit timpul să-ți transformi desktopul prin descărcarea, instalarea și utilizarea unei noi teme de cursoare pentru mouse. Sunt multe cursoare cool disponibile pe internet. Majoritatea indicatoarelor de mouse sunt animate, unele sunt excelente pentru jocuri sau inspirate din ele, altele sunt pur și simplu bine realizate și ingenioase. În acest articol, îți prezentăm treizeci dintre cele mai bune teme de cursoare de mouse gratuite pentru Windows 10 și Windows 11. Să începem:

Reclamă

NOTĂ: Poți instala și folosi cursoarele personalizate prezentate în acest articol în Windows 11, Windows 10, precum și în versiuni mai vechi ale sistemului de operare. Iată cum afli ce Windows ai. Pentru a ne asigura că fișierele sunt sigure, le-am scanat cu ESET Internet Security.

Cum instalezi cursoare de mouse personalizate în Windows

În multe cazuri, schemele de mouse descărcate de pe internet pot fi instalate cu ajutorul unui fișier inclus în fișierul arhivat pe care-l descarci. Acest fișier are o extensie INF și, de obicei, se numește install.inf. După ce ai descărcat fișierul care conține cursoarele personalizate de mouse (ce are de obicei extensia ZIP sau RAR), extrage fișierele într-un folder temporar de pe calculatorul sau dispozitivul tău. Apoi urmează instrucțiunile din aceste tutoriale, ținând cont dacă pachetul include un fișier de instalare INF:

Dacă tot ce vrei este să schimbi mărimea și culoarea indicatoarelor de mouse, nu să instalezi altele noi personalizate, citește acest tutorial: Schimbă dimensiunea şi culoarea indicatorului de mouse în Windows.

Acum, să vedem cele mai bune indicatoare gratuite de mouse disponibile:

1. Numix Cursors

Acesta este setul nostru favorit de cursoare de mouse personalizate pentru PC-uri cu Windows. Indicatoarele Numix sunt frumoase, elegante, cu un aspect profesional. În plus, pachetul include atât versiuni întunecate ale cursoarelor, cât și versiuni deschise la culoare, precum și fișiere install.inf, pe care le poți rula ca să instalezi tema de cursoare preferată.

Pachetul de cursoare Numix

Pachetul de cursoare Numix

Descărcare cursoare mouse: Numix Cursors

2. Oxygen Cursors

Inițial creat pentru KDE, acest set de cursoare pentru mouse a fost portat pe Windows și este cea mai populară temă a tuturor timpurilor pe DeviantArt. Setul conține 37 de scheme de culori diferite.

Oxygen Cursors

Oxygen Cursors

Descărcare cursoare mouse: Oxygen Cursors

3. Breeze Cursors for Windows

KDE este una dintre cele mai populare și mai frumoase interfețe grafice pentru Linux. Drept urmare, are și unele dintre cele mai bune teme de cursoare de mouse pe care le poți găsi. De acolo își trage inspirația și pachetul Breeze Cursors for Windows. Include indicatoare gri cu margini albe și unele variații pe portocaliu și albastru. Uită-te la ele în captura de ecran de mai jos și, dacă îți plac, descarcă-le și instalează-le. Din nefericire, acest pachet nu include un fișier INF, așa că trebuie să configurezi manual fiecare cursor.

Breeze Cursors for Windows

Breeze Cursors for Windows

Descărcare cursoare mouse: Breeze Cursors for Windows

Reclamă

4. macOS cursor pack for Windows

Ești fan MacOS? Ai trecut recent pe un PC cu Windows? Poate ți-ar plăcea să folosești niște cursoare care seamănă cu cele de pe Mac-ul tău. Asta este ceea ce îți oferă macOS cursor pack for Windows.

Indicatoarele pentru mouse arată foarte bine și există diverse tipuri și mărimi din care poți alege.

macOS cursor pack for Windows

macOS cursor pack for Windows

Pentru a descărca pachetul de cursoare, apasă pe butonul verde Code, iar apoi pe Download ZIP: macOS-cursors-for-Windows: Cu 2 tipuri și 3 mărimi diferite.

5. Windows 11 Cursors Concept v2

Din moment ce am prezentat un pachet de cursoare similare cu cele utilizate pe macOS, pare corect să-ți arătăm și unul creat special pentru Windows 11. Cursoarele vin în două pachete, Dark (Întunecat) și Light (Luminos), iar ambele pachete au un design curat, care se potrivește perfect cu noua interfață Windows 11.

Pachet de cursoare Windows 11

Pachet de cursoare Windows 11

Descărcare cursoare mouse: Windows 11 Cursors Concept v2 by rosea92

6. Android Material Cursors (Blue)

Dacă ești fan Android și îți place foarte mult designul material al Google, află că te poți bucura de cursoare cu această temă și pe calculatorul tău cu Windows, folosind schema Android Material Cursors. Din fericire, aceasta vine și cu un fișier INF, astfel încât este ușor să o instalezi.

Android Material Cursors (Blue)

Android Material Cursors (Blue)

Descărcare cursoare mouse: Android Material Cursors.

7. Overwatch Pointer

Overwatch este în acest moment unul dintre cele mai populare jocuri first-person shooter, cu peste 60 de milioane de jucători în întreaga lume. Dacă ești unul dintre ei sau îți plac cursoarele inspirate din jocuri, vei aprecia pachetul de cursoare Overwatch Pointer.

Pachetul Overwatch Pointer

Pachetul Overwatch Pointer

Poți descărca pachetul de aici: Overwatch Pointer, iar versiunea pe negru de aici: Blackwatch Pointer.

8. GTCC

GTCC este un pachet de cursoare personalizate ce îți oferă indicatoare simple, monocromatice pentru Windows. Indicatoarele sunt gri și au un design curbat, spre deosebire de majoritatea celorlalte cursoare din lista noastră. Ne-a atras atenția forma lor și, pentru că ne-au plăcut, credem că și unii dintre voi le-ar putea aprecia la fel de mult. În plus, le poți instala cu ușurință pe PC-ul tău cu Windows rulând fișierul install.inf inclus în pachet.

GTCC

GTCC

Descărcare cursoare mouse: GTCC - cursor for Windows.

9. Opera Gx Cursor

Opera GX este o versiune aparte a browserului Opera, construită special pentru pasionații de jocuri. Browserul are câteva caracteristici unice: limitatoare de CPU, RAM și rețea, bare laterale pentru Discord & Twitch și altele. Are, de asemenea, un design deosebit, egalat acum de acest excelent pachet de cursoare:

Pachetul de cursoare Opera GX

Pachetul de cursoare Opera GX

Descărcare cursoare mouse: Opera Gx Cursor

10. Volantes Dark Cursor Set

Iată un alt pachet de cursoare întunecate care ne place. Arhiva include atât cursoare de dimensiuni standard, cât și versiuni mai mici.

Setul de cursoare Volantes Dark

Setul de cursoare Volantes Dark

Descărcare cursoare mouse: Volantes-Dark.

11. Metro X1 Animated Cursors Set

Bine, se pare că sunt prea multe cursoare întunecate pe listă, deci hai să înviorăm puțin atmosfera. Pachetul Metro X1 are destul de multe cursoare multicolore, dacă asta îți place:

Metro X Cursor Set

Metro X Cursor Set

Poți descărca Metro X1 Cursor Set de aici: Metro X1 Animated Cursors Set.

12. Gant Cursor Pack

Acest pachet de cursoare este inspirat de setul popular de pictograme Gant, folosit pentru a personaliza sisteme de operare precum Windows, Linux etc. Acest pachet de cursoare pentru mouse este disponibil în două scheme de culoare: galben și albastru, iar fiecare dintre acestea are câte două seturi de cursoare. Cu alte cuvinte, există, în total, patru seturi de cursoare pentru mouse, aflate în patru foldere separate.

Gant Cursor Pack

Gant Cursor Pack

Descărcare cursoare mouse: Gant Cursor Pack

13. VS cursor (version 2.0)

Această temă de cursoare pentru mouse are un design curat și simplu, cu destulă culoare pentru a o menține interesantă. Arhiva conține două pachete separate de cursoare, unul cu umbre și unul fără.

VS cursors (version 2.0)

VS cursors (version 2.0)

Descărcare cursoare mouse: VS cursor (version 2.0). Creatorul acestui pachet a creat și alte pachete de cursoare frumoase. Le poți găsi pe toate aici: vladsukhetskyi - Interface Designer | DeviantArt.

Reclamă

14. Oxy-Neon Cursors

Vrei ceva mai vizibil? Ei bine, cursoarele în culori fosforescente sunt foarte vizibile. Poți alege din câteva culori: albastru, portocaliu, roz, roșu, alb și preferatul nostru, verde vai-de-ochii-mei. Fiecare set are propriul fișier de instalare, așa că este foarte ușor să adaugi tema pe dispozitivul tău Windows.

Aceste cursoare sunt vizibile din cealaltă parte a camerei

Aceste cursoare sunt vizibile din cealaltă parte a camerei

Descărcare temă de cursoare pentru mouse: Oxy-Neon Cursors.

15. Cursoare Kuttu and Chinnu

Dacă te-ai săturat de aceleași cursoare concepute de designeri, cu design fluid și aspect macOS, iată un pachet de indicatoare care este complet opusul: realizat cu linii libere și desen manual, fără a ține cont de reguli de design. Creatorul acestui pachet desenează și personaje de desene animate și asta se vede:

Cursoarele din acest set par desenate de mână

Cursoarele din acest set par desenate de mână

Descărcare cursoare mouse: cursors by anoop-pc.

16. Cursoare Kawaii Cute Hello Kitty

Pentru cei ce iubesc fenomenul mondial numit Hello Kitty, există un set de cursoare cu această drăguță pisicuță japoneză. Această schemă de cursoare nu conține un fișier INF. O poți totuși folosi dacă urmezi recomandările din descrierea sa.

Cursoare Hello Kitty

Cursoare Hello Kitty

Descărcare cursoare mouse: Kawaii Cute Hello Kitty. Ține cont că trebuie să aștepți 35 de secunde înainte de începerea descărcării, dacă nu vrei să-ți creezi un cont pe site.

17. Direction

În continuare, îți prezentăm Direction, un set de cursoare mai neobișnuite, care s-ar putea să-ți placă. Poți vedea cum arată în imaginea de mai jos.

Pachetul de cursoare Direction

Pachetul de cursoare Direction

Descărcare cursoare mouse: Direction

18. Mario Gant

Iată un set de cursoare inspirat de caracterul Super Mario. Destul de tare, nu?

Mario Gant

Mario Gant

Descărcare cursoare mouse: Mario Gant

19. UNDERSized

Un set de cursoare simple și de dimensiuni mici, pentru cei cărora le plac indicatoarele de dimensiuni reduse.

Pachetul de cursoare UNDERSized

Pachetul de cursoare UNDERSized

Descărcare cursoare mouse: UNDERSized

20. Krystall CS

Un set de indicatoare pentru mouse unic și colorat. Acest pachet de cursoare nu include un fișier INF, pentru instalare ușoară. Totuși, poate fi folosit dacă urmezi recomandările din descriere pentru a configura manual fiecare cursor de mouse personalizat.

Krystall Cursor Pack

Krystall Cursor Pack

Descărcare cursoare mouse: Krystall CS

21. Anathema Pink Cursor

Ce părere ai despre culoarea roz? Dacă-ți place, iată un excelent pachet de cursoare animate creat de Anaidon-Aserra. Pachetul are un design curat, modern și conține 15 cursoare (plus câteva bonus).

Pachetul Anathema Pink Cursor

Pachetul Anathema Pink Cursor

Pachetul este disponibil pentru descărcare aici: Anathema Pink Cursor. Vestea bună este că, dacă-ți place designul, dar îți displace culoarea, poți descărca setul în roșu, albastru și alb.

Reclamă

22. Crystal Clear

Crystal Clear este un set de cursoare transparente. Dacă vrei să vezi ce se află în spatele cursorului pentru mouse, ar trebui să încerci această schemă. Folosește stilul „material design” și se îmbină frumos cu interfața de utilizare din Windows.

Pachetul de cursoare Crystal Clear

Pachetul de cursoare Crystal Clear

Descărcare cursoare mouse: Crystal Clear v4.1

23. StartCraft 2

Ești fan StarCraft? Dacă răspunsul este da, tema de cursoare pentru mouse StarCraft 2 este exact ce-ți trebuie pentru a completa personalizarea calculatorului. Singurul aspect negativ este că această temă nu oferă niciun fișier de instalare, așa că va trebui să citești pașii din fișierul său readme pentru a o instala pe calculatorul tău.

Pachetul de cursoare StartCraft 2

Pachetul de cursoare StartCraft 2

Descărcare cursoare mouse: StartCraft 2

24. Radium 2

Dacă vrei o temă de cursoare de mouse cu multe detalii, dar totodată simplă, nu mai căuta, deoarece Radium 2 este probabil ce-ți dorești. Designul detaliat și formele frumoase ale cursoarelor personalizate te vor face să le vrei pe desktopul tău. Radium 2 include și un fișier de instalare INF, pe care îl poți folosi pentru a instala tema de cursoare pe calculatorul tău.

Cursoare Radium 2

Cursoare Radium 2

Descărcare cursoare mouse: Radium 2

25. Vigyori 2

Cui nu-i plac emoticoanele? Deci, de ce să nu încerci o temă de cursoare de mouse bazată pe emoticoane? Ce ar putea fi mai plăcut decât să vezi un zâmbet în fiecare dimineață, atunci când îți pornești calculatorul? Pentru un desktop mai luminos și mai fericit, încearcă Vigyori (care, apropo, înseamnă Zâmbește în limba maghiară). 🙂

Cursoare Vigyori

Cursoare Vigyori

Descărcare cursoare mouse: Vigyori (2nd version)

26. Cupcake

Ți-ai dorit vreodată un pachet de cursoare atât de drăguțe încât ți se înmoaie inima? OK, poate nu a ta, mai ales dacă ești un tip serios, dar posibil cea a fiicei tale da, dacă îi instalezi cursoarele de mouse Cupcake pe dispozitivul ei cu Windows.

Cursoare Cupcake

Cursoare Cupcake

Descărcare cursoare mouse: Cupcake

27. Mickey Mouse

Aceasta este încă o temă de cursoare drăguțe, create în special pentru copii, dar și pentru unii adulți nostalgici. 🙂 În cazul în care copiii tăi îl iubesc pe Mickey Mouse și tot ce este legat de el, poți să-i surprinzi cu aceste cursoare ce au șoricelul animat ca personaj principal.

Cursoare Mickey Mouse

Cursoare Mickey Mouse

Descărcare cursoare mouse: Mickey Mouse

28. Hirochi Sunburst AWD Cursors

Dacă ești pasionat de mașinile de curse, vei recunoaște imediat cursoarele din acest pachet. Toate sunt bazate pe Subaru Impreza WRX, iar calitatea lor este excelentă: arhiva conține atât pachete de cursoare standard, cât și de înaltă rezoluție. Nu primești un fișier de instalare, dar poți urma tutorialul prezentat în introducerea acestui articol pentru a le instala pe sistemul tău.

The Hirochi Sunburst AWD Cursors are all about racing cars

The Hirochi Sunburst AWD Cursors are all about racing cars

Descărcare pachet de cursoare pentru mouse: Hirochi Sunburst AWD Cursors.

29. Warframe Cursor Pack 1

Warframe este un shooter third-person care include role-playing, ce a captivat inimile și mințile multor jucători. Jocul în sine este gratuit și are o grafică superbă, iar aceste două caracteristici sunt prezente și în acest pachet de cursoare inspirat de joc.

Warframe Cursor Pack 1

Warframe Cursor Pack 1

Descărcare cursoare mouse: Warframe Cursor Pack 1.

30. ASUS ROG Cursor Set

Încheiem această listă cu un pachet de cursoare creat pentru fanii mărcii ASUS ROG. Pachetul conține 17 cursoare ce pot fi instalate manual pe calculatorul tău.

Cursoare ASUS ROG

Cursoare ASUS ROG

Descărcare pachet de cursoare: ASUS ROG Cursor Set.

Care este pachetul tău de cursoare preferat?

Pentru a crea acest articol, am încercat o mulțime de scheme de cursoare pentru mouse și le-am inclus doar pe cele mai bune. Sperăm că ți-a plăcut această listă. Dacă da, nu ezita s-o trimiți și altora. De asemenea, dacă vrei mai multe teme pentru indicatoarelor de mouse, accesează secțiunea Windows Cursors de pe DeviantArt. Este locul perfect pentru a-ți începe căutarea.

Descoperă: Divertisment Aspect și Personalizare Blog Recomandate Windows