30 cele mai bune teme pentru indicatorii de mouse din Windows

Dacă te-ai plictisit de interfața din Windows sau te-ai săturat de opțiunile de personalizare implicite, poate ar trebui să încerci câteva pachete de personalizare. Una dintre cele mai bune metode de a-ți face desktop-ul unic este să instalezi și să folosești o temă nouă de cursoare pentru mouse. Sunt multe cursoare cool pe internet. În acest articol, îți spunem despre treizeci dintre cele mai bune teme de cursoare pentru mouse gratuite, pentru Windows, pe care le poți folosi pentru a-l face mai frumos. Să începem:

NOTĂ: Poți să instalezi următoarele cursoare personalizate în Windows 10, Windows 7 și Windows 8.1. Pentru a ne asigura că sunt sigure, noi le-am scanat cu ESET Internet Security. Dacă nu știi cum să instalezi teme de cursoare pentru mouse, la finalul acestui articol găsești linkuri către tutoriale cu instrucțiuni detaliate.

1. Numix Cursors

Acesta este setul nostru favorit de cursoare de mouse personalizate, pentru PC-uri cu Windows. Indicatoarele Numix sunt frumoase, elegante, cu un aspect profesional. În plus, pachetul include atât versiuni întunecate ale cursoarelor, cât și versiuni deschise la culoare, precum și fișiere install.inf pe care le poți rula ca să instalezi tema de cursoare pe care o preferi.

Numix Cursors

Download cursoare mouse: Numix Cursors

2. Polar

Pachetul Polar Cursor a fost inspirat de o temă similară de cursoare de mouse pentru Linux. Pentru unele indicatoare de mouse include ediții diferite în roșu, verde și albastru. Ele au forme mai solide și umbre pronunțate, care arată frumos. Aruncă o privire la cursoarele din captura de ecran de mai jos și, dacă îți plac, descarcă-le și instalează-le cu ajutorul fișierelor inf incluse.

Polar

Download cursoare mouse: Polar Cursor

3. Oxygen Cursors

Inițial creat pentru interfața KDE din Linux, acest set de cursoare a fost portat pe Windows și este cea mai populară temă de pe DeviantArt. Această temă este disponibilă în 37 de culori diferite.

Oxygen Cursors

Download cursoare mouse: Oxygen Cursors

4. Breeze Cursors for Windows

KDE este una dintre cele mai populare și mai frumoase interfețe grafice pentru Linux. Drept urmare, are și unele dintre cele mai bune teme de cursoare de mouse pe care le poți găsi. De acolo s-a inspirat și pachetul Breeze Cursors for Windows. Include indicatoare gri cu margini albe și unele variații pe portocaliu și albastru. Din păcate, acest pachet nu include un fișier inf, așa că trebuie să configurezi fiecare cursor manual (găsești instrucțiuni la finalul acestui tutorial).

Breeze Cursors for Windows

Download cursoare mouse: Breeze Cursors for Windows

5. EvolutionOS Custom Cursors for Windows

Ești fan macOS? Ai trecut recent la un PC cu Windows 10? Poate vrei să folosești niște cursoare de mouse care seamănă cu cele de pe Mac-ul tău. Exact asta îți oferă EvolutionOS Custom Cursors for Windows. Indicatoarele de mouse arată excelent, dar trebuie să le instalezi unul câte unul (cum este explicat la finalul acestui articol) deoarece pachetul nu include un fișier de instalare INF.

EvolutionOS Custom Cursors for Windows

Download cursoare mouse: EvolutionOS Custom Cursors for Windows

6. Android Material Cursors (Blue)

Dacă ești fan Android și îți place foarte mult designul Material al Google, poate ți-ar plăcea tema de cursoare Android Material Cursors. Din fericire, aceasta vine și cu un fișier INF, așa încât este ușor să o instalezi.

Android Material Cursors (Blue)

Download cursoare mouse: Android Material Cursors

7. GTCC

GTCC este un pachet de cursoare personalizate ce îți oferă indicatoare simple și monocromatice pentru Windows. Indicatoarele sunt gri și au un design curbat, spre deosebire de majoritatea celorlalte cursoare din lista noastră. Forma lor ne-a atras atenția și, pentru că ne-a plăcut, credem că și unora dintre voi le va plăcea. De asemenea, poți să le instalezi ușor pe PC-ul tău cu Windows rulând fișierul install.inf inclus în pachet.

GTCC

Download cursoare mouse: GTCC - cursor for Windows

8. El Capitan Cursors for Windows

Un alt pachet de cursoare de mouse inspirat de macOS. Ne place designul simplu și indicatoarele colorate Busy și Working. Dacă ți-a plăcut versiunea veche de macOS El Capitan, cu siguranță îți vor plăcea și aceste cursoare personalizate pentru Windows. Trebuie să știi și că acest pachet este ușor de instalat: dai clic dreapta sau apeși lung pe fișierul install.inf inclus și alegi Instalare.

El Capitan Cursors for Windows

Download cursoare mouse: El Capitan Cursors for Windows

9. Metro X Cursor Set

Pachetul Metro X îi oferă calculatorului tău un set de cursoare inspirat din Windows 8. Îl poți vedea în captura de ecran de mai jos.

Metro X Cursor Set

Download cursoare mouse: Metro X Cursor Set

10. DIM Cursor

Aceasta este una dintre cele mai atractive teme de cursoare din listă. Cursoarele DIM sunt inspirate din jocurile video și dispun de animații discrete care se schimbă în funcție de cum folosești cursorul mouse-ului.

DIM Cursor

Download cursoare mouse: DIM Cursor

11. Gaia 10

Gaia 10 oferă un set de cursoare pentru mouse colorate și cu un design elegant. Dacă te afli în căutarea unei scheme de cursoare de mouse nouă, colorată și eco, această temă este o alegere foarte bună. Gaia 10 include și un fișier de instalare automată INF.

Gaia 10

Download cursoare mouse: Gaia 10

12. Simplify

Simplify este o temă de cursoare pentru mouse destinată celor cărora le plac lucrurile simple și designurile minimaliste. Indicatoarele mici și simple incluse în această temă arată foarte bine, sunt ușor de văzut și se potrivesc perfect cu orice temă ai setat pe calculator. Simplify include și un fișier INF cu care să instalezi rapid cursoarele pe sistemul tău.

Simplify

Download cursoare mouse: Simplify.

13. Chrome Glass

Chrome Glass este încă o temă de cursoare pentru mouse minimalistă. Cursoarele sale sunt foarte similare între ele, dar au ceva deosebit: ori de câte ori tu sau sistemul realizează o acțiune, cursorul își schimbă culoarea. De exemplu, dacă sistemul este ocupat, cursorul mouse-ului își schimbă culoarea în roșu. Este o metodă foarte subtilă de a ști că ceva se întâmplă pe calculatorul tău. Chrome Glass vine sub forma unui fișier EXE, pe care trebuie să îl rulezi ca administrator pentru a-l putea instala pe calculator.

Chrome Glass

Download cursoare mouse: Chrome Glass

14. Gant Cursor Pack

Această schemă de cursoare pentru mouse este inspirată din popularul set de pictograme Gant, care este folosit pentru a personaliza sisteme de operare precum Windows, Linux, etc. Acest pachet de cursoare este disponibil în două variante de culori: galben și albastru, fiecare dintre acestea având câte două seturi. Cu alte cuvinte, sunt în total patru seturi de cursoare, în patru foldere separate.

Gant Cursor Pack

Download cursoare mouse: Gant Cursor Pack.

15. Hello Cursor

Pentru cei care iubesc fenomenul numit Hello Kitty, există un set de cursoare cu această pisicuță japoneză. Acest pachet nu conține un fișier INF. De asemenea, nu este un set complet de cursoare pentru mouse, incluzând doar cursoarele din imaginea de mai jos. Totuși îl poți folosi dacă urmezi recomandările din descrierea sa.

Hello Cursor

Download cursoare mouse: Hello Cursor.

Mergi la a doua pagină a acestui articol pentru a descoperi încă cincisprezece cursoare de mouse pentru Windows pe care le poți descărca. Sunt inspirate din jocuri, filme, desene animate și altele.

Descoperă: Divertisment Aspect și Personalizare Descărcări Recomandate Windows
Spune-ți părerea: Vezi comentarii Comentează