Windows 10 Spring Creators Update a fost amânat de Microsoft

Windows 10 Spring Creators Update a fost amânat de Microsoft

Microsoft nu a comunicat public despre următoarea versiune de Windows 10: nu a oferit o dată clară de lansare și nu a confirmat nici numele - Windows 10 Spring Creators Update. Acesta a apărut în mai multe ocazii utilizatorilor care fac parte din programul de testare Windows Insider. Acești utilizatori precum și presa, au presupus din puținele informații disponibile în mod public, că data de lansare va fi 10 Aprilie. Această zi a trecut și actualizarea Windows 10 Spring Creators Update nu a fost lansată. De ce?

Reclamă

Windows 10 Spring Creators Update s-ar putea să fi fost amânat din cauza unui bug de securitate descoperit târziu

Microsoft nu a comunicat despre data de lansare și de ce nu a lansat Windows 10 Spring Creators Update ieri. Dar a lansat o nouă actualizare în programul Windows Insider, care rezolvă câteva bug-uri de securitate:

  • Rezolvă o problemă de securitate cu fișierele PDF în Microsoft Edge.
  • Rezolvă o problemă care, în anumite scenarii, nu-i permite aplicației Internet Explorer să identifice controale personalizate.
  • Actualizări de securitate pentru Internet Explorer, Microsoft Edge, motorul de scriptare Microsoft, kernel-ul Windows, componenta grafică Microsoft, Windows Server, criptografia Windows și centrul de date pentru rețele Microsoft.

Aceste actualizări de securitate ar putea fi motivul pentru care Microsoft a amânat lansarea Windows 10 Spring Creators Update.

Windows 10 Spring Creators Update
Windows 10 Spring Creators Update

Data de lansare pentru Windows 10 Spring Creators Update este încă necunoscută

Ieri, Microsoft nu a comunicat ziua în care va lansa public Windows 10 Spring Creators Update. Considerând cadența actualizărilor din programul Windows Insider și detaliile despre ce schimbă fiecare, este clar că vom avea această actualizare foarte curând. Dacă totul merge bine, este foarte posibil ca 17 Aprilie să fie data lansării. Dar, asta este doar o speculație făcută de noi, pe baza puținelor date existente în mod public. Alte saituri au speculat și faptul că numele va fi schimbat din Windows 10 Spring Creators Update în Windows 10 Version Next, sau altceva. Rămâne de văzut dacă și această schimbare va avea loc. Dacă se va întâmpla asta, vom actualiza toate materialele noastre despre această lansare, pentru a reflecta schimbarea.

Ce părere ai despre această întârziere?

Ne cerem scuze pentru faptul că v-am amăgit în ceea ce privește data lansării acestei actualizări. Am publicat câteva materiale în care am menționat 10 Aprilie drept data lansării, pe baza puținelor date existente public. Vă vom ține la curent despre când Windows 10 Spring Creators Update va fi disponibil în mod public. Până atunci, spune-ne părerea ta despre această amânare, într-un comentariu. Așteptai cu nerăbdare lansarea Windows 10 Spring Creators Update pe 10 Aprilie?

Descoperă: Productivitate Blog Știri Windows Windows Update