Windows 10 At Work For Dummies - Lansare de carte

Windows 10 At Work For Dummies - Lansare de carte

Luna aceasta s-a publicat cea de-a șaptea carte scrisă de mine. Nu cred că vă miră dacă vă spun că este o carte despre Windows 10 și reprezintă o premieră: este prima mea carte publicată sub brandul For Dummies , cel mai popular brand din lume pentru cărți instrucționale. Începând de anul acesta nu mai lucrez cu editura Microsoft Press și am început o colaborare cu Wiley - editura care deține brandul For Dummies. Cartea se numește Windows 10 At Work For Dummies și iată ce are de oferit:

Reclamă

Windows 10 At Work For Dummies - Ce este în carte?

Windows 10 At Work For Dummies este o carte destinată în primul rând utilizatorilor de business. Ei au primit un upgrade la Windows 10 la serviciu și vor să învețe acest sistem de operare cât mai repede. Cartea include peste 300 de seturi de instrucțiuni care acoperă arii cum ar fi: cum se utilizează noul Meniu Start, cum se utilizează aplicațiile noi de genul Mail, Calendar și Cortana, cum se lucrează cu alte dispozitive din Windows 10, cum se lucrează în Windows 10 atunci când călătorești, cum îți protejezi datele și cum îți îmbunătățești confidețialitatea în Windows 10.

Windows 10 At Work For Dummies, carte
Windows 10 At Work For Dummies, carte

Când am scris această carte, m-am gândit în primul rând la oamenii de business care primesc un dispozitiv cu Windows 10 de la firma la care lucrează. Ei îl vor folosi la birou, în călătoriile lor de afaceri dar și când lucrează de acasă. Cele mai comune scenarii de utilizare prin care trece un astfel de utilizator au fost acoperite în această carte. De aceea, veți învăța lucruri cum ar fi realizarea de conexiuni VPN, cum se configurează un server proxy în Windows 10 ori cum se folosește facilitatea Work Folders pentru a-ți accesa documentele de la muncă atunci când ești acasă, șamd.

Reclamă

Windows 10 At Work For Dummies are 416 pagini și este împărțită în 25 de capitole, fiecare capitol fiind organizat pe mai multe sarcini. Toate sarcinile sunt explicate pas cu pas, astfel încât, dacă urmați instrucțiunile mele, nu veți avea probleme în a realiza lucrurile dorite cu Windows 10.

Acces la tutoriale video despre Windows 10

La finalul acestei cărți veți găsi și un cod de acces pe care-l puteți folosi pentru a vă înregistra pe saitul For Dummies. Cu ajutorul lui veți putea viziona o serie de tutoriale video care ilustrează cele mai importante concepte din Windows 10. În total, veți primi acces la 150 de videoclipuri care completează foarte bine conținutul cărții.

Windows 10 At Work For Dummies, carte
Windows 10 At Work For Dummies, carte

Cumpărați Windows 10 At Work For Dummies

Cartea este publicată în SUA, Canada și Marea Britanie. Din fericire, cititorii interesați o pot comanda și din România. De exemplu, pe Amazon.com găsiți versiunea digitală în format Kindle, care poate fi achiziționată de oricine are un cont Amazon.

Dacă vă place cum scriem și aveți nevoie de carte, nu ezitați să o cumpărați. Conținutul este pe măsura calității cu care v-am obișnuit.

Spuneți-ne cum vă place cartea

Cei care cumpără și citesc cartea, sunt rugați să-și spună părerea despre ea. Intrați pe Amazon și lăsați o recenzie în care spuneți ce v-a plăcut, ce lipsește, ce ați vrea să vedeți inclus în edițiile viitoare, etc. Feedback-ul vostru va fi apreciat!

Descoperă: Productivitate Blog Știri Windows