Windows Defender primește noi caracteristici în Windows 10 Creators Update

În cadrul evenimentului #MicrosoftEvent de astăzi din New York, Microsoft a rulat un clip în care ne-a arătat un rezumat al celor mai importante noi caracteristici care vor veni în Windows 10. În acest clip, pentru doar o secundă, am văzut și o captură de ecran cu viitorul Windows Defender, care va fi inclus în Windows 10 Creators Update. Din acea captură de ecran, am putut deduce că această aplicație de securitate destul de învechită, va primi noi îmbunătățiri. Iată o listă cu ce va apărea nou în Windows Defender:

Windows Defender, Windows 10 Creators Update

Windows Defender primește o interfață de utilizare adaptată pentru ecranele tactile

Windows Defender va deveni o aplicație Windows universală , cu o interfață de utilizare adaptată pentru ecranele tactile. Va funcționa bine atât pe tablete cât și pe dispozitivele all-in-one. Cel mai probabil, interfața de utilizare va evolua mult până la produsul final, însă nouă ne place ce vedem până acum.

Windows Defender va fi integrat cu Windows Firewall, Family Safety, precum și cu niște instrumente de monitorizare a performanței și a sănătății pe care încă nu le cunoaștem. Va fi oare integrat cu Performance Monitor sau cu alte instrumente noi, care vor fi și ele disponibile ca aplicații adaptate pentru ecranele tactile? Ne-ar plăcea să știm răspunsul.

Windows Defender devine punctul central pentru controlul securității dispozitivelor tale cu Windows 10

Ce este evident din această captură de ecran este că Windows Defender va deveni punctul central pentru administrarea și controlul securității dispozitivului tău cu Windows 10. Credem că acesta este un pas în direcția bună, iar Microsoft ar fi trebuit să facă acest lucru mai demult. Astăzi, în Windows 10, securitatea nu se află deloc în prim plan. Instrumentele de securitate existente nu sunt ușor de utilizat pe dispozitive cu ecrane tactile.

Windows Defender va oferi rapoarte regulate de sănătate și securitate

În aceeași captură de ecran, am observat o linie care ne spune "Last health report on…" ("Ultimul raport de sănătate pe..."). Din moment ce Microsoft deja ne oferă notificări îmbunătățite pentru Windows Defender, în Windows 10 Anniversary Update, este evoluție normală de a face lucrurile și mai bune cu ajutorul rapoartelor de sănătate.

Ce urmează în Windows 10 Creators Update din punct de vedere al securității?

Această captură de ecran este singurul lucru pe care îl avem acum din punct de vedere al informațiilor. Nu știm ce ne mai așteaptă din punct de vedere al securității în Windows 10 Creators Update. Dacă voi aveți și alte informații, nu ezitați să ne scrieți un comentariu mai jos. Personal, mi-ar plăcea să văd o aplicație universală Windows adaptată pentru ecranele tactile și pentru Windows Firewall, dar aceasta este doar o dorință și nimic mai mult. Vouă ce v-ar plăcea să vedeți în materie de securitate pentru Windows 10?

Descoperă: Securitate Blog Recomandate Sistem și Securitate Știri Windows
Spune-ți părerea: Vezi comentarii Comentează