8 site-uri cu pictograme de desktop gratuite pentru Windows

8 site-uri cu pictograme de desktop gratuite pentru Windows

Personalizarea pictogramelor asociate scurtăturilor tale poate fi o modalitate excelentă de a face ca PC-ul tău să arate mai bine. Poți înlocui pictogramele acelor foldere plictisitoare, pe care le vezi de atâția ani, iar alții vor admira cât de bine organizat și de aspectuos este desktopul tău. Însă unde găsești niște seturi de pictograme frumoase? Există un număr impresionant de site-uri web care oferă pictograme gratuite pentru descărcare, dar multe dintre ele sunt destul de dubioase. Pentru a te ajuta, am verificat mai multe locații, iar acum sunt gata să-ți prezint cele mai bune site-uri de unde poți descărca pictograme în siguranță și gratuit:

Reclamă

1. DeviantArt

Deviantart.com este cea mai mare comunitate de artă online, cu peste 47 de milioane de membri înregistrați, atât artiști, cât și pasionați de artă. Are un număr mare de pictograme frumoase și bine realizate, de la artiști din întreaga lume. Printre acestea, se numără pictograme (gratuite) de desktop și de foldere pentru Windows 10 și Windows 11. Iar comunitatea adaugă în mod constant conținut nou, așa că sunt sigur că poți găsi ceva care să ți se potrivească.

Pictograme pe site-ul deviantart.com

Pictograme pe site-ul deviantart.com

2. IconArchive

IconArchive.com este una dintre sursele mele preferate pentru pictograme. Au peste 750.000 de pictograme, majoritatea arată foarte bine, iar multe dintre ele sunt gratuite chiar și pentru utilizare comercială. Oferă, de asemenea, seturi care grupează pictograme cu același stil pentru un aspect uniform. Tot ce trebuie să faci este să tastezi ce tip de pictogramă vrei în bara de căutare.

Pictograme personalizate gratuite pe iconarchive.com

Pictograme personalizate gratuite pe iconarchive.com

Cu puțină răbdare, vei găsi cu siguranță exact pictogramele personalizate pe care le vrei pentru Windows 10 sau Windows 11.

Reclamă

3. FreeImages

FreeImages.com este o altă sursă sigură, unde poți găsi pictograme de desktop interesante și nu numai. Tot ce trebuie să faci este să tastezi cuvintele cheie care descriu pictogramele Windows pe care le vrei sau să răsfoiești pachetele de pictograme disponibile și să le descarci pe cele dorite.

Pictograme gratuite pentru desktop pe findicons.com

Pictograme gratuite pentru desktop pe findicons.com

4. DryIcons.com

Dryicons.com oferă una dintre cele mai mari colecții de pictograme unice, create de profesioniști. Oferă peste 6700 de pictograme și grafice vectoriale cu licențe gratuite, standard sau extinse, cu o mare varietate de stiluri, teme și culori.

Pictograme gratuite pe site-ul dryicons.com

Pictograme gratuite pe site-ul dryicons.com

Verifică-l și s-ar putea să găsești pictogramele gratuite pentru desktop pe care le căutai.

5. iconmonstr

iconmonstr.com este un pic diferit de alte site-uri web. În primul rând, oferă un număr mare de pictograme, iar acestea sunt toate alb-negru. Le poți folosi ca pictograme pentru desktop, pe site-urile tale web sau ca elemente grafice în prezentările, pentru un impact vizual mai mare. În al doilea rând, toate pictogramele sunt disponibile în formatele .svg, .eps, .psd și .png. Asta poate fi incomod, pentru că înseamnă că trebuie să le convertești în formatul .ico pentru a le folosi ca pictograme pentru fișierele sau folderele de pe PC-ul tău cu Windows.

Pictograme alb-negru pe site-ul iconmonstr.com

Pictograme alb-negru pe site-ul iconmonstr.com

6. Pictograme Material Design de la Google

Dacă îți plac Android și pictogramele sale, Google le oferă pe toate pe site-ul său Material Design. Toate pictogramele sunt plăcute ca aspect și respectă regulile Google pentru simplitate și utilizare.

Reclamă

Poți să obții oricare dintre pictogramele Google pe care le vrei, dar nu uita că au fost concepute pentru a fi utilizate pe Android, iOS și pe internet, așa că sunt disponibile numai în formatele .png și .svg. Prin urmare, dacă vrei să le folosești în Windows 11 sau Windows 10, trebuie mai întâi să convertești pictogramele pe care le descarci în formatul .ico.

Pagina cu pictograme de pe site-ul Google Material Design

Pagina cu pictograme de pe site-ul Google Material Design

7. GraphicBurger

GraphicBurger.com este un loc extraordinar dacă vrei să descarci pictograme de calitate, perfecte la nivel de pixel. Este un site web menținut de un designer român (Raul Taciu), iar toate pictogramele și celelalte resurse de design pe care le oferă sunt gratuite și pot fi folosite de oricine. Totuși, trebuie să știi că pictogramele sunt disponibile în formatele .png, .svg, .eps și Sketch, deci trebuie să le convertești în formatul .ico dacă vrei să le folosești în Windows 10 sau Windows 11.

Diverse pictograme gratuite pe site-ul graphicburger.com

Diverse pictograme gratuite pe site-ul graphicburger.com

8. Icons8

Nu în ultimul rând, există Icons8. Acest site oferă o bibliotecă uriașă de materiale grafice, inclusiv pictograme, ilustrații și fotografii. Iar colecția sa de pictograme gratuite este cel puțin vastă. Există tot felul de stiluri și categorii din care poți alege, așa că vei găsi cu siguranță pictogramele personalizate de desktop pe care le vrei pentru PC-ul tău cu Windows. Cu toate acestea, la fel ca pe multe alte site-uri similare, trebuie să știi că pictogramele gratuite pot fi descărcate în format .png, .svg și în alte formate de fișier, dar nu ca fișiere .ico. Asta înseamnă că va trebui să le convertești în .ico înainte de a le putea folosi ca pictograme pentru foldere, scurtături sau fișiere.

Pictograme personalizate disponibile pe site-ul icons8.com

Pictograme personalizate disponibile pe site-ul icons8.com

Cum convertești imagini în fișiere ICO și cum schimbi pictogramele scurtăturilor și folderelor tale

Multe site-uri web oferă fișiere .png sau .svg, folosite de obicei pentru pictogramele afișate pe site-uri web, în prezentări sau ilustrații. Însă, dacă vrei să le folosești ca pictograme pentru folderele sau fișierele de pe calculatorul tău cu Windows, va trebui să le convertești în formatul de fișier ICO. Deși nu este complicat să faci asta, dacă ai nevoie de ajutor, acest articol arată 2 metode de a converti fișiere PNG, SVG, JPG în fișiere ICO, în Windows.

Schimbarea pictogramelor pentru scurtăturile și folderele tale este o procedură simplă și nu ar trebui să dureze mult timp. Dar, dacă nu știi cum s-o faci, citește acest ghid: Cum schimbi pictograma unei scurtături în Windows 11 și Windows 10.

Știi și alte site-uri web de unde poți să descarci pictograme pentru Windows?

Site-urile web pe care le-am prezentat sunt surse de încredere, unde găsești o mulțime de pictograme frumoase. Sunt sigur că în doar câteva minute vei găsi câteva seturi de pictograme drăguțe, care te vor ajuta să transformi aspectul desktopului tău din Windows. Dacă mai știi și alte surse excelente pentru pictograme gratuite de desktop, te rugăm să ni le spui în secțiunea de comentarii de mai jos.

Descoperă: Divertisment Aspect și Personalizare Blog Recomandate Windows