7 saituri de unde descarci pictograme gratuite pentru desktop-ul tău din Windows 10

7 saituri de unde descarci pictograme gratuite pentru desktop-ul tău din Windows 10

Personalizarea pictogramelor scurtăturilor tale poate fi o modalitate excelentă de a îți face PC-ul să arate mai bine. Poți să înlocuiești pictogramele pentru acele foldere plictisitoare pe care le-ai văzut de atâția ani și toată lumea va admira cât de bine sunt organizate și cât de bine arată desktop-ul tău. Însă, unde găsești niște seturi de pictograme bune? Există un număr uluitor de saituri care oferă pictograme gratuite pentru descărcare, dar multe sunt destul de periculoase. Pentru a te ajuta, am verificat mai multe locații și acum suntem gata să împărtășim cele mai bune saituri web de unde poți descărca pictograme în siguranță și gratuit:

Reclamă

1. DeviantArt

Deviantart.com este cea mai mare comunitate de artă online cu peste 47 de milioane de membri, atât artiști, cât și entuziaști ai artelor. Are un număr mare de pictograme frumoase și bine realizate, de la artiști din întreaga lume. Comunitatea adaugă în mod constant conținut nou și suntem siguri că poți găsi ceva care să îți placă.

Pagina de pictograme de pe deviantart.com
Pagina de pictograme de pe deviantart.com

2. IconArchive

IconArchive.com este una dintre sursele noastre preferate pentru pictograme. Au peste 600.000 de pictograme, majoritatea dintre ele arată foarte bine, iar multe sunt gratuite chiar și pentru utilizare comercială. Îți oferă, de asemenea, seturi de pictograme ce grupează același stil pentru un aspect uniform. Tot ce trebuie să faci este să tastezi ce tip de pictogramă vrei în bara de căutare. Iată ce am primit când am căutat multimedia:

Site-ul web iconarchive.com
Site-ul web iconarchive.com

3. FindIcons

Findicons.com este o altă sursă de încredere unde poți găsi pictograme excelente: peste 470.000. Tot ce trebuie să faci este să tastezi cuvintele cheie care descriu pictograma pe care o vrei și să o descarci.

Reclamă

Alternativ, poți naviga printre cele peste 2.600 de seturi de pictograme disponibile și să îl alegi pe cel care îți place cel mai mult.

Site-ul web findicons.com
Site-ul web findicons.com

4. DryIcons.com

Dryicons.com oferă una dintre cele mai mari colecții de pictograme unice, create profesional. Conține peste 6700 de icoane și grafice vectoriale cu licențe gratuite, standard sau extinse, cu o mare varietate de stiluri, teme și culori.

Site-ul web dryicons.com
Site-ul web dryicons.com

5. iconmonstr

iconmonstr.com este puțin diferit de alte saturi web. În primul rând, îți oferă un număr mare de pictograme, dar toate sunt alb-negru. Poți să le folosești ca pictograme pe desktop, pe saiturile tale web sau ca elemente grafice în prezentări, pentru un impact vizual mai mare. În al doilea rând, toate pictogramele sunt oferite în formatele .svg, .eps, .psd și .png. Acest lucru înseamnă că trebuie să le convertești în formatul .ico dacă vrei să le folosești ca pictograme pentru fișierele și folderele de pe dispozitivul tău cu Windows.

Site-ul web iconmonstr.com
Site-ul web iconmonstr.com

6. Pictograme Material Design de la Google

Dacă îți place Android și pictogramele sale, Google le oferă pe toate pe Material Design. Toate pictogramele sunt plăcute ca aspect și respectă regulile Google pentru simplitate și utilizare.

Reclamă

Poți să obții pe oricare dintre pictogramele Google pe care le vrei, dar nu uita că au fost concepute pentru a fi utilizate pe Android, iOS și pe internet, astfel încât sunt disponibile numai în formatele .png și .svg. Acest lucru înseamnă că mai întâi trebuie să convertești pictogramele pe care le descarci în formatul .ico dacă vrei să le folosești în Windows 10.

Pagina cu pictograme de pe site-ul Google Material Design
Pagina cu pictograme de pe site-ul Google Material Design

7. GraphicBurger

GraphicBurger .com este un loc extraordinar dacă vrei să descarci pictograme de calitate, perfecte până la nivel de pixel. Este un sait web menținut de un designer român (Raul Taciu) și toate pictogramele și celelalte resurse de design pe care le oferă sunt gratuite pentru utilizarea de către oricine. Însă, trebuie să știi că pictogramele sunt disponibile în formatele .png, .svg, .eps și Sketch, deci trebuie să le convertești în formatul .ico dacă vrei să le folosești în Windows 10.

Pagina de pictograme graphicburger.com
Pagina de pictograme graphicburger.com

Modificarea pictogramelor comenzilor rapide și a folderelor

Schimbarea pictogramelor comenzilor rapide și a folderelor este o procedură simplă și nu ar trebui să dureze mult. Dacă nu știi cum să faci acest lucru, citește acest ghid: Cum schimbi iconița (pictograma) unei scurtături din Windows.

Știi și alte saituri web de unde poți să descarci pictograme pentru Windows?

Saiturile web pe care le-am prezentat sunt surse de încredere, unde găsești o mulțime de pictograme frumoase. Suntem siguri că în doar câteva minute vei găsi cel puțin câteva seturi de pictograme care să te ajute să schimbi aspectul desktop-ului tău din Windows. Dacă știi și alte surse excelente pentru pictogramele gratuite de pe desktop, te rugăm să ni le spui în secțiunea de comentarii de mai jos.

Descoperă: Productivitate Aspect și Personalizare Ghiduri Recomandate Windows