4 motive pentru care accesoriile de gaming HyperX sunt un "Best Buy" al momentului

4 motive pentru care accesoriile de gaming HyperX sunt un

Compania Kingston este recunoscută pentru produsele de stocare pe care le produce. În ultimii ani, compania și-a extins portofoliul și a intrat și pe piața de accesorii de gaming, încercând să răzbată într-un mediu foarte competitiv. După ce am văzut, am testat și ne-am jucat cu multe dintre accesoriile lor de gaming, produse sub marca HyperX, putem spune cu mâna pe inimă că accesoriile de gaming ale acestui brand sunt un best-buy al momentului. Dacă îți place să te joci pe calculator și vrei să știi de ce merită să îți cumperi o tastatură, un mouse și o perechi de căști marca HyperX, citește acest articol:

Reclamă

1. Perfomanțe bune

În primul rând, toate dispozitivele de gaming create de Kingston sub brand-ul HyperX, sunt dispozitive de calitate, cu performanțe medii spre superioare. Nu vei găsi niciun accesoriu de gaming HyperX care să nu aibe performanțe cel puțin medii. Compania pariază pe faptul că niciun gamer adevărat nu este mulțumit cu periferice de mâna a doua, cu o performanță îndoielnică. Nu trebuie neapărat să te joci la nivel profesionist ca să apreciezi ce înseamnă un mouse cu o rezoluție DPI bună ori o tastatură cu un feedback tactil inimitabil.

Dacă întrebi un gamer căruia îi plac shooter-ele, cu siguranță îți va spune că unul dintre cele mai importante lucruri pentru o experiență de joc reușită este o pereche de căști cu sunet de calitate, care să acopere tot spectrul audio esențial. Iar dacă vrei să ai un avantaj tactic și mai mare în fața inamicului, atunci cu siguranță îți vei dori o pereche de căști cu sunet surround.

HyperX, gaming
HyperX, gaming

2. Preț accesibil

Majoritatea dispozitivelor HyperX sunt disponibile la prețuri accesibile, compania producătoare mizând pe faptul că poate să le ofere gamerilor calitate la un preț care nu este exorbitant. Exemple foarte bune în acest sens sunt căștile HyperX Cloud Stinger care sunt disponibile la eMAG la un preț de aproximativ 220 de lei, mouse-ul HyperX Pulsefire FPS disponibil la un preț de până în 250 de lei, ori tastatura mecanică HyperX Alloy FPS pe care o poți cumpăra la 390 de lei tot de la eMAG. Dacă ne întrebi pe noi, acestea chiar sunt prețuri greu de bătut pentru accesorii de gaming de calitate.

HyperX, gaming
HyperX, gaming

Există și unele periferice din linia HyperX, precum căștile HyperX Cloud Revolver S, care au un preț relativ mare, pe care nu și-l permite oricine. Însă chiar și acestea se încadrează în categoria de produse cu un preț mai bun decât ceea ce oferă concurența pentru aceiași bani. De exemplu, HyperX Cloud Revolver S are un preț de până în 700 de lei, dar pentru banii tăi primești un set de căști foarte confortabil, cu performanțe ridicate, sunet Dolby și control audio USB pe fir. Îți va fi greu să găsești aceleași caracteristici, cu un preț similar, la alți producători.

HyperX, gaming
HyperX, gaming

3. Materiale de calitate

Un alt detaliu unde HyperX strălucește este calitatea materialelor folosite pentru construcția dispozitivelor și rezistența lor implicită. Accesoriile de gaming sunt prin definiție obiecte care sunt foarte predispuse la uzură. Gamerii își folosesc perifericele precum mouse-ul, tastatura și căștile, mai mult decât o face un programator, o categorie de utilizatori care oricum este recunoscută pentru timpul uriaș petrecut în fața calculatorului. Un gamer știe să își streseze nu doar placa video, ci la fel sau poate chiar și mai mult, tastatura și mouse-ul.

Cine a jucat League of Legends știe că de obicei cele mai tocite taste sunt QWER și C, cine a jucat Counter Strike sau este un fan al jocurilor de tip FPS știe că tastele WASD sunt primele pe care nu mai poți citi literele de pe ele, iar cine a jucat intens Diablo a schimbat probabil mai multe mouse-uri. Gamerii "mănâncă pe pâine" accesoriile de gaming. De ce? Pentru că le folosesc foarte intens și foarte mult timp. Din fericire, asta înseamnă și că piața se poziționează astfel încât să răspundă nevoilor lor. Drept urmare, majoritatea perifericelor de gaming produse de companiile cu renume, sunt dispozitive din materiale de calitate, care să reziste în timp. Kingston nu face excepție de la această regulă, brand-ul HyperX fiind deja renumit pentru calitatea materialelor folosite pentru producție.

Reclamă

Tastatura HyperX Alloy FPS vine și cu un set adițional taste pentru WASD și 1234, create din material metalic, astfel încât să facă față utilizării unui gamer pasionat de shootere. Iar căștile HyperX Cloud Stinger și HyperX Cloud Revolver S beneficiază de un schelet metalic din aluminiu, acesta fiind evident creat să reziste mai mult timp.

HyperX, gaming
HyperX, gaming

Toate accesoriile de gaming HyperX pe care le-am văzut și testat aici la Digital Citizen, sunt dispozitive create din materiale solide, care îți dau sentimentul că vor rezista în timp.

4. Design simplu și ergonomic

OK, aici cu siguranță vor exista persoane care să ne contrazică. 🙂 Design-ul este eminamente subiectiv și unora le poate plăcea felul în care este "desenat" un dispozitiv, în timp ce altora poate că nu le va plăcea deloc. Ei bine, nouă ne place mult felul în care arată accesoriile de gaming HyperX. În general, toate au un design simplu, cu linii clasice, recunoscute și apreciate de utilizatorii din întreaga lume. Ai putea spune chiar că sunt tradiționaliste. Din fericire, este un tradiționalism binevenit. Există o limită până la care poți să modifici și să aduci lucruri noi în ceea ce privește forma unui mouse sau a butoanelor lui. De exemplu, nouă ne place cum arată și cum se simte în mână HyperX Pulsefire FPS. Ne ajung cele două butoane de pe partea sa stângă și nu ne trebuie forme complicate, care arată futuristic, fără a fi ușor de folosit.

HyperX, gaming
HyperX, gaming

La fel și tastatura mecanică de gaming HyperX Alloy FPS este una dintre cele mai simple și mai frumoase tastaturi pe care le poți vedea. De ce ar trebui o tastatură să aibă zeci de butoane suplimentare pentru funcții macro pe care puțini gameri le folosesc? Credem că simplitatea este mult mai utilă, mai ales în jocuri unde nu te interesează decât ce îți este la îndemână pentru a îți atinge scopul. HyperX ne oferă taste mecanice pe care să apeși cu plăcere, cu un sistem simplu de iluminare, astfel încât sa vezi toate tastele cu ușurință în timp ce te joci noaptea. În fond, majoritatea gamerilor sunt "păsări de noapte".

HyperX, gaming
HyperX, gaming

Dacă tot am menționat afinitatea gamerilor pentru întuneric, trebuie să acordăm un pic de atenție și căștilor pe care le folosesc. Un lucru pe care l-am apreciat atât la HyperX Cloud Stinger cât și la HyperX Cloud Revolver S a fost faptul că acestea sunt foarte confortabil de purtat. Ambele perechi de căști au cupe pentru urechi foarte mari, pe care nu simți că le ții pe cap nici după multe ore de purtare. Exact ce îți dorești dacă te joci mult și des, nu-i așa?

HyperX, gaming
HyperX, gaming

Concluzie

Am scris acest articol cu scopul de a îți arăta de ce suntem încântați de noile accesorii de gaming marca HyperX. Pentru noi, acestea reprezintă un "Best Buy" al momentului. Sunt dispozitive de calitate și rezistente pe care le poți cumpăra la prețuri foarte bune. Dacă îți place să te joci și ai nevoie de accesorii de calitate dar nu vrei să cheltuiești o avere pentru ele, atunci îți recomandăm din toată inima să încerci un accesoriu HyperX. În această perioadă, eMAG are oferte foarte bune, cu reduceri substanțiale la produsele HyperX.

Descoperă: Divertisment Blog Hardware și sunete