Începem școala sau facultatea: Este timpul pentru un laptop nou ori un upgrade la placa video!

Începerea anului școlar sau a celui universitar reprezintă un moment bun pentru achiziția unui nou laptop, ori pentru a-ți construi sau actualiza calculatorul. Pentru studenți, cea mai bună soluție este un laptop pe care-l pot lua cu ei la cursuri și oriunde au nevoie de un calculator. Pasionații de jocuri vor dori și o placă video capabilă să facă față cerințelor grafice ale celor mai noi jocuri. Iată câteva sugestii interesante de laptopuri și plăci video pe care le poți cumpăra în acest sezon de "Back to School":

Ofertele Back to School de la NVIDIA și evoMAG

Sezonul "Back to School" vine mereu cu oferte interesante în zona tehnologiei, mai ales pentru studenți. Indiferent că te duci la o facultate din domeniul IT, la medicină, arhitectură sau o altă facultate, un laptop îți va fi util. Iată ce oferte interesante găsești în oferta evoMAG:

Laptopul HP Omen 15-dc0012nq
  • Laptop Gaming HP Omen 15-dc0012nq - este un laptop cu o configurație foarte bună, la un preț foarte competitiv de 3999 lei. Are un procesor Intel Core i7-8750H cu șase nuclee și 12 fire de execuție, 8 GO de RAM și o unitate de stocare SSD cu o capacitate de 256 GO. Ecranul său are o diagonală de 15 inci și rezoluție Full HD, cu panou IPS Anti-Glare. Placa video este un NVIDIA GeForce GTX 1060 cu 3 GO de memorie, perfectă pentru gaming la rezoluția maximă oferită de ecran. evoMAG oferă și o tastatură mecanică bonus, pentru cei care achiziționează acest laptop - HP Omen Sequencer. Astfel, acest laptop este ideal pentru studenții care sunt pasionați de jocuri, dar care vor să facă și activități productive pe el: programare, editare foto/video și diverse proiecte academice.
  • Laptop Gaming HP Omen X 2S - pentru utilizatorii pretențioși, care au și un buget pe măsură, acest laptop oferă o configurație de excepție. Atracția principală o reprezintă faptul că are două monitoare: unul principal, de 15,6 inci, la rezoluție 1080p și o rată de reîmprospătare de 144 Hz, cu panou IPS, și altul secundar, de 6 inci, tot la rezoluție 1080p, dar cu o rată de reîmprospătare de 60 Hz. Astfel, te poți juca cele mai noi titluri, în timp ce arunci și o privire la canalul tău favorit de pe platforma Twitch. Pentru ca acest laptop cu două ecrane să poată funcționa la așteptările utilizatorilor, are inclusă o placă video nVidia GeForce RTX 2070 și 8 GO de memorie dedicată. Cei care doresc maxim de performanță găsesc în portofoliul evoMAG același laptop, dar cu cea mai bună placă video de la NVIDIA: GeForce RTX 2080. Bineînțeles, bugetul necesar crește. Pe un asemenea laptop, nu există sarcină pe care să nu o poți realiza rapid și eficient: gaming de top, editare video, editare CAD, dezvoltare de software. Imaginația este singura ta limită, în niciun caz performanța pe care ți-o oferă.

Dacă ești utilizator de PC și pasionat de jocuri, acum este un moment potrivit pentru a-ți schimba placa video ori pentru a-ți construi un PC puternic. În sezonul "Back to School", ai parte de oferte bune la cele mai noi plăci video de la NVIDIA. Una dintre cele mai interesante alegeri este GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER™ Gaming OC. Această placă video este perfectă pentru pasionații de jocuri cu monitoare la rezoluții Full HD sau 1440p. O găsești în stocul evoMAG, la prețul de 2144 lei, iar cei care o achiziționează primesc bonus și jocurile Control și Wolfenstein: Youngblood. Mai jos este trailerul jocului Control, care arată îmbunătățirile de calitate a imaginii pe care le oferă această placă video datorită tehnologiei ray tracing. Pentru cei care vor un PC cu o placă video pentru gaming la rezoluții 4K, atunci MSI GeForce RTX 2080 SUPER Gaming X Trio este alegerea potrivită.

Poți consulta oferta completă pentru sezonul "Back to School" aici: Oferta NVIDIA - Back to School la evoMAG.

Ce laptop sau placă video vrei să-ți cumperi?

Aruncă o privire peste oferta pentru sezonul "Back to School" și spune-ne ce laptop sau ce placă video ți-a atras atenția. Îți este suficient un HP Omen 15-dc0012nq sau preferi un model mai scump, cu un ecran cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz ori cu un SSD cu mai mult spațiu de stocare? De asemenea, ce placă video ți-ai cumpăra - GeForce RTX 2060 SUPER, 2070 ori 2080? Comentează mai jos și hai să discutăm.

Descoperă: Divertisment Blog Hardware și sunete