Care sunt cele mai mari fișiere din OneDrive, care folosesc cel mai mult spațiu?

Ai probleme cu spațiul de stocare pe OneDrive? Ți-a rămas foarte puțin spațiu disponibil ori l-ai ocupat pe tot cu fișierele tale? Poți cumpăra un abonament Office 365 pentru a mări spațiul disponibil ori poti șterge cele mai mari fișiere din contul tău OneDrive. Dacă semeni cu noi, vei vedea că nu mai ai nevoie de cele mai mari fișiere din OneDrive și le poți șterge fără probleme. Iată cum afli care sunt fișierele care-ți ocupă cel mai mult spațiu pe OneDrive:

Pasul 1: Autentifică-te în OneDrive cu contul tău Microsoft

Primul pas este să deschizi un navigator web, să mergi la saitul OneDrive și să te autentifici folosind contul tău Microsoft.

Pasul 2: Mergi la Gestionați Spațiul, în OneDrive

Trebuie să ajungi la pagina cu setări Gestionați Spațiul (Manage Storage) din OneDrive. Sunt două metode pentru a face asta. Prima presupune să te uiți la coloana din stânga, din saitul OneDrive. În partea de jos a coloanei, vezi o linie unde este afișat cât spațiu de stocare folosești. Dă clic ori apasă pe ea.

OneDrive

O alternativă este să apeși butonul Setări (Settings) din colțul din dreapta sus, lângă numele tău de utilizator și poza ta. Se deschide un meniu în care trebuie să alegi Opțiuni (Options).

OneDrive

Se deschide fereastra Gestionați Spațiul (Manage Storage) din OneDrive.

Pasul 3: Vezi ce fișiere ocupă cel mai mult spațiu în OneDrive

Acum vezi cât spațiu ai ocupat din maximul disponibil, planul tău de abonament activ, spațiul de stocare suplimentar și alte informații. Dă clic sau apasă pe legătura "Ce ocupă spațiu?" ("What's taking up space?").

O găsești sub bara care-ți arată cât spațiu ai ocupat, în partea dreaptă a ecranului.

OneDrive

OneDrive afișează o listă cu cele mai mari fișiere stocate în contul tău, în ordine descrescătoare. Primul fișier este, în mod evident, cel mai mare dintre toate. În mod implicit, fișierele sunt afișate ca dale.

OneDrive

Vezi mărimea fișierelor mari și locația lor

Afișarea fișierelor mari sub formă de dale nu este foarte utilă. Cel mai probabil vei dori să afli informații precum numele fiecărui fișier de mari dimensiuni, locația sa, dimensiunea sa exactă ș.a.m.d. Pentru a vedea astfel de informații, dă clic ori apasă pe butonul Dale (Tiles) din colțul din dreapta sus. Apoi, în meniul care se deschide, alege Listă (List).

OneDrive

Acum vezi o listă detaliată cu cele mai mari fișiere din contul tău și informații utile pentru fiecare fișiere.

OneDrive

Alege fișierele pe care vrei să le ștergi și apoi apasă butonul Ștergere (Delete).

Ce fișiere ocupă cel mai mult spațiu în OneDrive-ul tău?

Folosește instrucțiunile din acest ghid pentru a identifica fișierele cele mai mari din OneDrive. În conturile noastre, aceste fișiere erau mai mult videoclipuri înregistrate la evenimente ori în călătorii. La tine, care sunt cele mai mari fișiere? Spune-ne folosind formularul de comentarii de mai jos.

Descoperă: Productivitate Ghiduri OneDrive Programe Recomandate Windows
Spune-ți părerea: Vezi comentarii Comentează