Cum îți deconectezi dispozitivele de pe WhatsApp

Cum îți deconectezi dispozitivele de pe WhatsApp

WhatsApp este una din cele mai cunoscute aplicații de mesagerie din acest moment. O poți folosi pe un iPhone sau un smartphone cu Android și pe PC-ul tău cu WhatsApp Web și WhatsApp Desktop. Cu toate astea, există momente când este folositor să știi cum te deconectezi de la WhatsApp, indiferent dacă încerci să deconectezi dispozitivul pe care-l folosești în acest moment sau unul din dispozitivele asociate contului tău. Acest ghid arată cum te deconectezi de pe WhatsApp pe iPhone, Android, WhatsApp Web și WhatsApp Desktop:

Reclamă

Cum te deconectezi de pe WhatsApp pe Android

Dacă folosești un smartphone ori o tabletă cu Android, aplicația nu oferă o metodă de a te deconecta de la WhatsApp și de pe contul tău pe acel dispozitiv. Cu toate astea, poți reseta aplicația fără a o șterge.

Vestea bună este că este ușor să te deconectezi de pe alte dispozitive, dacă nu mai ai acces la ele și ai uitat să o faci. Pentru început, deschide WhatsApp pe Android și apasă pe butonul Meniu din colțul din dreapta sus. Pictograma sa arată ca trei puncte poziționate vertical.

Apasă pe butonul Meniu din colțul din dreapta sus

Apasă pe butonul Meniu din colțul din dreapta sus

Din meniul derulant, apasă pe Dispozitive asociate.

Accesează Dispozitive asociate din meniu

Accesează Dispozitive asociate din meniu

Dacă ai contul conectat pe alte dispozitive sau browsere, acestea apar pe lista afișată în partea de jos a ecranului, împreună cu detalii pentru a te ajuta să le identifici. De exemplu, în captura de ecran de mai jos, eram conectați pe WhatsApp Web în Microsoft Edge pe un PC cu Windows și pe aplicația WhatsApp Desktop, listată doar ca Windows. Apasă pe dispozitivul pe care vrei să-l deconectezi.

Apasă pe dispozitivul pe care vrei să-l deconectezi

Apasă pe dispozitivul pe care vrei să-l deconectezi

În fereastra pop-up, apasă pe Deconectați.

Cum te deconectezi din WhatsApp pe Android

Cum te deconectezi din WhatsApp pe Android

Ești deconectat instantaneu de pe acel dispozitiv, iar el dispare din listă. Nu te îngrijora; dacă te răzgândești, poți verifica ghidul nostru despre cum folosești WhatsApp pe PC.

Reclamă

Cum te deconectezi din WhatsApp pe iPhone

Dacă folosești iOS și vrei puțină liniște, cel mai ușor mod de a te deconecta de pe WhatsApp pe iPhone este prin ștergerea aplicației. Cu toate astea, dacă vrei un nou început și ștergerea datelor aplicației, acest ghid îți arată cum resetezi WhatsApp pe un iPhone.

Dar ce faci dacă vrei să te deconectezi de pe alte Dispozitive asociate pe WhatsApp, ca de exemplu un calculator public la care nu mai ai acces? iPhone-ul tău îți oferă opțiunea de a face asta cu ușurință. Pentru început, deschide WhatsApp, accesează Setări din colțul din dreapta jos, iar apoi apasă pe Dispozitive asociate.

Accesează Dispozitive asociate pe iPhone

Accesează Dispozitive asociate pe iPhone

Poți vedea o listă de dispozitive conectate la contul tău de WhatsApp, împreună cu detalii despre fiecare din ele. Apasă pe cel pe care vrei să-l deconectezi.

Apasă pe dispozitivul pe care vrei să-l deconectezi de la WhatsApp

Apasă pe dispozitivul pe care vrei să-l deconectezi de la WhatsApp

Asta deschide ecranul pentru acel dispozitiv. Apasă pe Deconectați din partea de jos.

Apasă pe Deconectați

Apasă pe Deconectați

Apasă pe Deconectați din nou pentru a confirma.

Cum te deconectezi de pe WhatsApp pe iPhone

Cum te deconectezi de pe WhatsApp pe iPhone

Intrarea pentru acel dispozitiv dispare din listă și ești deconectat instantaneu de pe el.

PONT: Dacă folosești des aplicația, te-ar putea interesa să știi cum blochezi sau deblochezi pe cineva pe WhatsApp.

Reclamă

Cum te deconectezi din WhatsApp Web sau WhatsApp Desktop

Dacă folosești WhatsApp Web sau WhatsApp Desktop, nu poți deconecta alte dispozitive, probabil din motive de securitate. Cu toate astea, ai un buton Deconectare pe care îl poți folosi. Pe WhatsApp Desktop, apasă pe butonul Meniu (...) și apoi pe Deconectare, ca mai jos.

Cum te deconectezi din WhatsApp Desktop

Cum te deconectezi din WhatsApp Desktop

Dacă ești conectat pe WhatsApp Desktop în browserul tău, instrucțiunile sunt similare, numai că butonul Meniu arată puțin diferit aici. Apasă pe el, iar apoi pe Deconectare.

Cum te deconectezi din WhatsApp Web

Cum te deconectezi din WhatsApp Web

Alternativ, pentru a te deconecta de pe WhatsApp Web, poți șterge cookie-urile din browserul pe care-l folosești. Pentru instrucțiuni detaliate, citește ghidurile despre ștergerea cookie-urilor din Chrome, Microsoft Edge sau Firefox.

De ce vrei să te deconectezi din WhatsApp?

Dacă lași contul tău de WhatsApp conectat pe un dispozitiv la care nu ai doar tu acces, alții îți pot citi mesajele, ceea ce poate fi un risc de confidențialitate. Înainte de a închide acest ghid, spune-ne motivele pentru care vrei să știi cum te deconectezi din WhatsApp. Ai uitat să-ți deconectezi contul de pe calculatorul unui prieten? Scrie-ne răspunsul tău în secțiunea de comentarii.

Descoperă: Smartphone Android Ghiduri iOS Programe Recomandate