Cum publici pe Instagram, de pe un PC desktop (Metoda ușoară)

Ne place rețeaua socială Instagram și o folosim destul de frecvent. Dar, este un aspect al ei care ne displace foarte mult: nu putem publica fotografii dacă folosim un calculator desktop cu Windows, Linux sau alt sistem de operare. Inclusiv mulți utilizatori de Windows 10, care au o aplicație oficială Instagram în Magazinul Windows, nu pot posta poze, de pe calculatoare desktop standard. Am căutat soluții pentru această problemă și unele saituri îți recomandă o soluție foarte complicată, care implică instalarea unui emulator de Android și a aplicației Instagram pentru Android. Este o soluție care necesită multe resurse hardware și timp. Din fericire, noi avem o soluție mult mai simplă pentru tine:

Dacă folosești o tabletă sau laptop cu Windows și ecran tactil, folosește aplicația Instagram din Magazinul Windows

Dacă ai o tabletă cu Windows 10 sau un laptop sau ultrabook cu ecran tactil și Windows 10, atunci soluția este super ușoară. Instalează aplicația Instagram pentru Windows 10 din Magazinul Windows. Apasă butonul Instalare, așteaptă să fie descărcată și instalată, iar apoi lansează aplicația.

Instagram

O metodă pentru a o porni este să cauți cuvântul "instagram" în caseta de cautare a Meniului Start.

Instagram

Autentifică-te folosind contul tău de Instagram și poți vedea cele mai noi fotografii postate de conturile pe care le urmărești. Dacă te uiți atent, vei observa butonul + în partea de jos a aplicației. Apasă pe el și treci prin procesul obișnuit de publicare a unei fotografii pe Instagram.

Instagram

Dacă ai Windows 8.1, Windows 7, Windows 10 pe un PC desktop sau… Linux?

Hai să luăm fiecare excepție pe rând:

  • Dacă folosești Windows 8 și mergi la pagina aplicației Instagram din Magazinul Windows, ți se spune că aplicația nu funcționează pe dispozitivul tău. Bravo echipa de dezvoltatori Instagram!
  • Dacă folosești Windows 7, Linux ori alt sistem de operare pentru PC-uri care nu este Windows 10, atunci nu există o aplicație pe care o poți instala. Din nou, felicitări echipei Instagram!
  • Dacă ai Windows 10 pe un PC desktop, fără un ecran tactil și o cameră web în spatele său, atunci poți folosi aplicația Instagram dar nu ai un buton Camera pe care îl poți folosi pentru a publica fotografii. Oamenii inteligenți de la Instagram au decis că PC-urile nu pot publica poze pe această rețea socială. Superb, nu-i așa?
Instagram

Din fericire, avem o soluție elegantă pentru toate aceste scenarii problematice. Tot ce ai nevoie este un browser web și instrucțiunile din următoarea secțiune a acestui tutorial.

Simulează un browser mobil și publică poze pe Instagram de acolo

Citește și urmează acest ghid pentru a vedea cum poți folosi orice browser web (Chrome, Firefox, Edge, Internet Explorer și Opera) pentru a simula navigarea pe internet, ca și cum ai fi pe un smartphone ori o tabletă cu Android, iOS sau Windows Phone. Programatorii de la Instagram au decis că persoanele care folosesc un browser mobil, pot posta poze pe Instagram.

Astfel, deschide-ți navigatorul web favorit, mergi la pagina Instagram și autentifică-te. Apoi, activează uneltele pentru dezvoltatori. De exemplu, în captura de ecran de mai jos am folosit Google Chrome pe un PC desktop cu Windows 10, pentru a simula un iPhone. După ce am făcut asta, Instagram ne-a arătat butonul Camera pentru publicarea de fotografii.

Instagram

Apasă pe butonul Camera și se va deschide o fereastră de dialog pentru alegerea fotografiei pe care vrei să o publici. Selectează fotografia dorită și apasă Open (Deschide).

Instagram

Apoi, urmează procesul standard pentru publicarea fotografiilor pe Instagram, ca și cum ai avea un smartphone ori o tabletă. Când ai terminat, închide navigatorul web.

Ce părere ai despre soluția noastră?

Credem că soluția noastră este mult mai ușoară decât cea propusă de alte saituri și credem că-ți va plăcea. Urmărește instrucțiunile noastre și, dacă-ți place metoda noastră, spune-ne mai jos, într-un comentariu. Nu uita să o dai și altora.

Descoperă: Divertisment Ghiduri Programe Recomandate Rețea și Internet Windows