Faceți cunoștință cu 2 dintre cei mai fideli cititori ai 7 Tutoriale

Faceți cunoștință cu 2 dintre cei mai fideli cititori ai 7 Tutoriale

De când am lansat 7 Tutoriale, au avut loc multe interacțiuni cu cititorii noștri. Dintre toți, doi s-au remarcat ca fiind foarte fideli sitului nostru și am decis să le facem o surpriză: le-am trimis un mic premiu, le-am mulțumit pentru loialitate și i-am invitat să fie oaspeți într-un scurt interviu. Haideți să-i cunoaștem împreună.

Reclamă

Valentin Săndoi - unul dintre cei mai tineri cititori ai 7 Tutoriale

Valentin Săndoi este unul dintre cei mai tineri cititori ai sitului nostru. El dă like și share la toate articolele care-i plac și este de departe cel mai activ cititor al nostru pe Facebook. Am avut câteva dialoguri cu el în care ne-a spus că folosește un PC cu Windows 7. Drept urmare, am decis să-i trimitem prima noastră carte - Network Your Computers & Devices Step by Step. Este o carte de rețelistică pentru utilizatorii Windows 7. Sperăm să-i fie utilă.

Cititori, 7 Tutoriale
Cititori, 7 Tutoriale

Iată micul nostru interviu cu Valentin Săndoi:

Te rugăm să te introduci cititorilor 7 Tutoriale. Cine ești, ce faci, ce-ți place să faci?

Salut! Mă numesc Marian. Sunt un băiat normal, pasionat de tot ce ține de telefoane, computere și gadget-uri. Mă pasionează tot ce ține de IT și îmi place să testez și să încerc tot felul de chestii IT.

De când citești 7 Tutoriale și cum ne-ai descoperit?

Citesc 7 Tutoriale din 26 Martie 2013. V-am descoperit pe Facebook ca pagină sugerată și chiar mi-a plăcut pagina voastră. 🙂

Ce-ți place la situl nostru?

Păi articolele, deoarece sunt foarte bune. Dar îmi plac și cărțile voastre de pe site.

Ce îmbunătățiri ori lucruri noi ai dori să vezi la situl nostru?

Sincer, cred că site-ul este foarte bun așa cum este, cu tutoriale de calitate care m-au ajutat când am avut nevoie.

Ce alte publicații de specialitate citești?

Citesc diferite articole de pe site-uri precum : GSMarena, Phone Arena, Game-debate.com, Mobilissimo.ro, etc.

Valentin Gheorghiu - cel mai pozitiv cititor al 7 Tutoriale

Valentin Gheorgiu este cel mai pozitiv și constructiv cititor care a interacționat cu noi până acum. Ne-au prins bine aprecierile lui cât și sugestiile lui despre greșeli care puteau fi corectate. Comentariile sale au avut întotdeauna o latură constructivă, lucru rar întâlnit la oameni în general. I-am trimis a doua noastră carte - Windows 8 Step by Step. Ne-a spus că tocmai se gândea să încerce Windows 8 așa că noi sperăm ca acest premiu să-i fie de folos în viitorul apropiat.

Cititori, 7 Tutoriale
Cititori, 7 Tutoriale

Iată și interviul cu Valentin Gheorgiu:

Te rugăm să te introduci cititorilor 7 Tutoriale. Cine ești, ce faci, ce-ți place să faci?

Sunt de profesie economist, o meserie care, teoretic, nu prea are multe lucruri în comun cu IT-ul. În practică, fără noțiuni din acest domeniu este dificil să-ți dezvolți și să-ți folosești abilitățile la potențialul maxim. Pentru mine însă, citirea articolelor celor câtorva bloguri/situri pe care le accesez aproape zilnic este influențată mai mult de pasiunea dobândită din timpul facultății pentru sfera IT. Dar, oricât de bune ar fi articolele respective, trebuie să mai aștepte în cazul în care se profilează la orizont o partidă energică de baschet ori o mică excursie.

De când citești 7 Tutoriale și cum ne-ai descoperit?

De la începutul anului trecut, la scurt timp după lansarea sitului. Mi-a stârnit interesul un articol de prezentare publicat de Andrei pe WorldIT.info, așa că am aruncat o privire fugară pe noul sit. Apoi, un "guest post" pe Computerică.ro m-a determinat să citesc toate articolele "sărite" de la prima mea vizită pe 7 Tutoriale până în acel moment. Atunci am intuit că, în blogosfera dominată de mediocritate și orientare excesivă spre comercial, a apărut ceva diferit și interesant: un sit creat de profesioniști, cu articole foarte bine documentate și subiecte excelent prezentate.

Ce-ți place la situl nostru?

În primul rând îmi place conținutul articolelor: e bine organizat, ideile sunt clar expuse și au cursivitate, subiectele sunt bine alese și acoperă un spectru larg de informații destinate atât începătorilor cât și celor mai avansați. Chiar dacă articolele sunt puțin atipice prin lungimea lor, prezentările sunt concentrate într-o asemenea măsură încât nu devin plictisitoare.

De asemenea, îmi place foarte mult cum este structurat situl în categorii dar și noua temă, excelent realizată.

Dacă ar fi să aleg subiectele favorite, e clar că recenziile softurilor ar fi pe primul loc în topul preferințelor. Însă asta doar fiindcă am eu un pitic pe encefal în ceea ce privește securitatea datelor. Nu înseamnă că nu parcurg cu plăcere celelalte articole.

Ce îmbunătățiri ori lucruri noi ai dori să vezi la situl nostru?

Mi-aș dori să citesc mai multe prezentări ale unor softuri complementare Windows-ului și/sau analize comparative ale unor astfel de softuri. Nu mă refer la celebrele programe inutile de optimizare a sistemului de operare (nici nu cred că ați aborda vreodată un astfel de subiect) ci, spre exemplu, la analize în genul celei privind softurile de dezinstalare pe care ați publicat-o relativ recent. Cred că o astfel de diversificare a subiectelor tratate ar fi binevenită în condițiile în care puține situri românești oferă articole din această categorie la un nivel calitativ decent.

Însă, din păcate, prezentările și analizele comparative au nevoie din belșug de un ingredient care vouă vă lipsește aproape cu desăvârșire: timpul.

Ce alte publicații de specialitate citești?

Dintre blogurile românești, FărăVirusi.com și Computerică.ro sunt două dintre favoritele mele pe care le urmăresc de câțiva ani buni. Mai recent, citesc și articolele de pe MyStreet7.com, un blog mai puțin cunoscut care abordează, într-o manieră mai lejeră, subiecte din categorii diverse (Linux și Windows) pentru utilizatorii entry & medium-level.

În privința noutăților din domeniul IT - CNET, Softpedia, CNN, H Online, PC World, The Register, Security News Portal sunt preferatele mele. De asemenea, urmăresc și unele bloguri care oferă informații despre promoțiile la diferite programe. Articolele siturilor de stiri și promoții le citesc rapid prin Thunderbird Feed, neavând timpul necesar parcurgerii lor în totalitate.

În rest, nu-mi prea bat capul să caut informații din sfera Windows-ului: îmi sunt suficiente link-urile publicate de voi în rubrica săptămânală, destinată utilizatorilor acestui sistem de operare.

Încheiere

La finalul acestui articol dorim să le mulțumim celor doi Valentini pentru că ne urmăresc îndeaproape și pentru că au colaborat cu noi la realizarea acestui articol. Ne amuză faptul că amândoi împărtășesc același prenume - Valentin. O coincidență fericită care ne-a dat un motiv în plus să le facem această mică surpriză. Le dorim succes în ceea ce fac și sperăm că ne vor citi și vor interacționa cu noi mult timp de aici înainte.

Descoperă: Divertisment Blog Recomandate