IC3: Internet and Computing Core Certification Global Standard 4 Study Guide

IC3: Internet and Computing Core Certification Global Standard 4 Study Guide

La mijlocul acestui an am publicat o nouă carte, care a reprezentat o premieră interesantă pentru mine: o carte pentru o certificare internațională în tehnologie. Ca să fiu mai specific, am scris cartea pentru certificarea IC3 Global Standard 4, al cărei scop este să ajute oamenii interesați de această certificare să-și ia toate examenele atunci când se înscriu la cursuri. Dacă doriți să aflați mai multe despre această certificare dar și despre carte, citiți acest articol:

Reclamă

Certificarea IC3 Global Standard 4

Cursul și certificarea IC3 reprezintă un program internațional creat pentru a certifica cunoștințele și competențele digitale ale unei persoane, în ceea ce privește utilizarea de bază a unui calculator și a internetului. Această certificare se bucură de recunoaștere internațională și este prezentă în mai multe țări, inclusiv în România.

Am scris această carte pentru cea mai nouă versiune a standardului IC3: Global Standard 4, care include conținut nou care adresează concepte cum ar fi social media, cloud computing, căutarea de conținut pe web, siguranța atunci când ești online, șamd.

Certificarea IC3 Global Standard 4 este compusă din trei examene:

  1. Bazele utilizării calculatorului - acest examen acoperă cunoștințele de bază necesare întelegerii următoarelor concepte: ce este hardware-ul, ce este software-ul, ce este un sistem de operare și cum poți rezolva problemele de bază pe care le poți întâmpina în lucrul cu un calculator.
  2. Aplicații cheie - include aplicații pentru procesarea de documente, prezentări și foi de calcul. În carte am inclus aplicațiile Word, Excel, PowerPoint și Access din Microsoft Office 2010.
  3. Activități online - examenul acoperă competențele necesare pentru a lucra pe Internet și în cadrul rețelelor de calculatoare. În secțiunea dedicată acestui examen, prezint subiecte cum ar fi: cum navigăm pe web, ce sunt rețelele de calculatoare, cum comunicăm pe internet cu alte persoane, cum ne menținem sănătatea în timpul utilizării unui calculator, cum ne purtăm online ca cetățeni digitali responsabili.

Persoanele care doresc să-și ia certificarea IC3 trebuie să ia toate cele 3 examene: Bazele utilizării calculatorului, Aplicații cheie și Activități online. Examenele sunt bazate pe folosirea Windows 7 și Microsoft Office 2010, produse care sunt acoperite în detaliu, în carte.

Reclamă

IC3: Internet and Computing Core Certification Global Standard 4 Study Guide

Scopul acestei cărți este de a vă pregăti pentru examenele acestei certificări și acoperă toate subiectele de examen. De asemenea, include informațiile necesare trecerii tuturor examenelor. Veți găsi în ea întrebări în stilul celor de la examene, note și avertismente pentru a vă ajuta să reduceți numărul problemelor cu care vă puteți confrunta pe parcursul cursurilor și examinărilor.

IC3, Internet and Computing Core, Certification, Global Standard 4, Study Guide, carte
IC3, Internet and Computing Core, Certification, Global Standard 4, Study Guide, carte

Cartea este oferită în două variante: o carte foarte mare numită "IC3: Internet and Computing Core Certification Global Standard 4 Study Guide" , de 648 de pagini care include toate materialele necesare trecerii cu brio a celor 3 examene, și trei cărți mai mici, câte una pentru fiecare examen în parte:

  • IC3: Internet and Computing Core Certification Computing Fundamentals Study Guide
  • IC3: Internet and Computing Core Certification Key Applications Global Standard 4 Study Guide
  • IC3: Internet and Computing Core Certification Living Online Study Guide

Cărțile mai mici au între 190 și 300 de pagini fiecare.

De unde cumperi cartea(cărțile)?

Dacă doriți să obțineți certificarea IC3 Global Standard 4 și să luați toate examenele, vă recomand cartea mai mare, deoarece este cea mai convenabilă opțiune. O puteți găsi pe Amazon.com atât în format digital pentru Kindle cât și în format tipărit.

Aveți feedback?

Dacă veți cumpăra oricare din aceste cărți și aveți sugestii sau comentarii, nu ezitați să-mi dați de veste. Folosiți formularul de comentarii de mai jos și hadeți să stăm de vorbă.

Descoperă: Productivitate Blog Știri Windows