3 metode gratuite de a descărca Windows 10, pe 32 sau 64 de biți

3 metode gratuite de a descărca Windows 10, pe 32 sau 64 de biți

Windows 10 a devenit cel mai popular sistem de operare pentru PC-uri din lume. Indiferent că ai deja Windows 10 sau nu, este posibil să vrei să păstrezi un fișier ISO cu kit-ul de instalare al Windows 10. Nu știi niciodată când vei avea nevoie de el: să faci upgrade unui PC mai vechi cu Windows 7 sau Windows 8.1, să îți reinstalezi Windows 10 sau să îți ajuți un prieten la nevoie, atunci când i se strică calculatorul. Dacă vrei să știi cum și de unde poți să descarci Windows 10, nu te îngrijora. Iată trei metode de a descărca Windows 10 gratuit și complet legal:

Reclamă

1. Descarcă Windows 10 de la Microsoft, folosind Media Creation Tool

Cea mai ușoară metodă de a descărca Windows 10 este metoda pe care Microsoft o oferă tuturor utilizatorilor săi: compania a dezvoltat o aplicație mică numită Media Creation Tool, cu care poți să descarci Windows 10 ca fișier ISO ori să creezi un DVD sau un stick USB boot-abil cu Windows 10 pe el. Poți să descarci Media Creation Tool de pe saitul web Windows 10. Această aplicație este simplă și ușor de folosit și, dacă ai nevoie de ajutor cu ea, citește ghidul nostru: Creează un stick USB cu instalarea pentru Windows 10 sau descarcă un fișier ISO.

Utilizarea Media Creation Tool pentru a descărca Windows 10
Utilizarea Media Creation Tool pentru a descărca Windows 10

Descărcare: Media Creation Tool

2. Descarcă Windows 10 de pe serverele Microsoft, folosind Microsoft Windows and Office ISO Download Tool

O altă metodă foarte bună de a descărca Windows 10 este să folosești aplicația numită Microsoft Windows and Office ISO Download Tool. După cum sugerează numele său, această aplicație îți oferă opțiunea de a descărca și alte versiuni de Windows, inclusiv Windows 7 și Windows 8.1, precum și Microsoft Office. Spre deosebire de celelalte metode din acest articol, Microsoft Windows and Office ISO Download Tool te lasă să alegi ce vrei, chiar și versiuni mai vechi de Windows 10.

Reclamă

Poți să descarci Windows 10 în orice limbă și poți alege ce ediție vrei, cu doar câteva clicuri. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre această aplicație și cum să o folosești, citește acest ghid: Cum descarci imaginile de disc ISO pentru Windows și Office, rapid și legal.

Aplicația Microsoft Windows and Office ISO Download Tool
Aplicația Microsoft Windows and Office ISO Download Tool

Descărcare: Windows ISO Downloader

3. Descarcă Windows 10 de pe saituri web cu download-uri sigure, precum Softpedia

Cea de-a treia metodă de a descărca Windows 10 este să o faci de pe saituri web populare, specializate în descărcarea de aplicații. Totuși, aceasta este și cea mai riscantă metodă, deoarece multe dintre saiturile care oferă software pentru download nu sunt chiar oneste și unele dintre ele chiar pot să distribuie malware ascuns în descărcările pe care le oferă. Din păcate, majoritatea portalurilor mari de download, cu reputație bună, precum FileHippo, Cnet sau MajorGeeks, nu includ legături directe pentru descărcarea Windows 10. Cel mai bun sait web pe care l-am putut găsi, care să ofere descărcări directe pentru fișiere ISO cu Windows 10, este Softpedia. Vizitează-l, caută Windows 10 și ar trebui să vezi opțiunile de descărcare printre primele rezultate.

Pagina de descărcare a Windows 10 de pe Softpedia
Pagina de descărcare a Windows 10 de pe Softpedia

Descărcare: Windows 10 pe Softpedia

Care este metoda ta preferată de a descărca Windows 10?

Acestea sunt metodele pe care le știm pentru a descărca Windows 10, gratuit, în siguranță și complet legal. Tu știi și altele? De asemenea, care este metoda ta favorită de a descărca Windows 10? Preferi să folosești aplicația oficială Media Creation Tool, sau îți place mai mult Microsoft Windows and Office ISO Download Tool? Spune-ne ce crezi, în secțiunea de comentarii de mai jos.

Descoperă: Productivitate Ghiduri Programe Recomandate Sistem și Securitate Windows