Premiile de securitate Digital Citizen - Cel mai popular produs antivirus al anului 2017

Premiile de securitate Digital Citizen - Cel mai popular produs antivirus al anului 2017

Acum câteva săptămâni v-am invitat să votați pentru produsul vostru antivirus favorit din 2017. Candidații dintre care ați putut alege au fost cele mai bune produse de securitate pe care le-am testat în ultimele luni. Ordonate alfabetic, ele sunt: Bitdefender Total Security 2017, BullGuard Premium Protection, ESET Smart Security Premium, F-Secure Total Security and Privacy 2017, Kaspersky Total Security 2017 șiTrend Micro Maximum Security 2017. Acum s-a încheiat votul și este timpul să vă spunem care este produsul antivirus care a câștigat premiul "Alegerea Cititorilor" în 2017:

Reclamă

Digital Citizen - "Alegerea Cititorilor" merge la Bitdefender

Produsul antivirus care a câștigat premiul "Alegerea Cititorilor" din acest an este Bitdefender Total Security 2017.

Bitdefender
Bitdefender

În campania noastră publică de votare, 69% dintre voturi au fost pentru Bitdefender Total Security 2017, câștigând astfel titlului de cel mai popular produs antivirus al anului.

Bitdefender
Bitdefender

Bitdefender a fost urmat de ESET și Kaspersky. Toate produsele care au fost nominalizate pentru acest premiu sunt soluții de securitate solide și eficiente. Însă, niciunul dintre ele nu a reușit să ne cucerească cititorii așa cum a făcut-o Bitdefender. Compania românească câștigă acest premiu pentru al doilea an consecutiv, dovedindu-ne încă o dată că produsele lor antivirus sunt foarte populare printre cititorii Digital Citizen.

Bitdefender
Bitdefender

 

De ce a alege Bitdefender Total Security 2017 drept produsul tău antivirus este o alegere înțeleaptă

Dacă ai votat pentru câștigătorul din acest an al premiului "Alegerea Cititorilor", votul tău a fost înțelept. Produsele antivirus ale Bitdefender se găsesc în vârful clasamentului din punct de vedere al eficienței, încrederii și performanței. Acest lucru a fost dovedit nu doar în recenziile noastre periodice ci și în testele realizate de către alte organizații. De exemplu, AV-Test a oferit pentru Bitdefender premiul "Best Performance" (Cea mai bună performanță) iar AV-Comparatives le-a dat premiul "Outstanding Product" (Produs de excepție).

Reclamă

Iată câteva dintre motivele pentru care Bitdefender reprezintă o alegere înțeleaptă:

  • Bitdefender Total Security 2017 îți oferă unul dintre cele mai bune motoare antivirus din lume, care se află în vârful topurilor cu teste antivirus de foarte mulți ani

  • Include un modul firewal de calitate, capabil să te protejeze împotriva oricăror tipuri de amenințări de rețea
  • Scutul său web te va apăra de saiturile malițioase pe care le vizitezi, indiferent de navigatorul web pe care îl folosești
  • Bitdefender îți oferă o interfață de utilizare elegantă, ușor de folosit de către toți utilizatorii, atât de către cei cu înclinații tehnice cât și de cei fără astfel de înclinații
  • Include multe instrumente suplimentare utile, inclusiv controale parentale, un instrument de ștergere definitivă și opțiuni antifurt
  • Are un efect negativ foarte mic asupra performanței calculatorului tău
Bitdefender
Bitdefender

Indiferent de motivul pentru care ai votat Bitdefender Total Security 2017, acest antivirus este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune produse din lume.

De ce ai votat pentru Bitdefender?

Sunt multe motive foarte bune pentru care să votezi Bitdefender Total Security 2017 drept cel mai bun produs antivirus al anului. Totuși, deși am menționat câteva dintre ele în acest articol, suntem curioși să aflăm ce te-a făcut pe tine să votezi Bitdefender. Ce anume îți place la produsele acestei companii?

Descoperă: Securitate Blog Programe Recomandate Sistem și Securitate Știri Windows