Comparaţie: Care este cel mai bun antivirus pentru Windows, în 2018?

Soluţiile de securitate pentru Windows sunt disponibile în diferite forme şi dimensiuni, iar majoritatea includ mai multe niveluri de protecţie. Numărul şi varietatea soluţiilor de securitate care sunt vândute utilizatorilor de Windows este mare şi devine din ce în ce mai dificil să le clasifici. Am verificat cele mai bune produse antivirus pentru Windows, am scris recenzii pentru fiecare dintre ele şi acum vrem să le comparăm cu ajutorul unei liste lungi de criterii, ca să decizi ce produs de securitate ţi se potriveşte cel mai bine. Dacă vrei să ştii cum se descurcă fiecare antivirus în comparație cu celelalte, citeşte această comparație:

Cum am comparat fiecare suită de securitate pentru Windows

În seria noastră Securitate pentru toţi, am scris recenzii pentru aproape toate soluțiile de securitate importante, disponibile pentru utilizatorii casnici de Windows. Am aruncat o privire atentă la toate opţiunile pe care acestea le oferă. Ne-au interesat în mod special criteriile pe care le-am expus în acest articol: 9 criterii importante pentru atunci când îți alegi un software antivirus.

În opinia noastră, cele mai importante întrebări la care ar trebui să găseşti un răspuns atunci când evaluezi un produs de securitate destinat utilizatorilor de Windows, sunt următoarele:

  • Îți oferă mai multe niveluri de protecţie?
  • Îți oferă o protecţie de încredere?
  • Afectează în mod negativ performanţele calculatorului tău?
  • Vei fi mulţumit de experienţa de utilizare pe care ţi-o oferă?
  • Primeşti suport atunci când ai nevoie? Care sunt opțiunile de suport pe care ți le pune la dispoziție?
  • Primeşti instrumente suplimentare care sunt importante pentru securitatea și confidențialitatea ta, precum controale parentale, gestionarea parolelor sau un serviciu VPN?
  • La final, cât te costă? Este scump să îți securizezi toate calculatoarele și dispozitivele de acasă?

Am încercat să răspundem tuturor acestor întrebări şi am creat un tabel Excel în care comparăm toate produsele antivirus importante.

Comparaţie între cele mai bune produse antivirus pentru utilizatorii de Windows

Am adunat şi evaluat multe informaţii despre fiecare suită de securitate şi am adăugat rezultatele într-o foaie de calcul mare, pe care o poţi vedea mai jos. Folosește-o pentru a aduna informațiile de care ai nevoie. Nu uita că poți să redimensionezi tabelul pe tot ecranul.

De asemenea, poți să apeși și pe această legătură, pentru a deschide foaia de calcul într-o nouă filă a browser-ului tău web.

Concluzie

Am depus e mult efort în a aduna toate datele pe care le ai în foaia de calcul de mai sus şi sperăm că îţi va fi utilă. Analizează datele oferite şi spune-ne ce crezi. Eşti de acord cu criteriile pe care le-am folosit în evaluarea noastră? Ce produse de securitate crezi că sunt cele mai bune pentru utilizatorii casnici de Windows şi de ce? Ne-ar face plăcere să începem o dezbatere pe această temă, aşa că nu ezita să ne spui părerea ta, în formularul de comentarii de mai jos.

Descoperă: Securitate Blog Programe Recomandate Sistem și Securitate Windows
Spune-ți părerea: Vezi comentarii Comentează