Premiile de securitate Digital Citizen - Cel mai inovator produs antivirus al anului 2017

Produsele antivirus sunt uneori privite ca fiind unele dintre cele mai conservatoare aplicații software. Dar acest lucru nu ar putea fi mai fals deoarece criminalii nu pierd timpul dezvoltând malware care să fie la fel ca anul trecut. Dacă ar fi așa, nu ar trebui să ne luptăm astăzi cu lucruri precum amențitări avansate de tip ransomware. Virușii și ceilalți vectori ai criminalității cibernetice evoluează într-un ritm foarte rapid, iar produsele antivirus trebuie să țină pasul. De aceea produsele antivirus tind să fie foarte inovatoare în modul în care-ți protejează calculatorul iar noi am decis să acordăm, începând cu acest an, un premiu pentru "Inovația Anului" în mediul produselor antivirus pentru Windows. Citește acest articol și află care produs antivirus a primit premiul Digital Citizen pentru cea mai inovatoare caracteristică de securitate:

Digital Citizen - "Inovația Anului" 2017 merge la F-Secure

Pentru noi, premiul "Inovația Anului" este câștigat de produsul antivirus care iese în evidență printr-un instrument sau o caracteristică cu un impact puternic în securitatea dispozitivelor cu Windows. Deși poate că nu este cel mai bun produs antivirus în ansamblu, acesta are o caracteristică foarte inovatoare, care-l diferențiază de alte produse din această nișă.

F-Secure

Anul acesta, am decis să oferim acest premiu companiei F-Secure, pentru faptul că au inclus serviciul VPN F-Secure Freedome în produsul lor antivirus F-Secure Total Security and Privacy 2017, fără costuri adiționale.

De ce F-Secure Total Security and Privacy 2017?

F-Secure Total Security and Privacy 2017 este singurul produs antivirus pe care l-am testat, care să ofere un serviciu VPN complet. Se numește F-Secure Freedome și este mai bun decât alte servicii VPN incluse în alte produse antivirus, datorită următoarelor motive:

  • Oferă trafic nelimitat
  • Nu costă bani în plus. Dacă ai cumpărat F-Secure Total Security and Privacy 2017, primești acest serviciu VPN complet, inclus în pachet

  • Îți oferă protecție suplimentară la navigarea pe internet, prin blocarea saiturilor care pot să aibă conținut periculos sau care vor să îți fure informații personale sau financiare
  • Te protejează împotriva sistemelor de urmărire, în timp ce navighezi pe internet și folosești aplicații
  • Folosește o criptare puternică pentru a securiza traficul din rețea
  • Un studiu recent făcut de experți în securitate pentru serviciile VPN care funcționează și pe dispozitive cu Android, a aflat că serviciul VPN oferit de F-Secure este unul dintre cele mai bune din branșă și unul dintre puținele care îți oferă confidențialitate reală și criptare solidă
F-Secure

În testele noastre,am aflat că F-Secure Total Security and Privacy este un produs de securitate cu un motor antivirus eficient și rapid la scanarea calculatorului tău. De asemenea, include un scut web bun care te protejează de malware-ul online și are un efect negativ foarte mic asupra vitezei și performanței calculatorului tău cu Windows.

F-Secure Total Security and Privacy îți oferă o interfață de utilizare minimalistă, cu foarte puține setări și opțiuni de ajustat, lucru care va fi pe placul utilizatorilor fără înclinații tehnice.

F-Secure

De ce este o idee foarte bună să incluzi un serviciu VPN într-o suită de securitate?

A avea o soluție de securitate bună instalată pe calculatorul tău este o necesitate. Aceasta te apără în principal de malware, amenințări din rețea, saituri web malițioase și email-uri malițioase. Deși un produs antivirus te poate proteja de multe tipuri de amenințări, el nu te poate proteja de orice risc de securitate. Noi credem că suitele de securitate ar trebui să includă și un serviciu VPN, așa cum o face F-Secure. Credem acest lucru pentru că doar un VPN te poate proteja în anumite moduri foarte specifice:

  • Serviciile VPN criptează tot traficul care trece prin conexiunea ta de rețea, făcându-l indescifrabil. Nimeni nu va putea vedea ce faci tu pe internet.
  • Ești mai bine protejat împotriva criminalilor care monitorizează rețelele la care te conectezi. Un serviciu VPN bun va bloca pe oricine încearcă să îți intercepteze traficul de rețea folosind atacuri de tip man-in-the-middle sau prin injectarea de cod malițios în sesiunile tale de browsing. Acest lucru este util mai ales atunci când te conectezi la rețele wireless publice nesigure, precum acelea pe care le găsești în locuri publice precum cafenele, aeroporturi, trenuri și așa mai departe.
  • Un VPN te ajută să rămâi anonim, iar anonimitatea este de multe ori sinonimă cu o securitate mai bună.
F-Secure

Dacă vrei să afli mai multe despre VPN-uri și de ce sunt importante, citește acest articol: Întrebări simple: Ce este un VPN și cum funcționează?.

Tu ce părere ai despre F-Secure Total Security and Privacy 2017?

La final, vrem să felicităm compania F-Secure pentru abordarea inovatoare în ceea ce privește F-Secure Total Security and Privacy 2017 și vrem să îți știm părerea. Ai testat serviciul lor F-Secure Freedome VPN? Le-ai încercat suita lor de securitate? Ce experiență ai avut cu aceste produse?

Descoperă: Securitate Blog Programe Recomandate Sistem și Securitate Știri Windows