Premiile de securitate Digital Citizen - Cel mai bun produs antivirus al anului 2017

Una dintre cele mai des căutate întrebări pe Google, în materie de securitate, este: "Care este cel mai bun antivirus?". Este o întrebare legitimă având în vedere că majoritatea oamenilor nu sunt experți în securitate și au nevoie de recomandări pentru a identifica cel mai bun produs antivirus pentru nevoile lor. A venit timpul să anunțăm cel mai bun produs antivirus al anului, pe baza experienței pe care am acumulat-o în testele pe care le-am făcut produselor comerciale de pe piață. Iată care este produsul despre care credem că va oferi utilizatorilor de Windows cea mai bună experiență, în 2017:

Digital Citizen - Premiul "Securitate Excelentă" merge la ESET

Sunt multe produse antivirus care se luptă pentru titlul de cel mai bun de pe piață. Testele noastre sunt destul de riguroase și doar câteva produse antivirus au reușit să obțină verdictul maxim de 5 stele. Nu putem să acordăm acest premiu pentru mai multe produse și alegerea celui mai bun dintre ele a fost o sarcină foarte dificilă, pentru că acele câteva produse de top pe care le-am identificat în acest an, au multe caracteristici similare. Totuși, după ce am cântărit atent lucrurile, alegerea noastră din acest an pentru cel mai bun antivirus este ESET Smart Security Premium.

ESET

Anul trecut, ESET s-a aflat pe locul al treilea în clasamentul nostru, dar îmbunătățirile pe care le-au făcut în acest an, l-au transformat într-un produs pe care ne place foarte mult și îl recomandăm tuturor cititorilor noștri.

De ce am ales ESET Smart Security Premium drept cel mai bun antivirus din 2017

ESET a fost întotdeauna unul dintre cei mai de încredere dezvoltatori de produse antivirus din lume. Soluțiile lor sunt cunoscute pentru calitatea, eficiența și impactul lor foarte mic asupra performanțelor calculatorului.

ESET

Iată care sunt motivele pentru care credem că ESET Smart Security Premium este cel mai bun produs de securitate din 2017:

  • Motorul său antivirus este foarte eficient și rapid. Te va proteja împotriva oricăror tipuri de malware și îți va scana calculatorul foarte repede.
  • Aproape că nu are niciun fel de efect negativ asupra vitezei și performanțelor calculatorului tău.
  • Include un modul firewall care te poate proteja de orice tipuri de amenințări de rețea.
  • Are o interfață de utilizare frumoasă și ușor de folosit, atât de începători cât și de utilizatorii avansați.
  • Include instrumente suplimentare utile, precum controale parentale, un instrument pentru criptarea fișierelor și a unităților de stocare externe, un manager de parole care folosește criptare AES-256, un scut ransomware, protecție pentru camera web și protecție pentru internet banking și plăți online.
  • Produsul ESET Smart Security Premium din acest an introduce și o caracteristică inovatoare numită Home Network Protection. Acest instrument este și util și educațional, deoarece îi ajută pe utilizatori să își securizeze rețelele prin îmbunătățirea setărilor routerelor wireless. Acest instrument îți scanează routerul după vulnerabilități precum setări sau parole slabe și încearcă să afle dacă a fost spart de cineva din afara rețelei. La finalul scanării, îți oferă recomandări pentru îmbunătățirea securității rețelei tale locale. Această caracteristică îți oferă și o listă utilă cu dispozitivele conectate la routerul tău, împărțite în categorii, în funcție de tipul lor. Atunci când dispozitive noi se conectează la rețeaua ta, este afișată o notificare care îți va spune despre acest lucru, astfel încât să poți să reacționezi dacă vezi că se conectează un dispozitiv neautorizat.
ESET

ESET Smart Security Premium este un produs antivirus pe care poți să îl instalezi și să uiți de el, dar este și un produs pe care îl poți configura și controla în detaliu, fiind astfel o alegere excelentă pentru multe tipuri de utilizatori.

Ce părere ai despre ESET Smart Security Premium?

La final, am vrea să felicităm ESET pentru multele îmbunătățiri pe care le-au adus produselor lor antivirus din acest an, precum și pentru premiul primit. Am vrea și să știm și care este părerea ta despre produsele ESET. Le-ai folosit? Cum a fost experiența ta?

Descoperă: Securitate Blog Programe Recomandate Sistem și Securitate Știri Windows
Spune-ți părerea: Vezi comentarii Comentează