Premiile Digital Citizen: Cel mai bun antivirus al anului 2018

Premiile Digital Citizen: Cel mai bun antivirus al anului 2018

Una dintre cele mai populare întrebări pe Google este: "Care este cel mai bun antivirus?". Este o întrebare foarte bună deoarece majoritatea utilizatorilor nu sunt experți în securitate și au nevoie de recomandările specialiștilor pentru a identifica cel mai bun antivirus pentru PC-urile și dispozitivele lor. A sosit momentul să anunțăm cel mai bun antivirus al anului, pe baza experienței noastre de testare a produselor comerciale pentru utilizatorii de Windows. Află care este antivirusul care-ți oferă cea mai bună protecție dar și cea mai bună experiență de utilizare, în 2018:

Reclamă

Digital Citizen România 2018: Premiul pentru cel mai bun antivirus este acordat Bitdefender

Competiția pentru titlul de cel mai bun antivirus este acerbă. Sunt câteva produse de-a dreptul excelente, cu diferențe minore între ele, în ceea ce privește facilitățile oferite și calitatea protecției. În testele noastre riguroase, doar câteva produse antivirus au obținut nota maximă de 5 stele. Cum nu putem alege decât un singur produs ca fiind cel mai bun, premiul nostru "Securitate Excelentă 2018" se duce la Bitdefender Total Security.

Bitdefender Total Security
Bitdefender Total Security

De ce este Bitdefender Total Security cel mai bun antivirus al anului 2018?

Bitdefender are o istorie foarte pozitivă în dezvoltarea de software antivirus de cea mai bună calitate. Produsele lor sunt printre cele mai bune din industrie de mulți ani. Iată motivele pentru care noi considerăm Bitdefender Total Security cel mai bun antivirus al anului 2018:

Bitdefender Total Security
Bitdefender Total Security
  • Motorul antivirus al Bitdefender este excelent și malware-ul nu-l poate păcăli ușor
  • Scutul web blochează eficient saiturile periculoase pe care s-ar putea să încerci să le vizitezi, în orice navigator web
  • Modulul de protecție firewall este foarte eficient atunci când te conectezi la rețele publice și poate gestiona posibile atacuri în mod eficient
  • Versiunea 2018 include și un serviciu VPN care poate proteja utilizatorii atunci când se conectează la rețele publice, care nu sunt demne de încredere
  • Include multe unelte adiționale utile, cum ar fi control parental, Wi-Fi Security Advisor, seifuri criptate, protecție pentru webcam, funcții pentru ștergerea fișierelor în siguranță maximă, protecție pentru operațiuni bancare ori tranzacții financiare.
  • Interfața de utilizare este plăcută și foarte bine gândită, fiind ușor de folosit atât pentru începători cât și pentru utilizatorii avansați

Bitdefender Total Security este un produs antivirus pe care-l poți instala și apoi uita de el. De asemenea, acesta poate fi configurat în detaliu, fiind o alegere bună atât pentru utilizatorii experimentați care vor control complet, cât și pentru începători.

Ce părere ai despre Bitdefender Total Security?

Felicităm compania Bitdefender pentru calitatea muncii pe care o depun și pentru îmbunătățirile continue pe care le fac produselor lor. Merită premiul de anul acesta cu prisosință. Înainte de a închide acest articol, spune-ne părerea ta despre produsele Bitdefender. Le-ai folosit? Care a fost experiența ta cu ele? Consideri că merită premiul acordat de echipa noastră?

Descoperă: Securitate Blog Programe Recomandate Sistem și Securitate Știri Windows